Nunta in Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ralu pune si tu o poza cu rochitza ca sunt tare curioasa

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ral si Nusha desi vb. cu voi pe mess va felicit si aici pt. realizarile voastre
Nusha: sa fiti sanatosi toti trei si sa fie ce va doriti. O sarcina si nastere cat mai usoara, sa fie macar cum a fost a mea.
Ral: sa fii cat mai fericita in ziua nuntii, in rochitica ta. Rochitica ai, mire ai, nunta mai trebuie, poate vii si tu in randul burticutelor dupa nunta

Si eu astept sa vad poze cu Ral miresica dar mai e un pic de asteptat. Am spus ca daca nu imi face strumfi alte planuri sau vremea e urata(nu pot sa scot bumbuslica afara) venim la biserica.

Spor la pregatiri miresici si bafta in ceea ce faceti pt. toate fetele.

Mergi la inceput

darria de ce nu poti scoate fetita afara?? doar cand e urat afara sau nu o scoti deloc??este o regula sau cum??invata-ma ca acusha am nevoie si eu

Mergi la inceput

Nusha: hai ca raspund aici si nu pe mess daca tot ai intrebat aici.
Pai daca ploua, bate vantul cum a fost saptamana trecuta cum sa o scot afara? Ca e prea mica acum pt. asa aventura. Imi e frica sa nu raceasca.
In rest iesim de acum afara, de duminica am inceput sa facem plimbarele.
Nu tb. sa iti spun eu ca ai nepotica de la care inveti multe Si noi am avut nepotica drept "cobai", tot de la ea am invatat.

Mergi la inceput

pai da dar eu stiam ca pe ingrid nu a scos-o ca era mijlocul iernii dar m-am mirat de ce nu o scoti tu acum cand e vara...dar intr-adevar cand ploua si e frig nu o poti scoate ...ma gandeam ca e o regula sa nu scoti copilul din casa pana nu-l botezi sau altceva

Mergi la inceput

Aaaaaaaa, nuuuuu cum sa nu o scot pana la botez? nu sunt chiar asa de batuta in cap Ca nu pun poze pana atunci e cu totul altceva, pur si simplu asa simt si asa fac.
Chiar daca e vara medicul indica sa nu o scoti pana la doua saptamani(oricum noi am iesit la cateva zile cand mergeam la medic sa o ia in evidenta si profitam de aerul proaspat la nasuc) iar iarna in jur de 3 saptamani - cel putin asa ne-a spus medicul.

Mda, numai despre nunta nu vorbesc eu acum, le cam dau miresicilor subiectul peste cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaaida spune:

Buna tuturor,
va urmaresc de ceva timp si pot spune ca sunteti nemaipomenite. Discutiile voastre sunt foarte interesante. Complimente tuturor!!!

Sper sa nu aveti nimic impotriva daca ma alatur si eu voua!!!
Am sa va povestesc pe scurt situatia mea.
La starea civila m-am casatorit deja in dec. 05.
Pe data de 29.07.06 ma voi cununa religios si am mari emotii...pentru ca din pacate m-am trezit cam tarziu in ceea ce priveste rezervarea restaurantului. Singurul local liber era Club RS (Rapa Galbena), care nu prea imi place cum arata.
Cei de acolo mi-au promis ca vor renova restaurantul, insa din pacate nu au facut-o pana acum....si nici nu mai intrevad vreo speranta.

Sotul meu este cetatean german, iar familia lui va vizita in iulie pentru prima data Rom....mi-e groaza cand ma gandesc cum vor reactiona cand vor vedea in ce stare jalnica arata restaurantul RS...
Nimeni nu se asteapta la un local luxurios, insa sala de la RS este sub orice critica (gresia sparta, pereti neingrijiti, intunecos).

Ce ma sfatuiti sa fac? Exista vreo alta locatie, unde ar putea fi liber? Mentionez ca voi avea doar in jur de 50 invitati.
Merci de ajutor.

pupice si o zi buna, elenaaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Elenaaida Bine ai venit in !!

Ai incercat si la Rest.Avantaj(parca asa se cheama) de langa Pompieri in Sararie? De alte locatii nu stiu sa fie libere. Poate te ajuta alte (foste)miresici cu o idee!Miresici stiti ceva liber?

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare!!!
Bine ai revenit Sunny..frumoase poze!!!!
Ral felicitari pt.rochita!!Chiar si eu as vrea sa te vad in ea...dar o sa am rabdare pana la nunta ..adica dupa, cand o sa pui niste pozici.
Nusha nu a fost emotionant la echo?mie mi-au dat lacrimile cand am vazut samburica prima oara..sa vezi ce fascinant e cand ii vezi manutele si ochisorii.
elenaaida bine ai venit!!!Poate totusi nu e chiar asa de rau la Club RS..stiu ca au o terasa foarte frumoasa si daca ai numai 50 de invitati poate puteti sta pe terasa..mai incearca si in celelalte locatii unde se fac nunti,nu se stie niciodata poate renunta cineva sau poate au mai multe sali din care una mai mica e libera:la Moldova paraca era o sala mai mica,la Onyx pe terasa,la Hotel Europa parca sunt mai multe sali..nu prea mai stiu..asta pt.ca noi am fost doar in 2 locatii inainte de nunta..poate mai stiu fetele.
Daca aveti cunostinte,prietene care ar vrea sa participe la cursuri Lamaze(ar fi bine daca ar fi dupa 6 luni de sarcina)se formeaza acum un grup de gravidute.... dati-mi PM pt. detalii.
Va pup!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna fetelor,
n-am mai trecut de mult pe la voi..intre timp am mai rezolvat multe treburi..am dat comanda de flori de pus in piept din Astromelia, am dus voalul la croitoreasa, am diadema, verighetele le-am dus de luni la Biserica, sunt cam dezamagita de Preference si cred ca sunt prima care spune asta, am auzit numai de bine de ei si poate din cauza asta ma asteptam la mai mult profesionalism, sper sa fie bine, nu ma pronunt acum, astept sa treaca nunta, poate in final voi fi multumita..sper..
ieri mi-am vopsit parul, maine fac ultima proba la rochitza sa vad cum se ashaza, nu mi-am gasit inca ciorapei plasa crem si sandalutze dar mai caut...
Tot ce imi mai doresc este sa fie o zi cu soare sambata!!!

Ralu, ma bucur ca ai venit cu vesti bune! si eu astept o poza cu rochita ta ca nu cred ca o sa fiu in oras ca sa vin sa te vad..
eu nu l-am lasat pe logodnicul meu sa ma vada imbracata cu rochitza
felicitari si sanatate mamei tale!

kriss, merci, de saptamana viitoare intru si eu la categoria babe, cica!

Nusha, felicitari, cred ca esti fericita cum nu se mai poate ..

Elena, bine ai venit! Sunt surprinsa de ceea ce povestesti despre Club RS, eu stiam ca e f frumos acolo, cel putin cand am fost noi anul trecut sa luam masa acolo era f frumos...
Eu zic sa te sui in masina si sa iei restaurantele la rand si sa intrebi sau sa lasi nr de telefon sa te anunte in caz ca cineva renunta la local, sunt perechi care inchiriaza cate doua localuri ca sa fie siguri ca nu raman fara, si aproape de nunta renunta la unul dintre ele...norocul celor care se trezesc mai tarziu..
eu mi-am rezervat sala cu un an si ceva inainte..
pe langa cele recomandate de Lulla, mai incearca la Restaurant Recital din Bucium.In Bucium sunt multe restaurante intime, incearca la toate!

spor!

Mergi la inceput