Szeged - 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Silvana nu e nimic ca mai amani putin FIV-ul. Nu se stie niciodata cand e mai bine. Si timpul trece asa de repede, din pacate (parca prea repede). Din pacate eu voi face credit, ca de abia platesc acum datoriile de la primul FIV. Ma enerveaza ca parca imi e frica de un nou FIV. Dar tot am sa-l fac, numai ca ma enerveaza starea asta a mea.
Andicu ce mai faci? Iti tin pumnii in continuare.
Fetelor, va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, tocmai am fost la eco si a zis dr. ca 90% e fetita !!!!! Tati ar fii vrut un baietel-cica sa mearga impreuna la gagici-, dar asa ca o sa aiba o mica printesa...si cu mine doua
Dar o sa vedem mai sigur in 7 iunie cand mergem la eco morfologica la Timisoara.
In rest bebica este bine, cu 3 zile mai mare decat initial si sa speram ca o sa fie bine in continuare...

Mult, mult succes la IA si multi, multi pupici dulci pt. tine

andicule, tinem pumnii stransi, stransi sa fie cu ochisori

Rh, tot nu ne dai un semn de viata????

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Super Mi-ka!
Cred ca esti tare fericita!
O sa vrem si poze de la eco morfologica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

mi_ka felicitari pentru fetita...si asta nu inseamna ca taticul ei nu va avea parte si de baietel mai tarziu , nu?

andicu ai grija de tine, de fapt de voi ca doar sunteti mai multi . vreau sa apuc sa te sun cat mai esti in timisoara...poate trece mai usor perioada de asteptare

nu am intrat de ceva vreme pe forum...s-au scris cateva pagini de atunci. am fost plecata din tara saptamana trecuta, am avut musafiri in weekend ... si pur si simplu trece vremea prea repede.

am fost azi la szeged pentru foliculometrie. ma pregatesc pentru al 4-lea IA care probabil va fi la inceputul saptamanii urmatoare. si daca nu iese nici asta atunci fac fiv pe la inceputul lui iulie.

pussi, mirabela, ioana, zori programam o alta intalnire? eu propun joi. ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

...si am uitat: pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna, luptatoarelor! Andicu te rog rog raspunde- mi si mie , pentru ca vad ca esti mai in tema- stii cat se plateste pentru cazare la caminul studentesc de vis-a-vis de clinica? daca se gasesc locuri mereu si ce conditii sunt? Ma rog pentru voi toate sa cunoasteti sentimentul de implinire pe care-l ofera maternitatea!
Mi-ka felicitari pentru fetita, si eu imi doresc enorm sa am si o fetita!
Ciao!

Mergi la inceput

Servus,

Mirabela, am ajuns acasa si am gasit avizul!
Fug la posta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele!
Azi am fost la dr. am și eu mastoză fibrochistică mi-a dat să iau un medicament și un unguent din ziua 16 a CM până în ziua 25.
Mi-a spus sa nu-mi fac griji și să mă duc la Szeged pe 1 iunie când m-am programat( mie îmi venea să renunț la programare din cauza sânilor).
Auburn ne putem întâlni mâine, la ce oră și unde?
Pussi, Mirabela, Ioana ce ziceți?
Andicu să stai liniștită, vei vedea că totul va fi bine. O să te sun să mai vorbim.

ZoRi

Mergi la inceput

Am stat 2 ore la coada la Posta.....
Am plicul!

Merci, inca o data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ciau fetelor!!!

Ieri am facut IA, a fost super simplu, am avut niste emotii......... imi tremura piciorul pe ambreaj...........Rezultatul pe 06.06.2006

Pentru intalnire, ar trebui sa vedem daca pensiunea unde e ANDICU nu are si terasa sau restaurant ca sa ne vedem acolo sa fie si ea - o sunt azi si vedem....... daca nu, maine la ora 19:00 la locul stabilit...Ce ziceti?

Mika ma bucur ca e fetita....... ti-am zis euSi iti dau si niste pupici mari pentru amandoua...Tu cand vi? Pe 06.06.2006 seara ne intalnim? Pe 07.06.2006 eu nu prea pot ca in 08 plec din Timisoara si trebuie sa-mi fac bagajul si sa ma pregatesc.

Pupici la toata lumea.

PUSSI

Mergi la inceput