Aspirante optimiste - 200

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laura Ioana:

Ioana: azi e ziua ta??? deci dai de baut la aspirante!!
LA MULTI ANI!!!! SA FII FERICITA SI FOARTE IUBITA!!! SI SA-L AI PE BEBE IN BRATE CAT MAI CURAND!!!

fetelor, puteti sa mai tineti pumnii si lui Melu, Avalon si mie caci toate trei suntem in Z26 azi

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by Alinus25

Buna fetelor,
V-as ruga sa imi raspunedti la o intrebare, poate voi suntei mai informate decat mine.
Bronzarea la solar afecteaza sarcina? Adica, mai exact, daca nu stii ca esti insarcinata si mergi la solar, ce se intampla?
Va multumesc si sa aveti parte de bebeul mult dorit cat mai curand.

Pupici

alinus de cand nu ai mai intrat ...eu te stiu de la miresici chiar azi intrasem pe la niste capitole mai vechi si am vazut un post de al tau si ti-am admirat iarasi pozele de la nunta
sa inteleg ca s-ar putea sa fii?? superrrrrr
cu solarul s-ar putea sa nu fie bine ,...nu stiu ce sa-ti zic o sa-ti zica fetele care stiu
pupici

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Nushulica
Multumesc mult Inca nu sunt... sau cel putin asa cred, astept sa vina rusii sa vedem...Imi doresc un bebe, dar mai intai vrem sa mergem in concediu in august, si dupa ... Doamne ajuta! Sper sa nu se lase asteptat prea mult... am emotii...
Am intrat cateodata pe forum si am vazut ca tu lucrezi la proiect.... Sa dea Dumnezeu sa ai parte de un ingeras, cat mai repede posibil.

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

IOANALa multi ani!.......Si apropo, fuguta cu subiectul pe pagina 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

la multi ani ioana

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Ioanatugs, sa fii mult iubita () ca sa fii binecuvantata ca
La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

dj mama ce mai faci?
ce vesti mai ai?a cata zi esti?
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

IOANA, LA MULTI ANI SI TOATA FERICIREA DIN LUME!!!!!

TMihaela, odihna placuta la bunici, sa te intorci mai intremata. Pupici.

Felicitari proaspetelor gravidute! Sarcina usoara si sa aveti mare grija de voi. Sa mai treceti si pe aici.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

LA MULTI ANI IOANA
sa fii sanatoasa si sa te ajute dumnezeu sa ai tot ce-ti doresti

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

valicutza, scumpa mea, dupa entuziasmul din z12 ca era inca o linie stearsa pe testul de ovulatie si speram sa se pozitiveze dar, pana azi z 16, mi-a pierit entuziasmul pt ca zi de zi ramane linia slaba si nu se mai pozitiveaza ceea ce inseamna ca nu fac ou;
oricum, de azi iau Duphaston la indicatia medicului si imi inhiba orice presupusa ovulatie asa ca am terminat cu monitorizarea dar inca nu si cu .... asta asa, ca sa-mi treaca necazul fiindca altii sa uite iar eu cum nu beau niciodata nici macar o bere, ma "droghez" si eu cum pot, deh! ... glumeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

VA MULTUMESC LA TOATE FETELOR PENTRU FELICITARI SI URARI !! VA MULTUMESC DIN SUFLET SI VA DORESC LA TOATE SA FITI IN CURAND GRAVIDUTE !!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput