Petele de sarcina- cand dispar?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Hermis, suntem in aceiasi situatie. Fondul de ten pe care-l folosesc este Dream matte mousse de la Maybelline, la mine functioneaza, insa fara fond de ten se cunosc. Daca Retin A-ul usuca fata inseamna ca trebuie sa caut altceva.

Va multumesc pentru raspunsuri si sper sa gasesc o solutie cat mai repede.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.Deocamdata folosesc o crema pentru albire cu extract de papadie si lamaie.Dar deocamdata nu vad nici un rezultat.

Mereu alaturi de voi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

M-am intors ca ma batea un gand la neuron : daca respectivele creme depigmentante au de regula tinta consumatoarea de peste 40ani unde petele apar tegumentar din motive superficiale (io stiu ce celule nu si mai fac meseria, nu sunt de meserie,zic si io) nu prea au cum sa actioneze la fel si in masca de sarcina care are origine pur hormonala.Acu n-oi avea dreptate, nu ma supar, doar mi-a muncit neuronu pan la epuizare asa ca trebuia sa va descriu rezultatul

, mami de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Kittie, s-ar putea sa ai creptate, oricum schimbarile care apar pe perioada sarcinii sunt de natura hormonala. Intrebarea mea este - cand revenim la veche forma, neafectata de hormanii sarcinii?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

asta crez io ca nu ma pricep a raspunde .. numa asha... de curiozitate.. mai alaptezi? ca poate contribuie..

, mami de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Mercic pentru info, Ica - chiar vazusem reclame si ma gandeam sa-l incerc...Retin A usuca daca nu-ti dai cu crema - altfel e ok. Pentru mine a fost cea mai eficienta.

Mergi la inceput

Kittie, nu mai alaptez de aproape 2 luni. Petele de pe frunte se cunosc mai mult, pe obraji f putin.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hanuska spune:

Eu am luat nizoral si mi-au trecut. Ai grija la efectele adverse.

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai. Josh Billings

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Pentru fetele care sunt insarcinate si INCA nu le-a aparut masca de fluture ,este INDICAT sa aplicati in fiecare zi o crema cu protectie solara 30 SPF30 minim,soarele activeaza melanina .

Incercati masca urmatoate pentru cele care o aveti deja;

O lamaie stoarsa
patru linguri de miere de albine
se amesteca cele doua produse,se acopera toata fata,exclus conturul ochilor, asteptati 30minute ,spalati cu apa calduta, repetati tratamentul timp de 6 saptamani ,de trei ori pe saptamana

Dupa masca nu trebuie sa aveti contact cu sursa de caldura;
ex. aburi da la oala de mancare,
soare
soloar uva
la mine a functionat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briu spune:

Nu stiu daca mai dispar de tot cauta o crema buna si vezi daca da rezultate ,oricum ai fi bebelina sa fie sanatoasa ca restul trece!

Mergi la inceput