pagina personala
Salutare . Am si eu o nelamurire, si anume: am vrut sa editez pagina personala la DC si am primit asa" tomecica accesul la aceasta pagina este valabil numai pentru membrii inregistrati".
unde trebuie sa ma inregistrez?? sau........
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Raspunsuri
marius spune:
E o problema tehnica deocamdata nerezolvata.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
craciunitza spune:
Vreau sa-mi schimb datele de la profilul personal pentru ca nu mai sunt valabile, de dimineata tot incerc si imi apare acelasi raspuns:
"Eroare
Mesajul nu a fost trimis din cauza: The transport failed to connect to the server."
cand voi putea sa modific datele mele personale?
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
admin spune:
Am sa incerc sa repar pagina personala in weekendul care vine. Totusi ma gandesc de foarte mult timp sa schimb functionalitatea respectiva...
craciunitza spune:
In ultimul timp am tot schimbat cate ceva pe la pagina personala si a functionat. Acum nu mai vrea sa schimbe nimic. Ok, stiu ca-i multa munca, da un semn cand se rezolva, multumesc!
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
CamiSol spune:
Si eu ma chinui de mult timp sa-mi editez pagina personala dar de fiecare data imi da "Accesul la aceasta pagina este valabil numai pentru membrii inregistrati!"Este tot o defectiune tehnica sau...tre sa ma mai inregistrez undeva??Merci...
Si nu merge nici sa pui data cand astepti un copil...data curenta fiinda ultima data pe care o poti alege
Cami 21+