Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-126

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Scuzati-mi "ameteala",sunt inca adormita!

Oana Bucur bine ai venit la . Stai cu noi pe aici pe la "endometru" si vei afla mai multe din ce te intereseaza pe tine. Bafta si sedere scurta pe aici,pe la "aspirante" la titlul de

Liana uite un ca sa nu mai fi suparata si sa te mai "joci" cu noi...
Motzule
Katty,bine ca ai trecut de laparo si s-a mai reparat cate ceva pe acolo.Acum ar fi momentul sa profitati din plin! Dar intr-adevar nu inteleg nici eu: cum a iesit HSG-ul bun cu trompele atat de betege??
Surioara cu sofatul stau bine,abia astept saptamana viitoare ca am ore in fiecare zi! E groaznic intr-adevar traficul in Buc dar pentru inceput ma plimb pe la periferie unde strazile sunt mai libere,mai ferite si (culmea) mai fara gropi ca in centru .Dar de ce sunteti suparate,tu si Liana,ce-am pierdut?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Ai pierdut deschiderea de capitol nou. Si Liana a zis ca ne bate ladaca indraznim vreuna.
Da ne trece noua, nu-i asa olteanco?

va pupic pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetelor

Mishulici abia acum am vazut PM-urile pe care mi le-ai trimis (sora mea nu mi-a zis de ele ca sa nu ma intristeze mai mult), iti multumesc mult de tot ca te-ai gandit la mine in momentele alea cumplite Succes la shofat Chiar ca ai curaj pe strazile alea aglomerate ale voastre!!! Eu nu am curaj nici pe stradutele noastre

Am fost la controlul de 6 saptamani si mi-a zis dr ca se vindeca bine operatia. Mai trebuie sa am rabdare pana la 2 luni ca sa ma pot apuca de sport, piscina si masaj. Iar pentru bebe putem incerca dupa 6 luni (prin septembrie ne punem pe treaba si speram sa avem mai mult noroc decat pana acum)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

O sambata minunata va doresc la toate

Mishule,aseara cand am venit acasa,am citit ca ai fost la interviu si m-am rugat din suflet sa fi decurs treburile bine;acum cand am vazut ce-ai scris ,m-am intristat tare de situatia asta;auzi tu,sa iesi la pensie la 30 de ani;hai tu,sunt f sigura ca in curand ai sa gasesti servicul adegvat tie,totul este numai sa lupti cu toate armele tale pt atingerea acestui tel,asa cum ti-am mai spus odata;ai sa vezi ca va fi bine

gabitzulee,of ,te pup dulce dulce de tot si te iubeeeeee mult mult mult

Amely,inca nu am facut HGS desi am trimiterea de mai bine de 2 luni,insa am zis cu al meu sotz ca mai asteptam pana cand termina el tratamentul si mai face o spermograma(asta la sfaritul lui iunie)si daca tot rau iese atunci fac si eu interventiile caci am trimiterea si pt laparo si apoi o dam cu ISA sau FIV

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Kitta,felict fata pt curaj,si acum dai bataie ca e momentul cel mai prielnic de facut bebeeu iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Melu meu scump si drag: eu nu prea inteleg de ce trebuie ca tu sa faci HSG sau laparo??? ti-a spus vreun dr. ca ar fi cazul?? de ce?? de cat timp incercati natural?? am inteles ca la spermograma trebuie putin lucrat dar atat...

bubuleana

Mergi la inceput

bubu meu scump,da ai drepatate,eu nu am absolut nimic;nu am avut nici macar o infecite vreodata;ovulez normal si la mine toate analizele inclusiv cele hormonale sunt si au fost mereu super;ciclul toata viatza mea regulat fara nici o dereglare nici macar dupa ce am pierdut sarcina;numai sotzu are acum probelmutza ca-s lensi gigeii dar morfologic sunt slava domnului ok.Insa Dc mea mi-a spus ca asta ar fi ultima investigatie pe care ar mai trebui s-o fac si ca n-ar strica s-o fac desi cauze si motiv eu nu am.Doar pt linistea ei si a mea sa stim ca eu cel putin sunt cu toate facute si ok;noi incercam de exact 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu meu: ooooooofff, scumpica mea, n-am stiut ca ai pierdut o sarcina in trecut iarta-ma pentru insensibilitatea mea pot sa te intreb ce s-a intamplat? de ce ai pierdut? si la ce varsta a ta si a bebe-ului? totusi, lasand la o parte deznadejdea data de pierderea sarcinii, asta demonstreaza ca functionati corect tu si sotul, iar gigeii lui n-au fost mereu lenesi (da-i MACA la greu)

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

melutzicane confundasi fato! Eu sunt Kitta. Ea e Katty. E, ma rog diferenta doar de o litera.
Va pupez pe toate!

Mergi la inceput

kitta ,
scuze neatentia;si iti doresc o duminica placuta

Mergi la inceput