SUTIEN NATURANA
Fetele din timisoara , caut sutien Naturana un anumit tip si un anumit numar, in centru de o luna tot umblu la magazinele unde stiu si nu gasesc .... unde altundeva in Timisoara mai sunt produse naturana

multumesc pentru raspunsuri, va pup
ANDANII 

Raspunsuri
corina costea spune:
ANDANI exista in KAPPA un magazin de unde am luat eu anul trecut ,dar daca treci uita-te prin mai multe. Daca retin bine cum intrai in magazin la stanga si pe colt era un magazin cu sutiene. Sper sa nu se fi mutat de acolo.
Corina
corina costea spune:
Rectific. la dreapta nu la stanga acum este in fata un magazin de pantofi.Fata in fata era magazinul acela de sutiene...........
ingerash spune:
scuze da' n-am auzit in viata mea de sutienele astea 
Flaflo spune:
Vis-a-vis de Bega, in Bazar era un magazin de lenjerii de corp (nu-mi amintesc cum se numeste)! De acolo mi-am luat eu anul trecut!
Flavia si Bianca
Bia veselia
Siminaf spune:
Ce fac sutienele astea si cam cit costa?
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
andanii spune:
sutienele astea imi plac foarte mult deoarece tin foarte bine pieptul , plus ca efectul minimizer pentru stresate ca mine
cu pieptul big, au o cusatura speciala care se spune ca face pieptul mai mic, sau macar da impresia ca e mai mic 
uitati aici:
http://www.naturana.nl/nederlands/lingerie/minimizer.php#
modelul care mie personal imi place mult este 5063 si costa cam 375 000 lei , depide de magazinul de unde il cumpar.
ANDANII 

Siminaf spune:
Daca e cu minimizer nu-i bun!
Mie-mi trebuie opusul! 
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
Helenutza23 spune:
quote:
Originally posted by andanii
sutienele astea imi plac foarte mult deoarece tin foarte bine pieptul , plus ca efectul minimizer pentru stresate ca minecu pieptul big, au o cusatura speciala care se spune ca face pieptul mai mic, sau macar da impresia ca e mai mic
uitati aici:
http://www.naturana.nl/nederlands/lingerie/minimizer.php#
modelul care mie personal imi place mult este 5063 si costa cam 375 000 lei , depide de magazinul de unde il cumpar.
ANDANII
o, chiar ca arata bine! dar in bucuresti pe unde gasesc? si eu vreau un look "minimizer".