Cluj rulz! (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

fetelor,
Iata-ma si pe mine dupa aproape o saptamana absentata.De duminica ni s-a intrerupt ,din nou netul...asa ca paharul fiind plin ...am schimbat reteaua,de azi suntem upecisti

Asi si Codruta Grg,la cat mai multi si fericiti ani impreuna cu familia!

Un calduros "La multi ani "si pt. Svety

Fetelor ,sa aveti parte de o romantica,surprize placute ...o zi de neuitat!!!

Noi trebuie sa iesim afara...va doresc tuturor o dupa-amiaza frumoasa!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

la multi ani fetelor sarbatorite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

distractie placuta si numai momente fericite!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

noapte buna fetelor, eu sunt dupa 3 ore de parcu mare, stoarsa complet:)

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani Svety, Codruta si Stanca&Co

Edit sa mai zic ceva, de fapt sa va cer o parere:
ati auzit de complexul care se construieste pe Valea Chintaului? 25 de blocuri, cu magazine, sala de fitness, restaurant, etc...
Am fost azi sa vedem proiectele, apartamentele sunt super, spatioase (82 mp utili), 3 camere, la preturi rezonabile zic eu (60.000 euro)
Singurul inconvenient ar fi zona, ce ziceti, se merita?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

draga flavia,

habar nu am unde este zona.....; nu imi pot da cu parerea...pt ca nu cunosc clujul decat in zona lui de centru si putin pe aici prin grigorescu pe unde habitez....
in rest...sunt varza.

pretul cred ca e ok.
nu te pot ajuta cu nici o parere si nici un sfat...ca nu sunt deloc in tema cu imobiliarele....;eu stau si acum cu chirie...iar la proprietatzi inca nu ma pot gandi. pretzurile in general mi se par sarite de norma bunului simtz si nu-mi pot permite nimik la ora actuala.

dar repet, din ce am auzit, 60 mii de eruo pt 3 camere cred ca e un pret obiectiv.

succes! poate te sfatuiesc celelalte fete...

pupici si numai bine tuturor!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

SVETY , STANCA si CODRUTA , aniversari fericite si La Multi Ani! S-aveti parte de multe bucurii si impliniri alaturi de familiile voastre!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata

Flavia, unde e mai exact Valea Chintaului?pe drumul spre Chinteni(ca atunci stiu unde e).pretul e ok si ar fi multe facilitati acolo, la ce trebuie sa te gandesti e transportul spre Cluj, pentru ca va urma gradinita, scoala si joburile voastre.chiar daca voi aveti masina e important sa ajunga copiii la institutiile de invatamant.poate se face si gradi acolo.
in rest faptul ca esti inafara Clujului eu zic ca e mare avantaj.

in rest, sarbatoritele ce fac?dorm, dupa

sa aveti o zi frumoasa, io-s tare plina de avant si energie.

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

vin si eu sa semnez condica
raportez ca:
-Norbert merge in continuare la gradi fara probleme (sa nu zic intr-un ceas rau )
-am avut un we super fain am fost in Ungaria cu tot cu Norbi...tati a avut delegatie si am mers si noi ...coditze
-cautam si noi de zor locuintza...Impreuna si voi cautati? ar trebui sa schimbam impresii despre ce am gasit

LA MULTI ANI Stanca si Codruta pt. aniversarea casatoriei si Svety pt. ziua de nastere

FETELOR MAI ASTEPT SA-MI POVE. DESPRE CROATIA ...SI DESPRE APARTAMENTE

VA PUP

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va multumesc pentru urari !!! Am fost la pizza (a trebui sa ne miscam rapid cu , ca nu putea sta mama cu Petra prea mult, dar maine dimineata plecam la Vatra Dornei si sper sa ne destrabalam acolo.

Si pe mine ma intereseaza treaba cu apartamentele!!!! Nu stiu nici eu unde e Valea asta.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Da, si noi cautam o locuinta dar inca nu reusim sa ne hotaram pt ce posibilitati sa optam: apartament clasic (in bloc vechi), apartament de lux (nou) sau casa (nu avem teren, dar am gasit o firma care construieste case din lemn f ieftine).
Valea Chintaului este la iesire din Cluj (prin Iris) spre Comuna Chinteti, strada prelungire de la Oasului.
Va fi chiar dupa tabla de iesire din Cluj, dar din cate mi-au spus apartine de oras.
Dupa cum v-am zis proiectul arata super, apartamentele faine, spatioase, luminoase iar pretul este rezonabil mai ales ca sistemul de plata este in rate oferite de furnizor: adica platesti avansul maxim 30% si rate la ei pe 10 ani.

Sotul meu spue ca dezavantajul ar fi locul, la capatul orasului. Mie nu mi se pare chiar un dezavantaj, avand in vedere ca acolo va fi si gradinita si vom avea si alte facilitati "urgente" pt care nu trebuie sa mergem pana in oras.
Am fost pana acolo si din centru sunt 10 km.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput