Nu inteleg altii de ce se fac doctori
Am fost saptamana trecuta la ginecolog ca simteam ca ceva nu e in regula cu mine.Acuma nu vreau sa spun aicea amanunte,dar ma deranjat enorm de mult ca pe langa am dat 350.000lei pe consultatie,medicul se uita cu ochii
la secretia mea si zicea ca el nu vede nimica!Ma intreb eu,a ajuns medicina pana acolo sa se poate uita un medic cu ochii la ceva ce normal ar trebui trimisa la laborator ptr a vedea ce am?
bineinteles ca m-am dus la alt medic si acolo la fel a facut ,tot 350.000mii pana nu m-am enervat si m-am dus la inca un ginecolog unde in sfarsitmi-a facut analizele la laborator si mi-a zis ca am infectie urinara,si bineinteles ca e foarte agravata
,am cumparat medicamente in jur de 2mil.de lei plus 550mii era consultatia...deci sunt foarte nervoasa.mai ales ca a zis medicul ca sa ma duc inapoi dupa ce iau medicamentele sa-mi mai faca ceva analize....ce sa zic?
sincera sa fiu incep sa nu mai am incredere in medici......
si am uitat sa va spun ca astea doi "experti"care s-au uitat cu ochii
mi-a scris niste medicamente la nimereala.....si medicamentele acelea la fel a costat vreo 2mil.deci pana la urma m-am tratat de 2 ori si habar nu am pentru ce.......

Raspunsuri
DARAEL spune:
In primul rand, bine ai venit pe forum
!
Cat despre nedumerirea ta – acum sincer, raspund doar pentru mine si nu generalizez: nici eu nu stiu de ce m-am facut medic
.... daca nu intram la medicina si ma faceam mecanic auto, acum eram “domnul” Adrian, statea lumea la coada la mine si-mi multumea ca ii repar troscoleta..... si aveam si un venit decent, masina, vila si 3 amante.....
Sanatate tuturor
!
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
ingerash spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
In primul rand, bine ai venit pe forum!
Cat despre nedumerirea ta – acum sincer, raspund doar pentru mine si nu generalizez: nici eu nu stiu de ce m-am facut medic.... daca nu intram la medicina si ma faceam mecanic auto, acum eram “domnul” Adrian, statea lumea la coada la mine si-mi multumea ca ii repar troscoleta..... si aveam si un venit decent, masina, vila si 3 amante.....
Sanatate tuturor!
Adrian
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

JOSEPHYNE, asa a patit si mama mea de o gramada de ori asa ca acum intreaba de 10 ori despre un doctor si se intereseaza bine de tot inainte sa mearga la el.
Sper sa-ti gasesti un doctor ca lumea care sa te ajute

Flaflo spune:
Pai sa nu crezi ca pe aici e altfel.... Singura diferenta e ca nu platesti din buzunar, ci plateste asigurarea!
Flavia si Bianca
Bia veselia
DARAEL spune:
ingerash si Flaflo – dupa cum se vede, aici este inca un loc de adunare pentru Timisoreni......
Si, daca tot ne-am gasit si ne-am pus la taifas aici, eu aduc ceaiul de fructe de padure..... dar voi ce aduceti
?
Adrian
BIENCUTA spune:
josenu esti nici prima nici ultima sa fii sigura.la cat de idioti sunt te astepti la orice.eu am luat tratamente timp de 4 ani ca sa raman insarcinata dar medicii spuneau ca nu am nimic dar sa fie ei siguri cel mai bine ar fi sa iau cate ceva .am luattoti doctorii din Pitesti la rand si nici unul nu a fost in stare sa spuna un motiv de ce nu pot avea copii,dar multumesc lui Dumnezeu si persoanelor cu suflet bun care m-au indrumat catre Bucuresti ,ca aici am gasit doctori care merita diploma si statutul de medic.
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
ingerash si Flaflo – dupa cum se vede, aici este inca un loc de adunare pentru Timisoreni......
Si, daca tot ne-am gasit si ne-am pus la taifas aici, eu aduc ceaiul de fructe de padure..... dar voi ce aduceti ?
Adrian
Daraelule, am lipsit de la ceai, mea culpa! Da' te invit miine dimineata la o cafea buna sa nu mai fi suparat!
Flavia si Bianca

Bia veselia
ancamironiuc spune:
Josephine, parte buna este ca se putea mai rau! Sunt medici si medici. In ultima perioada am intalnit atat medici extraordinari cat si catastrofe. Pot sa iti spun decat ca sotul meu de disperare se gandea sa il dea in judecata pe unul dintre ei. Si nu este genul care face asa ceva din hobby. Nu stau sa fac o lista, insa iti spun ca la fel cum ai facut tu, m-am invatat sa caut 10 pareri si sa le evaluez singura!
In orice ramura exista profesionisti buni si altii mai putin buni doar ca aici este vorba de sanatate si o gresala se repara mai greu! Multi dintre ei mai profeseaza pentru ca cei ca noi nu s-au miscat sa faca ceva s-au plans si atat... La noi situatia era mai mult decat grava si sotul meu a renuntat intr-un final sa se indrepte impotriva medicului.
Nu stiu sa iti spun de ce s-au facut medici insa pot sa iti spun ca sunt si medici foarte buni si desi sunt mai mult decat patita inca mai am incredere in ei pentru ca am cunoscut si oameni extraoridinari.
ANCA si EMA
EMANUEL
teodraghici spune:
Darel

, de acord cu tine...poate de ma faceam altceva....era mult mai bine

.
Josephine, te inteleg perfect...eu acum ceva yile am mers sa-mi fac analiyele pt carnetul de sofer.......nu am putut sa cred ca medicii...daca nu stiu ca si tu esti medic se pot purta asa de urat
.Chiar unul dintre ei..a fost tare nesimtit
No coment
si BB Fulvia
lyvya spune:
unii sunt culmea..dar unii chiar stiu ce fac...si eu am avut niste experiente destule de "nasoale" si te inteleg...cel mai bine e sa mergi pe baza de recomandari.
craciunitza spune:
Darael, nu-i tarziu sa te faci mecanic daca asta a fost visul tau 
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele