Mamici de sept-oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lexi si pufymic,
Multumesc pentru parola si indicatii! Sper sa ma descurc si sa reusesc zilele astea sa pun si eu cateva poze cu comoara mea care duminica, 21 mai, chiar de Sf Constantin si Elena va face 3 anisori!
Numai bine,
Marina 21+ si Ana de ...3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinache si putzuruca felicitari pentru !!!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Valen multumim de urari si incurajari!Sa-ti traiasca scumpetea de fetita!

Cucuoancea acusi faceti chef!Micuta ta merge la gradinita?

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Mcrmiki, in primul rand bafta multa la amniocenteza, sper ca rezultatele sa fie foarte bune si bebe sa fie sanatos!

In al doilea rand, eu stiu ca toxoplasmoza, desi poate da malformatii fetale, se trateaza, chiar si in timpul sarcinii, tocmai pentru a evita aparitia acestor malformatii. Tie medicii nu ti-au dat nici un tratament? De obicei este vorba de unul sau mai multe antibiotice asociate. Eventual intreaba-i la Budapesta si de tratament, daca cei din Romania nu ti-au vorbit despre asta (dar poate gresesc eu si n-am dreptate).

Inca o data, multa sanatate si sa vii cu vesti bune!

Bedrosmart 21+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara, burticute!

Am gasit un link despre lungimea si greutatea lui bebe in fiecare saptamana de sarcina. http://www.babycenter.com/general/pregnancy/1290794.html
Pufymic, daca merge link-ul si crezi ca e necesar, il poti pune pe prima pagina.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mcrmiki are dreptate Bedrosmart despre toxoplasmoza!Si eu am citit de curand ca exista tratament care se administreaza si la gravide contra ei....intreaba medicii sa vezi ce spun!Bafta!

MamiLili avem deja link-ul pe prima pagina la greutate si cm bb!Multumim !

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara, gravidutze

In sfarsit imi fac si eu aparitia; va rog sa nu va suparati pe mine ca am tot absentat in ultimul timp, dar am avut un program infernal: delegatie la Cluj, scoala de soferi si examen pentru carnet (pe care l-am trecut azi, si eu si sotul meu; peste o saptamana luam masinuta din fata firmei si am scapat de statul in picioare in metrou), cursuri de specialitate. Incerc sa nu ma stresez din cauza programului si sa privesc partea plina a paharului: atat timp cat ma simt bine, activitatea imi mentine tonusul ridicat.

In rest, totul este bine la noi. Bebe devine pe zi ce trece tot mai activ, iar burtica creste in "etape" (cand am impresia ca nu mai creste, cand se modifica parca de la o zi la alta); peste o saptamana avem a doua echo morfologica (prima a iesit "beton" dupa cum spunea medicul meu). Iar analizele la toxo si cmv se mentin in continuare negative (nu am imunitate si le refac periodic).

Le felicit pe cele care au vesti bune de la echo si au aflat de curand daca bebe este fetita sau baiat. Tin pumnii celor care mai au de facut investigatii in perioada urmatoare.

Sa ne auzim cu bine cat de curand

Adriana 19+
Vine barza
Varsta bebe

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor sunt atta de emotionata...am fost la ecografie bebe e bine....si e BAIAT.Chiar daca am tinut tare ca va fi fata...sunt fericita...important este sa fie sanatos.
Din prima si-a aratat sexul...si nu se lasa sa fie masurat...facea ce facea si isi arata cucu..
Sunt foarte fericita..merg sa va citesc si revin acusi.

Pufymic te rog sa ma treci si pe mine cu un carucior albastru....

poze
Vine barza

Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pufymic, poti sa pui o poza linistita. Atat timp cat pozele-mi sunt la vedere (in semnatura) si activez pe grupul vostru, nu vad de ce m-as impotrivi.

Multumesc de aprecierile pt. alex, el e si va ramane minunea noastra mica. Si acum, dupa un an jumate, tot continuam sa ne miram de ce copilas am fost in stare sa facem...

.......in 18+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor stie cineva oare ce inseamna placenta fundica prelungita??
Eu am intrebat medicul meu daca e ceva rau..si a zis ca e totul foarte bine...dar parca nu imi place cum suna...
Daca stie cineva...astept un raspuns.

19+

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Gia, multumesc de raspuns. Cam stiam aproximativ cum se procedeaza, ceea ce nu stiu este daca aceasta comisie o cer in Bucuresti sau in Pitesti de unde apartin cu casa de asigurari. Nu am decat sa incerc si in Bucuresti iar daca nu ma primesc sa vin la Pitesti si apoi sa ma intorc la bucuresti. Mie mi-ar ajunge 30 de zile ca eu lucrez in invatamant si trebuie doar sa mai trec de sesiune si apoi intru in vacanta, iar dupa vacanta activitatea nu e obligatorie zi de zi si apoi pot sa intru in prenatal.
Tanima 16+

Mergi la inceput