Mamici de mai-iunie 2006(84)
Raspunsuri - Pagina 14
Diana79 spune:
CARMINA draga mea, fi tare. O sa fie bine vei vedea. O sa-l tzi pe bebe Mihnea in bratzic maine, asta e cel mai important.
O sa vezi ca nasterea o sa fie USOARA si o sa treaca f repede. Curaj, mult curaj darga Carmina, iti inteleg frica, e normal, am eu emotzii asa pt tine. Numai tu stii ce e in sufletul tau, dar va fi bine.
Sa ne dai de stire ok????
HAI CARMINA!!! FACEM GALERIE MARE!!!
Diana 36+ cu
Nicole Evelyn
DianaR spune:
Gata, am facut modificariele. Bogdana si Luana sunt pe listuta.
Monica ti-am modificat anul nasterii.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (38+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
DianaR spune:
Mi se pare mie sau Nikolett parca a dat mesaj ca a nascut si e deja acasa???? Hai ajutati-ma fetelor, sa pot modifica listuta!
Diana , Vladut
shoricutza spune:
Carmina, suntem alaturi de tine si te intelegem f bine
... io am emotii ingrozitoare si mai am 11 zile pana la evenimentul programat... asa ca intuiesc cam cum e sa sti ca se intampla peste cateva ore. Partea minunata este ca maine o sa-l ai pe bebe in brate si nimic altceva n-o sa mai conteze!
Hai, sa fii curajoasa si sa ai o nastere super usoara si rapida! Noi suntem aici si-ti facem galerie. Sa ne dai de veste cat mai repede. Ok? 
io
37+ cu
Ana
DianaR spune:
Ei nu m-am inselat, spunea ca abia asteapta...
Diana , Vladut
abibrinza spune:
Carmina nastere usoara.Stai linistita ca daca e indusa e scurta si sa vezi ce bine e cu Mihnea in brate.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
Diana79 spune:
DianaR vezi ca ai facut o mica greseala la listutza, Luana este numarul 22, nu tot 21 (care apare de 2 ori).
Multumim ca te ocupi de listutza, dar dupa ce nasti tu nu preia altcineva????
Diana 36+ cu
Nicole Evelyn
carminabulina spune:
Incerc sa adorm dar nu am nici o sansa
. Vad ca pierd si dopul, dar este un pic cam maro, in fine nu mai conteaza. De-asemenea incerc sa-mi imaginez ziua de maine cand voi fi mamica, voi avea un baietel in brate si nu pot, e ca si cum ar o prapastie intre momentul de acum si cel de atunci. Sper sa existe mamici insomniace pe aici in noaptea asta
.
Arabela, zici tu ca daca nasterea este indusa va dura mai putin? Ca sa fiu sincera nu durerile ma fac pe mine acum sa fiu nelinistita ci neputinta asta de a ma inchipui cu bebe in brate. Stiu ca spun prostii dar asta simt
si mi-e asa de teama!....
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
amiss_zip spune:
WOW LUANA felicitari...!!!!
Uite asa lipseste omu' putin de pe forum si ia uite ce de flori au rasarit p'aici. 

Felicitari Bogdanai si sa creasca bebe mare![]()
Ce frumos! deja va tineti bebeii in brate
. Si eu am visat aseara ca am nascut-o pe cea mica
.
Abia astept sa aud povestea nasterii!!
Petra
33s 3 zile 
amiss_zip spune:
Carmina stai linistita si nu te mai gandi atata la toate cele
.
Think happy thoughts!
Suntem aici langa tine si iti tinem pumnii!!!