Ce gatiti pentru masa de duminica ???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Ciorbita de pui(acrita cu zeama de varza)
Pui la cuptor cu mere coapte si salata
Ciuperci cu usturoi
Peste la cuptor
Salate...
Mamaliga cu branza si smantana
Fara deserturi....suntem grasi
PS: Sunt propuneri, nu toate pt o masa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Ieri am gatit ciorba de burta, friptura la cuptor de miel cu cartofi noi, salata de castraveti, salata de vinete si lapte de pasare.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

PENTRU AZI :
- supica de pui cu taitei ;
- pulpe cu sos;
- pireu de cartofi;
- salata de rosii,castraveti si ceapa verde;
- pizza ;
- sarmale ;
- islere ;

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

eu de exemplu azi fac o rulada de carne cu feliutze de morcov si ou fiert la mijloc si langa pireu de cartofi si sos de rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

quote:
Originally posted by mazzel

azi fac o rulada de carne cu feliutze de morcov si ou fiert la mijloc .



impartaseste-ne si noua aceasta reteta , pare delicioasa ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

ancacezara se face f usor:

carnea tocata o amestec bine cu ceapa tocata, usturoi tocat, verdeatza tocata, un morcov ras pe razatoarea mica, 2 cartofi mari fierti in coaja si rasi pe razatoarea mica, condimente sare piper boia,condimente pt carne tocata, un ou crud.

intre timp fierb un morcov si 2 oua tari.

intr-o tava de chec de aia lunga pun un strat de amestec de tocatura apoi pun morcovul taiat felii, ouale taiate pe jumatate asa pe lungime, apoi pun cealalta jumatate de carne tocata amestec si pun la cuptor.

cand e aproape gata o scot, ung la suprafata cu un ou batut cu furculitza si mai dau la cuptor cateva minute.

o scot, o las sa se potoleasca si se serveste taiata felii calda sau rece langa puree, si diverse sosuri(de rosii, de marar, etc) sau cartofi prajiti, sau pur si simplu asa intre paine cu salata verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

ancacezara la randul meu vreau sa te rog sa imi scrii si mie reteta de la "salata mea speciala" din albumul tau cu mancaruri.

merci mult si duminica placuta va doresc si linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

quote:
Originally posted by mazzel

un morcov ras pe razatoarea mica, 2 cartofi mari fierti in coaja si rasi pe razatoarea mica,



- morcovul si el se fierbe sau crud se da pe razatoarea mica?

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

SALATA " VERDE "

Ingrediente
- 10 fire ceapa verde ;
- 2 capatani salata verde ;
- 100 gr. cascaval ( sau mai mult , in functie de ce cantitate doriti sa preparati );
- 200 gr. sunca ( parizer,salam de sunca);
- 1 cutie ciuperci taiate ;
- 5-6 cartofi fierti in coaja ;
- 3-4 oua fierte tari ;
- maioneza .

Se spala de seara ceapa verde si salata si se pun la stors in prosop. Se toaca marunt toate ingredientele , se condimenteaza dupa gust si se amesteca cu maioneza .

Pofta buna !!!


albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

ancacezara merci mult pt reteta , voi incerca si eu salata ta sa vad cum e de buna.

morcovul il rad asa crud pe raztoare, doar cel intreg care il pun la mijloc il fierb sa fie moale, facut.

Mergi la inceput