Simptome de sarcina! -16

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Am intrat sa fac si eu galerie tuturor:

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

bubulina, Arina, helenutza:

fetelor, m-am gandit sa fac si eu ca kid2003 si sa ma delectez cu cate un Clear Blue in fiecare dimineata (ca tot m-am lasat de fumat sa am si eu cu ce ma delecta diminetile) macar pana vin rushii vineri, daca or mai veni, desi eu am o presimtire ca n-or sa mai vina
ma simt din ce in ce mai rau si culmea, pt prima data in viata, ma bucur ca imi e rau simptome la greu!
sunt Z27!

asa, si am facut acum vreo jumatate de ora cu test Clear Blue (evident nu era prima urina) si dupa doar 3 min a aparut o usoara umbra in locul celei de-a doua liniute, dar se vede ff slab, numai din anumite unghiuri si la o anume lumina ... voi ce parere aveti??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

bubuleana eu cred ca e de bine.bafta multa in continuare.
pupici dulci.te asteptam cu vesti bune.
maine dak faci fa si tu cu prima urina.
bafta multa.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Bubuleana, daca pe Clear Blue a aparut o umbra pe a doua liniuta, tinand cont ca esti in z27, eu zic ca ar cam trebui sa te bucuri.

Bafta multa, multa, si maine fa unul cu prima urina, de confirmare!!!
Asteptam cu nerabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

bubulina, Arina, helenutza:

fetelor, m-am gandit sa fac si eu ca kid2003 si sa ma delectez cu cate un Clear Blue in fiecare dimineata (ca tot m-am lasat de fumat sa am si eu cu ce ma delecta diminetile) macar pana vin rushii vineri, daca or mai veni, desi eu am o presimtire ca n-or sa mai vina
ma simt din ce in ce mai rau si culmea, pt prima data in viata, ma bucur ca imi e rau simptome la greu!
sunt Z27!

asa, si am facut acum vreo jumatate de ora cu test Clear Blue (evident nu era prima urina) si dupa doar 3 min a aparut o usoara umbra in locul celei de-a doua liniute, dar se vede ff slab, numai din anumite unghiuri si la o anume lumina ... voi ce parere aveti??

bubuleana

.

bubule ca sa-ti zic eu zic ca-i de bine dar...tre sa mai astepti...si eu am o liniuta a doua foarte slaba la barza abia azi a iesit sapt trecuta nu a fost
azi oricum merg la medic
eu iti tin pumnii

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bubule, eu zic ca e de bine! Cred ca ai putea sa mergi sa faci testul de sange!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai BUBUUUUUUUU
Moamaaaaaa...nu-mi vine sa creeee!!! Buuubuuuu...sigur esti !!!!! Hai ca Vineri sigur avem II claaareee!!!
Hai Avaloooon..
Hai Nuushaaa..
Hai Meeluu..
Ahhh...ce bucuriiiieee

Io..Z 10..

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, multumesc mult de sustinere!!! ce mult conteaza sa ai langa tine fiinte minunate asa ca voi: va pup dulce, dulce pe toate

maine fac inca un Clear Blue dar cu urina de dimineata, astazi n-am avut cum pt ca n-aveam in casa si m-am dus la farmacie sa cumpar si uite-asa ...
iar testul de sange il fac vineri, in cazul in care nu vin rushii la ora 10.00

nushulica: stiu ca te duci azi la dr, te rog sa vii cu o veste buna!!! iti tin pumnii

Avalon: tu n-ai facut nici un test Clear Blue zilele astea? vezi, poate faci si tu ca sunt cele mai bune: in prezent eu am 3 teste Barza cu a doua liniuta stearsa iesita dupa jumatate de ora, 1 test Ozone cu a doua liniuta destul de roz dar iesit tot dupa jumatate de ora si faimosul test Clear Blue care n-am auzit sa dea gres vreodata...

melu: scumpa mea, esti de admirat!!! felicitari ca te-ai tinut tare!! de-abia astept poimaine sa faci si tu test si sa ne dai o super veste!!

aliona: unde esti?? tin pumnii la fata!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

bubuleana, fugi repejor la mamici! Eu zic ca e super-bine!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

beyyyyyyyy sa-mi tineti pumniiiiiii
ca vin cu vesti disearasper sa fie bune

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput