Simptome de sarcina! -16

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by Mariee

Buna ziua la toate fetele!!!!

Si eu tot noua p aici...

Vroiam sa o intreb p Avalon daca a facut Tratamentul naturist al Liviei si cat timp??? Eu sunt dupa prima luna si vreau sa ma pregatesc moral.... :-)

Va pup dulce si va doresc tot binele din lume!!

Am facut acum vreun an si ceva tratamentul dar modificat si adaptat in versiune proprie... cred ca l-am tinut 2-3 luni, nu mai stiu exact... in orice caz, efectele au fost bune desi sarcina nu a aparut.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna dragele mele simptomatice!
Vreau sa urez si eu BUN VENIT Lorina001 si Marie ! Fetelor o sa va placa aici printre noi dar va rog eu mult sa nu stati prea mult! Fugutza la mamici si poate ne trageti si pe noi dupa voi!

Aliona tin sa-ti zic ca special pentru tine am intrat acum pe net (de obicei nu prea intru Sambata dupa-amiaza). Eram tare curioasa sa vad ce-ai facut! Ma bucur ca esti optimista si tinem pumnii pentru urmatorul test! Stai cu la usa poate se sperie rushii si te ocolesc vreo 9 luni de-acum incolo!

Pusichet si eu prestez din greu!
Vali

Eu maine dimineata fac testul desi sunt sigura ca va fi negativ!

Va pupic pe toate muaaaahhhhh si va urez un week-end superb si cat mai plin in !

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Da, asa e, Avalon, meluztica si cu mine suntem in aceeasi zi a CM si fara simptome; suntem ca cele trei muschetaritze
sincer eu am avut in trecut toate simptomele posibile, imposibile, imaginate si inchipuite si niciodata n-a fost sarcina asa ca acum nici macar nu imi mai caut semne

bubuleana

Mergi la inceput

Bubule eu le caut dar nu le gasesc

Facem greva simptomelor?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Bubule nu stiu de ce am eu o presimtire in ceea ce te priveste... ti-am mai spus! Dar daca e sa fie dai o cafea?

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Bubule Avalon,pai la ce ne trebe simptome??ce sa facem cu ele??Nu-i mai misto fara??Eu ma bucur ca avem asa sicronizare si la fel de tare m-as bucura sa mergem imperuna la mamici;de bubu meu sunt sigura ca o taie luna asta de la noi
Avalon,tu nu prea ai zis multe in ultimul timp;merge treaba bine?

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Avalon: imi dai de gandit: poate chiar e semn bun sa nu ai semne suna ciudat dar s-ar putea sa fie de bine eu daca m-apuc sa-mi caut semne tot gasesc ceva, cum ar fi: mucus abundent si oboseala mareeee de tot, dar nu le iau in serios ca le-am avut si in trecut si n-a fost nici cu ochisori, nici cu manutze, nici cu nimic bun, a fost doar cu mult roshu

bibyrox: scumpa, o sa intru maine dimineatza sa vad ce zice testul tau, iti tin pumnii!!! stiu ca e posibil ca tu sa fi avut ciclu peste sarcina si vroiam sa te intreb cum a fost ciclul tau: abundent, a durat multe zile, a fost cu dureri, ce culoare a avut??

bubuleana

Mergi la inceput

Asa e, Melutzica, am intrat mai rar pt ca nu prea am avut noutati si apoi lucrez pana tarziu in ultima perioada... Totusi, am intrat sa vad vestile voastre. Nu ar fi frumos sa trecem impreuna la mamici?

Mergi la inceput

bibyrox: dau mai multe cafele daca se lasa cu bebe si daca nu se lasa tot dau cafele sau caci viata e oricum frumoasa zi de zi!!!

scumpicele mele Avalon si melu: doamneeee, ce frumos ar fi sa mergem toate 3 la mamici luna asta, prea ne-am potrivit asa in toate!!! ar fi superrrrrrrrrr

bubuleana

Mergi la inceput

Da, dragelor, tineti-ma la curent cu lipsa de simptome (cred ca s-au speriat de noi de data asta simptomele!) si anuntati-ma curand ca in fata ochilor aveti un test cu 2 liniute rosii/albastre!

Mergi la inceput