Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

buna dimineata optimistelor odin partea mea pt toate fetili care inca mai dorm la ora asta. Adinell nu ai somn sau si tu pleci la munca.Ma asteptam sa gasesc capitolul aproape terminat acum dimineata ,sau ati obosit dupa petrecera de ieri seara pe care ati continuat-o si ieri

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

fetelor va pup am plecat la munca mai vb cind ma intorc.Daniela ce bine de tine ca intri mai tirziu vezi eu daca nu am invatatnu am avut parte de o munca de birou sa pot sta si eu cu voi mai mult la taclalefetele si sa aveti o zi buna asa cum va doriti plina de optimism ca si azi vom reusi ce ne-am propus

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.Sa aveti o zi super.La noi e f. frumos afara inca de la ora asta.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Va pup si eu de buna dimineata, ca de noapte buna n-am apucat
Sa aveti o zi faina, ca la noi asa se anunta a fi

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

teodora, nu plec la munca, eu sunt in concediul 2 ani! Stau si il ingrijesc pe Andrei
sa va spun si voua, fetelor... de dimineata, eu inca mai cocaiam, numai ce il aud pe Andrei ca urla: "Me mananca!" A mai strigat inca o data peste un minut!!! Eu cred ca il manca fundul de -o palma, ca doar nu stia sa zica decat caca si tata, ce i-o fii venit acuma sa vb?

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Fato, Adinella ai grija ca daca de acum zice asa, inseamna ca pe la 2 ani te injura.
Cum fato sa zica asa? Iar ma dau cu capu' nah!

Aaaaa si ma mai dau de cateva ori ca nu curge apaaaaa....Ete ./Sper sa nu se fi spart iar vreo teava ca-mi tai veneleeeeeee. JUR!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Yupiiiiiiiii!!!!
A venit apa.
nu mai imi tai venele.
Mi le las lungi.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Ca sa vedeti si voi cum e! Ca io ma trezesc cu noaptea-n cap si voi apareti la pranz!
Deci trezit, plimbat 10 min catelu, injectie sustinere gingie, venit acasa, acush la cafele, laptice si tutunice. Apoi mergem la tuns catelu, piata, parc, venit prieteni pt facut mici &baut bere ceheasca! Gata...v-am expus programul! E super vreme....in sfarsit!Sper sa fie frumos si weekendul viitor, caci duminica de C-
tin si Elena vrem sa iesim cu gasca la iarba verde!
Haidi pup...si spor la munci si distractii!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna ziua !

M-am trezit ca niciodata , la 9.10.Am sarit brusc din pat , pt. ca la 10.00 trebuie sa fiu la servici.M-am mobilizat repede si la 9.50 eram la shwr....Nu stiu cum am dormit atata , cred ca am fost obosita si in plus am visat frumos...

Teodora , nu e vb. ca nu ai invatat..stai calma....asa este programul meu...Servici usor!

Adriana, mama nu te neglijeaza! Trebuie sa lucrez 2 sambete/luna, dar nu ma dreanjeaza deocamdata.E bine, pt. ca imi fac cam tot ce trebuie sa fac , si sunt mai linistita.Pupici

Georgi, nu iti taia venele, lasa-le lungi, eventual pune-le si niste extensii !

Sun, nu cred ca doarme, e deja la cumparaturi , cu Alex la plimbare...la tuns...are program incarcat nasica mea ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Nu le mai tai bey...E buna si ideea cu extensiile. Io am program la bucatarie. Asta seara vine sora mea cu viitorul sot pe la mine.

Beyyyy fete... s-a hotarat sor'mea sa se mariteeeee. Are 39 de ani.Era si cazul nu? Sunt happy pt ea...
Si vremea e supeeeer. dar o sa ies afara dupa amiaza ca acu am prea multe de facut.

Avem si POZE

Mergi la inceput