Bebelusi de martie - aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Lady_Hawk spune:
Multumim asemenea pentru urari Ciuf si Mariana si la multi ani de ziua mamei!!!
!!!
Beba_mica a luat 1100g in prima luna si este o dolofanica.
Azi am fost in parc si am stat 2 ore si am fost foarte incantate!!!
Acum fugim ca trebe sa papam!Pupici
Io
de beba_mica
(13.04.2006)
Polixeni spune:
mamicilor!!!
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR PT ZIUA DE AZI!!SA AVETI PARTE DE TOT CEEA CE VA DORITI!!!
ADIBAL pe ce mail mi-ai trimis mesaj? Emailul meu e gpoli_ro@yahoo.com, iar ID-ul pe messenger e polixenig.
Fetelor bebita al meu este bolnavior
.V-am mai zis ca are nasul infundat,stranuta iar de ieri imi mai si tuseste.Am fost cu el la doctor, dar la altul nu la pediatra lui.Am vrut sa aflu si o a 2 a parere (pediatra imi zisese ca sunt eu exagerata,ca bebele nu are nimic,ca inca nu-mi cunosc copilul).Si l-a examinat pe pitic si mi-a zis ca a luat un virus de raceala de la careva cu care a intrat in contact si care era racit(nu de la iesitul afara ca l-am intrebat).Are probleme cu urechiusa stanga din cauza infectiei si ca s-ar putea sa faca otita.Mi-a dat niste picaturi de nas si sirop contra durerii.Iar daca se complica o sa trecem pe antibiotic-sirop (desi si doctorul mi-a zis ca ar vrea sa evite sa-i dam antibiotic de p-acum dar daca va fi cazul nu avem incotro).Noroc ca nu mi-a facut febra.Si colac peste pupaza am luat si eu raceala de la el iar acum port masca pe gura.Apoi mi-a zis ca bebele pt inaltimea lui e prea slab si m-a intrebat cu ce biberon il hranesc.Luni o sa ma duc sa faca el gaura potrivita la tetine.(pana acum ar fi avut gaurica prea mica si ar fi obosit de la supt si de aceea nu ar fi asimilat-pediatra nu m-a lasat sa gauresc eu tetinele spunandu-mi ca au gaura lor suficient de mare).Asa m-am enervat pt ca daca m-as fi luat dupa pediatra copilului i s-ar fi agravat boala.Ea mi-a zis ca asta micu se dezvolta f bine pt varsta lui,ca celalalt doctor sa-mi zica ca e slabut.

In sfarsit, acum ii fac tratamentul si sper sa-i treaca si fara antibiotic.Acum am cel mai mare regret ca nu l-am putut alapta sa-si formeze anticorpi.
Nu va mai spun ca ma simt atat de vinovata ca a racit de nu va pot explica...ce sa mai zic...
MARIANA multumesc mult pt ca te ocupi si de pozicile mele cu bebe ca eu nu ma prea pricep...
pt tine!
Va pupicesc pe toate si aveti grija de voi si de bebei!! ![]()
Poli si Ingerel 
Irina71 spune:
Of, of, mai Polixeni .... lasa ca va faceti voi mari ... 

Cred ca nu aveai cum sa stii cine e racit (poate avea virusul, si nu se vedea raceala), asa ca nu esti tu de vina ca a racit bebe ....
Fetelor, eu (bineinteles
) ca am o intrebare : cand ungem si masam pe bebe cu lotiune de corp speciala, INAINTE de baie ??!! Ca asa am vazut ca a zis cineva, ca ii face masaj cu ulei de masline inainte de baie. Si eu am luat lotiune de corp pt. bebei si ma gandeam sa-l ung cu ea DUPA ce-l scot din baie, dar oare n-o raci ? Nu i-o fi frig sa-l ung dupa baie ? Chiar daca am 23 grade in camera, tot ma tem ...
Pana acum il spalam pe cap cu sapun de bebei, iar pe corp doar cu apa si-l ungeam cu ulei de bebei IN TIMPUL
baii ....
Dar ziceam sa-l dau si cu lotiunile alea, daca tot le-am luat, si unele am mai si primit cadou ... ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
tcelen spune:
polixeni,of,of de ce sate simti vinovata,bebeii mai si racesc asta e,dar se fac si bine ,ei acum isi revin foarte repede!sanatate multa si tie si la bebelul mic!
cat despre pediatra te inteleg si eu am tot asa una "bunaaaaaa tare"!
MARIANA ,pai si al tau a luat bine ce 6000g la trei luni,nu e bine,e foarte bine!!
mai fetelor fetei maele nu-i place la plimbare,de cate ori am iesit afara,e agitata si maraie intruna,ba ii bate vantul in nas,ba ii bate soarele in ochi,ba ma opresc pe o bancuta si nu-i convine,tre sa ma plimb nonstop,nu mai stiu ce sa fac cu ea,toti bebeii adorm afara cum i-au contac cu aerul ,ea nuuuuuuuuu!!!
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
Mariana, nici eu nu as vrea inaltimea si greutatea... E stressant...si asa Oana mea e pe partea "light" a curbei. Dar nici nu are cu cine sa semene altfel. ![]()
Cum a fost la socrii? 
Laura Ioana, nu tu ai ramas data trecuta cu preze? Parca asa era, de ne intrebam toate de la "aspirante" daca nu asta ar fi solutia si pt noi... Nu erai tu?
Kim, asa fac, pompez putin sa-l pun in miscare... Si da, stingul e putin angorjat pe moment. Cind nu e unul, e altul. Dar vad ca seara am totusi mai putin lapte. Cite mese primeste Alicia pe zi?
Cu suzeta, asa face si oana citeodata, fix asa da din cap (imi imaginez)
Luiza - si este lapte in san, nu? Am citit despre pandaliile ce-I apuca - "greva bebelusului", cica dureaza vreo 2 saptamani. Cica trebe rabdare... Unele mame cica ii alapteaza mergind, si chestii din astea...
Ufff, Poli. Bebe a primit si ceva pt tuse? Bine ca ai schimbat pediatrul!!! Cit timp l-ai alaptat pe bebe?
Irina, eu o dau cu ulei de corp dupa baie, scurt, si ea e semi-invelita in prosop, air in timpul asta, tati da cu föhnul.
Tcelen, si amea maraie daca ma opresc, numai daca e adormita tare-tare, atunci apuc si eu sa citesc ceva...
Catrinel & Oana
Laura Ioana spune:
Catrinel
ai memorie de elefant
Da, am ramas in luna in care foloseam preze, dar ma gandesc ca oi fi ramas in primele doua zile dupa ciclu, cand nu am folosit preze (credeam ca e safe). Acu' nu mai fac nimic fara 'caciulitza'![]()
Mey, fetelor, ma speriati cu operatia asta a mea! Am 6 sapt si e tot umflata in partea stanga (de fapt deasupra operatiei e umflatura, adica e mai reliefat), dar am fost la eco si mi-a zis ca e OK si ca a intrat niste aer acolo (nu am idee cum si ce sa-i fac), dar ca se va mai elimina
Sper sa-si revina si sa arat si eu cat de cat ca un om normal!
Va pupicesc pe toti (mamici si bebici)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ciuf spune:
Laura Ioana, am ramas insarcinata de doua ori in a doua zi de dupa ciclu. Cand toti spun ca e safe.
Sanatate multa!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
dea0277 spune:
tcelen, pozele cu asta mica sint intr-un folder care se numeste botez mia, nu le-am pus impreuna cu cele de la bebe.
nu ma ingrijorez de cat maninca asta mica, are mese cand maninca 140 -180 asa ca recupereaza din alte mese si daca ii dau prea mult, o doare burtica. daca ia in greutate, eu sint multumita.
va pup si multa sanatate
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Catrinel_17 spune:
Laura, si a mea e mai umflata desupra de cicatrice (pe toata lungimea). Cica e normal!
Am mai pus poze cu Oana
aici (ultimele poze)
Catrinel & Oana
adar spune:
Mariana - am cantarit-o pe Maia si are 4630 g la 6 saptamani si 3 zile. De masurat am incercat, dar nu prea mi-a iesit.
Mai fetelor, mie mi se pare ca Maia a pus tare putin in 6 sapt., ca la nastere a avut 3720 g, iar la externare (7 zile) avea 3760 g.
Voi ce ziceti? Ca eu sunt cam speriata!!!
Va rog spuneti-mi cat ar fi normal, ca mi-e teama...
Pupici pentru toate mamicile si toti bebicii de la noi 
adar si bebelina MAIA
minunea mea