Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-126

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

BRAVO Laura ! Pe langa "femeie de actiune" mai esti si o femeie pe cinste, hotarata sa faca "curat" in viatza ei. Imi place cum pui problema,ca numai asa se mai poate in ziua de azi! Si eu am fost fooartee multa vreme "proasta de buna" (si inca mai sunt ) de si-au "sters toti picioarele" pe mine! Degeaba pui problema la modul delicat daca oamenii se nesimtesc si profita de tine!
Asa ca "da militaria jos din pod" fara retineri,macar tie sa-ti fie bine...Si am sa iau su eu lectii de la tine....
Cat despre polonezi ....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor m-ati facut sa zambesc, ceea ce e lucru mare pe ziua de azi. Io tot in asteptarea "uratilor" ca simptome am da' sper sa nu intarzie prea mult ca-mi dau planul cu Sovata peste cap sau mai bine sa nu mai vine, nu?
O seara frumoasa

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

am intrat si eu sa vad ce mai fac endometristele mele.

Lachi pup sa treaca cucuiul. Si te mai odata ca in sfarsit ai spus lucrurilor pe nume. Bravo

Noi suntem ok, daca nu luam in calcul faptul ca mancam fortat si din ce in ce mai des. Au inceput sa-mi iasa rezultatele analizelor si de cate ori ma uit pe ele am impresia ca ceva nu e in regula (desi sunt convinsa ca exagerez) si stau cu inima cat un purice.

In rest, burtica nu vrea sa creasca deloc, al meu sotior ma cearta mereu ca am slabit si nu "vreau" sa mananc, dar eu tot sunt o care se trezeste in fiecare dimineatza intrebandu-se daca a visat sau e adevarat.

Va pup pe toate cu drag

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lachi, nu te supara, dar am ras in hohote de faza cu usha-n freza Ma bucur a avut ca urmare transformarea ta in "femeie de actiune" Se "vede" ca te simti ushurata dupa ce le-ai pus la punct (cred ca e vorba de mamicile nepotilor tai, nu?).

Va pup pe toate, fetelor, una nu scapa...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Lachi, imi pare rau de cucuiul pe care ti l-ai facut, dar cu toate astea am ras datorita felului tau de a povesti...
Ma bucur ca ti-ai pus fetele la punct , sper ca o sa-i pui si pe polonezi la respect, ce mama masii, numai la ovulatie se gasesc sa vina?
Mishule, azi n-am primit PM de la tine, insa astept sa ma anunti unde sa cobor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Madana ma bucur ca mai intri pe la noi (imi era dor ) si ca ai vesti bune! Tine-ne la curent si sa nu ne uiti!
Laura Ioana si noi te pupam ,ai grija de tine,fata curajoasa ce esti
Motzule ,ca sa-ti spun exact unde cobori trebuie sa stiu traseul microbuzului! Deci intra in Buc de pe autostrada,prin cartierul Militari si pe urma o ia pe unde? Prin centru cumva? Si unde se opreste? Are capatul de traseu in fatza garii? Daca mai imi dai amanunte e ok,daca nu vedem noi cum facem....
Acum trebuie sa plec de acasa dar pana vin sper sa stiu exact ce program avem in weekend. Mai vorbim!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Melu meu: cum te mai simti? tot fara simptome??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, ma bucur sa fiu la serviciu azi pentru ca asta inseamna ca e bine. Ieri am avut o zi cam grea in sensul ca m-a suparat burta. Si, avand in vedere anul trecut -desi nu e aceeasi situatie - ma ingrijorez si am stat acasa.
Cristinna, aud ca si pe tine te doare burtika din cand in cand. Cum e mai exact? Poti sa imi descrii? Eu turbez cand simt ceva in burta. Nici nu stiu ce e normal si ce nu.
In rest, greatza rau de tot, abia pot manca si ma simt foarte slabita. Sper sa fie totul ok.
Abia astept ziua de 25 sa merg la Giulesti sa intru pe fir din nou cu dr. Cristescu, ca sa ma abia in evidenta.
In rest, inca nu pot crede nimic din ce mi se intampla si ma rog la toti sfintii sa fiu ok. Nu stiu daca credeti sau nu dar eu sfatuiesc pe toata lumea sa se roage, in special Sf. Nectarie am citit si auzit ca a ajutat multe femei sa pastreze sarcini cu probleme.

Va pup pe toate ...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Catalina scumpa si eu mai am da dureri de burta,mai exact e ca si senzatia aia de dinainte de ciclu care tine 5-10 min max dupa care trece. Alteori simt si o arsura in burtica , dar dr zice ca e normal si pe mine ma mai inteapa si la ovarul stang uneori din cauza ca e marit.Eu zic sa nu te alarmezi prea tare , sa incerci sa fi calma ca nu-i face bine lui BB. Incearca cand te mai doare buritk sa iei o tabletuta de no-spa ca e ok si trece.
Tu cand ai avut ultimul ciclu?
Te

Cristinna 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mersi mult Cristina. Pe 31 martie. Dar sigur pe bebe l-am facut pe 17. :-)

Catalina

Mergi la inceput