Mamici de mai-iunie2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Voichita, Ina si Cocutica,

Multumesc mult de raspunsuri.

Avem si firisoare de sange dar maronii. Oricum mi-am chemat sotul acasa si in seara asta mergem in Bucuresti. Daca incep contractiile si durerile mergem la control in seara asta, daca nu, mergem maine dimi. Si pe urma, vom vedea...ce va fi.
Oricum ma uimeste faptul ca nu avem contractii si burta e inca sus de tot..dar...cine stie...

Va tin la curent!

Mihaela
35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Miha s-ar putea sa ti se para ca ai burta sus pt. ca e bebe maricel(parca tu ai spus ca avea 2kg pe la 30sapt., sper as nu ma insel).
Secretia care o ai inceput sa ai a aparut brusc in urma vreunui efort sau asa pur si simplu?
Oricum de la eliminarea lui si pana la nastere poate dura asa cum au zis si fetele de la cateva ore la cam 2 sapt. asta depinde de fiecare organism in parte, ca doar suntem unice, nu?

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Mihaela, multa bafta si sa ne spui daca e cazul sa incepem sa facem galerie

VoichiV37+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Iuly asa este, bebele meu a fost in permanenta mai mare cu doua saptamani. Deci daca acum avem vreo 35 de saptamani calendaristice, el are -din punctul de vedere al cresterii 37 de saptamani. Si joi ne programasem la Iosup pt ecografie.

Deci, da, bebele e maricel.

Galerie inca..nu stiu. Tereotic aflam maine dimineata la control, sau in seara asta-daca este vreo urgenta :-).

Va tin la curent. Ma duc la verificat bagajul si cred ca...mai am o inghetata prin frigider.

Mihaela
35+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

stie cineva cand e de garda dr.nayel? ma interesa saptamana viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

MAgda multa sanatate micutzului tau. Te asteptam cu drag acasa, si sa-l vedem pe bebe.

Irinel este bine in concediu, multumesc de intrebare. stam mai mult pe acasa, mai iesim la plimbare in jurul blocului si ne odihnim. Azi si ieri a fost tati liber. E tare bine. Pupicei strumfilor tai.

Peste 1h si jum mergem la doctor. Am emotzii asa. Vreau sa o rog sa-mi faca o ecografie sa vad cat de mare e bebebelusha (ultima data a fost la 30 sapt si jum). Acum sa vedem daca si vrea.

Mihaela.f tinem pumnii sa fie bine. Eu nu elimin dopul doar burtica s-a lasat jos si am contractii in fiecare zi dar nu de durata. Oricum vineri afcem 37 de sapt deci o sa fie considerata la termen, poate veni cand vrea. In cazul tau daca e bebe mai mare atunci cred ca-i ok. Nu stiu ce sa-ti zic.

Lucia_cs bine ai revenim. Stim ca statutul de noua-mamica iti ocupa mult timp, asa ca ne bucuram daca mai intri cand si cand, sa ne mai dai de veste, ce mai face micutza ta Evelyn.

Ama l-am vazut pe Sebi al tau. E un scump creste pe zi ce trece.

Papa tu ce mai faci??

Numai bine tuturor si o sa revin cu vesti mai pe seara. Sa ne tinetzi si noua pumnii sa fie bine.

Diana 36+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Diana79 tinem pumnii ca totul sa fie bine. Si te asteptam cu vesti sa ne spui cum se prezinta strumfitza ta din burtik

POZE

Mergi la inceput

Miha odata ce ai eliminat dopul apa ti se poate rupe oricand. Adica ti se poate rupe inainte sa incepi tu sa simti contractiile si dilatarea asa cum mi s-a intamplat mie la prima nastere sau poate sa nu ti se rupa apa da tu sa incepi sa simti contractiile dureroase si sa incepi dilatarea si eventual la spital daca inca nu ti se rupe apa medicul tau o poate face.

Incepem galeria sau nu?
Ne cam ti pe jar, si stii si tu cum stam cu psihicu in perioada asta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Felicitari proaspetelor mamici!
Steluta, si eu tot la Medicover Plevnei am facut analiza pentru streptococ B. De doua ori. De fiecare data mi-a recoltat o asistenta careia i-am subliniat ca am cerclaj si sa fie atenta si pot spune ca a fost. Nu m-a durut deloc.
Dr T mi-a recomandat Medicover.

Monica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, multumesc din suflet ptr. urari! Si Vladut va multumeste!
Din pacate a racit destul de zdravan si haraie tot saracul de atatea secretii, mor de mila lui!

Lya, a fost ok, eu am avut o sarcina usoara asa ca am putut alerga dupa el si sa-l tin in brate pana acum, cand mai am 2 zile si nasc... Asa ca am suportat bine si trambaleala cu ziua lui!

Carmina, Amalisimona felicitari ptr nastere si ptr. bebelusi!

Virgi, tinem pumnii ptr maine sa te refaci cat mai repede sa mearga usor si fara probleme!

Irinel, asa zici ca ma vedeai cu politia dupa mine... Am ras de numa...

Fetelor, eu maine dimineata merg la Timisoara, probabil ma voi interna sa ma pregateasca ptr. operatie, nu stiu daca mai apuc sa intru cu bagaje de facut plus inca ceva musafiri ptr. Vladut... Deci va pup si ne vedem dupa ce nasc. Incerc sa va anunt prin fetele din Arad.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (39 fix)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput