Nunta in Iasi (18)
Raspunsuri - Pagina 14
iulissa spune:
quote:
Originally posted by oanaiasi
Superbe pozele Iulissei! Super miresica !
Bravo! CASA DE PIATRA
Oana
Multumesc de ganduri bune dragele mele!
E o fericire pe care o purtam in suflet, o fericire pentru care am luptat mult, si numai impreuna am reusit!
Fetelor, va zic din experienta mea...prin cate am trecut si cum am luptat impreuna sa fim fericiti: credeti numai in dragostea ce va leaga si fiti din tot sufletul alaturi de jumatatile voastra! Dragostea invinge, orice ar fi!
Pupici la toate,
Iulica Nevestica de 11 zile
nushulica spune:
salutare fetele!! scuze ca nu v-am mai scris am explicat si fetelor de la mirese 2005 care e treaba
iulia iti transmit aici ca aveti niste poze superbe si ca ati avut nunta visata iar voi doi sunteti niste frumosi mi-au placut enorm de mult pozele facute in parc(cele artistice)(apropo nu ai mai intrat deloc pe net)
oare a nascut darria?? am si eu o problema
RALUCA : LA MULTI ANI SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE SOTUL TAU !!! SA AVETI O NUNTA DE VIS SI COPILASI SANATOSI!!!
TOATE FLORILE DIN LUME ASTAZI SUNT PENTRU TINE!!!!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
salutare fetele!! scuze ca nu v-am mai scris am explicat si fetelor de la mirese 2005 care e treaba
iulia iti transmit aici ca aveti niste poze superbe si ca ati avut nunta visata iar voi doi sunteti niste frumosi mi-au placut enorm de mult pozele facute in parc(cele artistice)(apropo nu ai mai intrat deloc pe net)
oare a nascut darria?? am si eu o problema
RALUCA : LA MULTI ANI SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE SOTUL TAU !!! SA AVETI O NUNTA DE VIS SI COPILASI SANATOSI!!!
TOATE FLORILE DIN LUME ASTAZI SUNT PENTRU TINE!!!!
Hmmm, m-ai prins!!! Multumesc mult de tot!
Petrecem???
PS--De Darria nu stiu nimic!:(
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Olivia26 spune:
quote:
Originally posted by lorex
fetele, aveti cumva prin arhiva DC vreo informatie despre cum as putea sa contactez corul de la Biserica SF.Nicolae Domnesc?
vreun nr de tel, persoane de contact ceva?
Noi am avut cor si a fost divin. Am vb cand ne-am programat la biserica. A costat 1 500 000(numai corul) dar a meritat.
Bafta si multa iubire.
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Ralu! Si eu am innebunit din cauza rochitelor alora...Asta e....
Oana
Adica sa ma bucur ca nu sunt singura in situatia asta...
Restul pe unde umblati???????????????????????????
E si maine o zi!
kriss79 spune:
Cu intarziere ii urez Ralucai MULTA SANATATE, FERICIRE SI O VIATA LUNGA ALATURI DE VIITORUL SOT!!
In rest eu nu am noutati.Darria cred ca deja isi tine puiuta ei in brate.
la fete
POZE
Cristina S.
Tizabela spune:
Buna fetelor sunt o miresica de august si am venit in vizita pe la voi pentru o informatie!!!
Am vazut un demo al formatiei REMIX mi-au placut si am facut contractul cu ei 1000 de euro+2 camere la hotel+4 meniuri si platit drum alle-retur din Iasi pana in Roman 100 de euro!!!Tariful e cel practicat de mai toti din cate am vazut eu,dar nu asta ma interesa ci parerea voastra fata de ei daca cumva careva din voi i-a vazut pe viu la o nunta???
Va multumesc mult si la miresici
fotoIZA
ralnied1 spune:
Cristina, multumesc mult! Primesc si cu intarziere, nu e nici o problema...
Tizabela... dar unde canta Remix in Iasi??? Ca eu parca nu am auzit de ei pana acum...
E si maine o zi!
Tizabela spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Cristina, multumesc mult! Primesc si cu intarziere, nu e nici o problema...
Tizabela... dar unde canta Remix in Iasi??? Ca eu parca nu am auzit de ei pana acum...
E si maine o zi!
Da sunt din Iasi si tipa bruneta din formatie a cantat pana in 2001 cu cei de la VIP care sunt tot din Iasi eu am mai ascultat si STIL din Botosani si Gentelmen din Roman,dar astia sunt aia care mi-au placut dupa demo.Numai ca stiti si voi cu e cu demourile astea ti-l dau pe ala unde au cantat cel mai bine si unde a fost cea mai stilata nunta la care au cantat.
fotoIZA