Prichindei martie - aprilie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
adseana spune:
Teodora mersi frumos! Asa e, tati al ei e fffff mandru de printesa lui
...noi stam aproape de magazinul Profi, dar in parc mergem langa Artima sau mai mergem pe malul Crisului.
Dar chiar ca e liniste pe aici....
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
andrruzza spune:
teodora, da, mie nu-mi place deloc planul ala, l-am scris ca sa ne dam cu parerea. Iar la masa de seara Rares nu are decat lapte 270ml+ 2 cupe cereale orez. In nici un caz carne seara! De mici isi formeaza obiceiurile alimentare si daca o sa-i dau eu carne de acum, peste 3-4 ani o sa ma puna seara sa-i fac ditamai friptura![]()
Astazi am stat mai mult pe afara. De la 14 la 20:30, cu o intrare in casa de 30 minute sa pape la 17:30. Ne-am intalnit pe strada cu Ana si Eva. Are Eva niste ochi superbi mai fetelor. Si mamica ei arata super!
Ana, ne-am uitat in parc dupa voi dar nu v-am gasit, Rares a adormit chiar cand ne-am intors in parc si am stat pe iarba la bebelusi, dar nu v-am vazut.
adseana, in schema aia e mult prea multa mancare mai, nici eu n-as putea manca atata![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
adseana, am vazut pozele. Alexandra e din ce in ce mai frumoasa
ligia, ai cumparat olita?
Eu inca nu. Da, asa-i, multe dulciuri si multa mancare seara in schema aia, sa pape tanti aia asa
Analizele nu stiu de ce naiba dureaza atata, cel putin o saptamana, dar o sa sun vineri sa intreb, daca are ceva, in 3 zile tre` sa apara in coprocultura. Altfel, Rares si-a revenit, face constistent.
ligia13 spune:
Eu in loc sa ma culc, ma apuc sa citesc pe net una alta.
Si uite ce gasesc: copii mici nu fac frisoane , ci convulsii.
Si iar ma apuca disperarea.
Adica daca Radu avea azi noapte 37,1 , avea mainile reci si un usor tremurat, un plins tremurat, inseamna ca avea frisoane sau convulsii?
Ceva asemanator a facut si noptile anterioare, dar doar plinsul era tremuarat si de fiecare data avea max 37,5.
Eu am banuit de fiecare data ca's frisoane si i-am dat antitermic, stiind ca frisoanele prevestesc febra mare.(Asta o stiam din experientza
, ca am patit eu gravida fiind, noroc ca eram in spital).
Acum citind ma ingrijorez. Nu de alta, dar am citit o data ca in timpul convulsiilor copii pierd neuroni
. (Ca daca nu citeam , acu dormeam linistita
).
Voi cum stiti, help va rog cu informatii, nu ma lasati proasta
!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ligia13 spune:
andruzza, nu am luat olitza. Ce zicea Ana71, ce face Victor?
adseana, ce dragalasha e Alexandra. Si-a refacut bucutele. Bravo!
teodora, asha sper si eu, ca am castigat si batalia asta!
Nu de alta, dar vreau sa facem vaccinul luna asta, si suntem programati marti. Trebuie sa fim ok, mai ales ca deja am amanat o luna!
Cum pot afla daca apa din zona noastra contine flor?
Doc mea spune ca ea recomanda sa incep cu Flor-Vigantolete(sper ca am retinut bine denumirea). Si uite ca mi-a mai dat o tema.
Gata plec la culcare, ca devin paranoica.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
caramella spune:
Mai fetelor Alicia azi noapte nu a prea dormit bine ,adica de la 3 pana la 5 nu a dormit ,iar apoi pana la 9 a mai dormit cu mine in pat.Iar azi a fost super maraita,si a dormit foarte mult de la 11:30 la 2 si de la 4 la 7 cu mine ca nu mai puteam de oboseala.Oare sa fie vre-o reactie de la vaccin,azi e a 3-a zi de cand l-a facut?Nu-mi venea sa cred cand m-am trezit ca e 7 seara,ma asteptam sa ma trezeasca ea dupa 1 ora dar nici gand.Am iesit pe inserate afara,oricum a fost azi o vreme nasoala,a plouat.
A adormit acum seara la 11,dar de pe la 10 se mataia ca ii e somn,de unde atata somn ma intreb?
ANDRRUZZA si mie mi se pare cam incarcat meniul dat de dr.si e aiurea ca lipsesc cerealele,ce sunt mai bune dulciurile decat cerealele?Mersi ca ne-ai scris,o sa intreb si eu dr de familie sa vad ce-mi zice si va scriu.Cu olita insa nu stiu daca are dreptate sau nu,eu vreau la vara cand e cald sa incerc sa-i scot ziua treptat pampersul si sa-i dau chilotei,daca se simte uda poate face la olita ,e o idee ,nu stiu daca va functiona insa.
ADSEANA am admirat-o pe Alexandra,ce bine-i sta in sarafanul de blugi si cu mot,e tare scumpa!
LIGIA ma bucur ca sunteti bine!
CENIA dar voi sunteti ok?
GEGEA tot asa si Alicia e fericita daca imi da mie sa mananc,de obicei ma prefac dar mai si mananc,iar cu povestile nici ei nu-i plac ,daca incep sa citesc tipa mai tare ca mine.Cantecele si poeziile le accepta.
TEO si pe mine ma relaxeaza cititul pe forum ,mai ales la noi pe topic ,ca in rest nu prea am timp sa citesc.Pupici.
Meniul nostru de azi:
La 5 si 6 dimineata in 2 ture a baut 250ml lapte in total.
La 10 mar cu portocala , cereale cu musli si lapte Milupa.
La 3 ciorbita cu legume si un ou mai moale cu painica
La 8 paine cu unt si sunca,cascaval putin
La 10 a papaat putin cam 100gr cereale Nestle cu lapte si la 11 a baut 150 ml lapte.
A mai mancat jumatate de kiwi intre mese,dar in rest am avut azi program de nou nascuti adica somnic.
V-am pupacit.
Carmen si Alicia.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
andrruzza spune:
caramella, nu se recomanda in nici un caz ou moale copiilor, mai ales acum cu GA... ai grija!
caramella spune:
ANDRRUZA da ai dreptate,oul nu era chiar moale ,era cleios si a iesit asa fara sa vreau.Eu am luat oua de la noi din zona de la o ferma,dar de acum incolo nu stiu daca sa mai cumpar sau nu oua sau carne,voi ce faceti mai cumparati?Noroc ca sunt aprovizionata deocamdata,am luat 2 baxuri pulpe pui import sua.
Noi vrem sa iesim afara acum.
Sa aveti o zi placuta!
Carmen si Alicia .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
mamacita spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
caramella, nu se recomanda in nici un caz ou moale copiilor, mai ales acum cu GA... ai grija!
andruzza,mi-ai citit gandul,exact asta voiam sa-i scriu caramellei!
Iar despre coprocultura,agentul patogen iese repede,daca ti-au zis o saptamana probabil fac si antibiograma,sa vada la ce-i sensibil,si asta dureaza intre 1-2 saptamani,pentru ca atat timp ii ia agentului patogen sa creasca pe culturile realizate...ma rog,e poveste mai lunga,dar explicatia de baza ti-am dat-o.
A,si nici eu n-am luat olita
ligia,teoretic asa este cu convulsiile,practic nu avea motiv sa faca asa ceva[nu scriu sa faca convulsii
Despre continutul in fluor eu am intrebat la controlul de calitate al apei,am gasit nr in pagini aurii.eu voiam sa fac un control al continutului si calitatii apei de robinet pe care o primim,dar costa ingrozitor si nu faceau la persoane fizice!Dar macar atata lucru am aflat,de fluor.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
dariaevelin spune:
'neatza!
caramella am vazut pozele cu frumoasa micuta! E dinb ce in ce mai expresiva si mai delicata. Pare si extrem de agitata!
Va tin pumnii sa nu apara nimic in neregula,la orizont si sa fie doar o stare mai somnolenta.
adsena senzationala nora am!
![]()
Imi place la dementa cum mijeste ochii sa te pandeasca cand,cica,doarme! Stim noi de ce ne-am oriewntat asa! Ca de! Cin' s-aseamana,s-aduna!
nino draga de tine! Nu te invinovati! Esti chiar vigilenta,dar Alex vad ca e pus mereu pe sotii.
Hai,ca trece. Pupam copilul mare si frumos sa se vindece fara urme!
anca micaela pupam si nasucul Emei sa treaca buba!
ligia sambata,cand am plecat spre urgente,exact aceste tremuraturi au fost cauza alarmarii noastre. In plus,lui Brien i s-au invinetit complet mainile. Dr de acolo(urgente) ne-a linistit,spunand ca nu-s convulsii(altfel se manifesta - cu spasme musculare)ci doar frisoane prvestitoare de un nou episod febril. Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi.
andruzza sper ca rezultatul de la copro sa fie bun ,fara motive de ingrijorare. Schema doctoritei e intr-adevar incarcata.
Ah! Ieri am intrebat dr cu ce am putea sa inlocuim, provizoriu(pt linistea mea,macar pana trece isteria cu GA)carnea de pui. A spus PORC!!! deja porc???
ce stiti despre acest subiect?
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.