Copilasi iunie-iulie 2003(72)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Neatza...

Gio nici eu nu am scapat de pampers noaptea desi il culc fara pampers ca nu ma lasa sa-i mai pun ca el "e male!" dar daca el bea in continuare lapte cand se culca si uneori ceai sau apa in timpul noptii normal ca... mai face ... Totusi e inaintat timpul si sunt hotarata ca pana in toamna sa ramanem fara el pe timpul noptii. Dr mi-a sugerat sa-i scot orice e dulce dupa ora 20 si sa nu mai bea lichid inainte de somn si asa va fi mai usor.

AM fost acasa... minunat dar si obositor; acum ca a venit vara cel putin asa sper!Toata ziulicaam stat in curte, la masa; florile sunt splendide si gradina e superba , acum cand vin din Bucuresti o apreciez mult mai mult(ca sa vezi ce e omul!). Trandafirii agatatori au crescut bine si nu au inghetat asa ca astept splendoarea lor;
Am vrut sa luam bicla de copil mare si cand l-am pus sa pedaleze mergea doar in spate; nu e obisnuit... si ar trebui sa depuna, culmea, mai mult efort ca sa impinga in fata. Oricum nu i-am luat inca pentru ca am spus sa mai astept un pic.
Din Bucuresti i-am luat niste papucei de curte asa chinezisme ... si astia sunt prea mari ,slapii sunt prea mici... ma innebunesc marimile astea ca nu pica pe nimic; dar si el e mare in picior pentru varsta lui:26. NU am spus ca e pe tratament de o sampatman si imi tuseste de innebunesti si are amigdalele destul de mari... cand cresc copii astia sa nu se mai imbolnaveasca?
Tot Dr. lui imi spune ca ar fi bine sa meargem la un logoped cu el pentru ca vorbeste rau... dar Dr homeopata de care v-am mai spus ca vede si auric lucrurile mi-a spus sa-l las in pace pana la 4 ani,se petrece asta la el pentru ca gandeste foarte repede pt varsta lui si exprimarea e trunchiata;mi-a spus ca din punct de vedere mental e foarte bine si o sa fiu foarte incantata de el cand va merge la scoala! o sa-l mai las si eu sa mai vedem!
CU mancarea aceeasi problema majora: cand aud ca ceilalti mananca salate , castraveti si toate legumele aste minunate imi vine sa sar pe geam de aici de la servici... Cred ca e singurul copil de aici care din punctul de vedere al alimentatiei are masa extrem de restransa.

Asa imi trece cate un gand de concediu dar ma lasa repede;nici nu stiu cum e mai bine cu marea asta! Sper sa iau la gazda pana la urma pt ca va trebui sa gatesc putinul ala pe care-l mananca si sa fie proaspat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

madishor, mergem in halkidiki (www.saniresort.gr
la Porto Sani, Junior Suite)...abia astept!
deci l-ai tuns pana la urma! asta e! las ca-i creste la loc!
pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Mihaela: nici Alex nu mananca legume crude si ma oftic rau de tot, nici fructe nu cere, dar il indop eu si oricum ii plac mai mult ca legumele. Cu mancarea sta destul de bine, zic eu, dar as fi vrut sa manance si el salate. Poate cand o mai creste sa vrea.

Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Sofia nu a reactionat bine la primul antibiotic(dupa 5zile de tratament avea febra), asa ca i-a schimbat antibioticul.
Picatura care a umplut paharul e ca si Mara a facut pneumonie si acum e pe tratament injectabil.Vreau sa le vad sanatoase din nou pe amandoua ca deja am ajuns la disperare.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Of, pufulet, prin ce trebuie sa treci . Nu e nimic mai rau decat sa iti fie copilul bolnav. Nu sunteti internate, nu?

Gaby, madishor, nu mai vorbiti de Grecia . Eu stau aici sa nasc si voi va duceti la plaja in tara mea preferata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

pufulet - multa sanatate fetelor!
dana - las ca mia ai putin...si la anul cine va merge la mare cu 2 copii???
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

si noi am stat in w-e pe-afara la greu, simbata am fost la Breaza si am recuperat copilul de la bunicii reuniti, iar ieri am fost la tara la un amic, pe linga Bucuresti. Simbata oricum am stat pina noaptea tirziu, am plecat dupa 10 de acolo, drept care Luca a dormit tot drumul, iar acasa l-am bagat direct in pijamale si la culcare. I-am luat tractor cu remorca de la Carrefour, fetelor e super tractorul ala, l-a calarit de l-a innebunit, s-a chinuit mult ca la noi in curte terenul e in panta, si nu reusea sa dea din pedale ca i-o lua hardughia in jos, era suparat foc fraierul mic M-a distrat ca era asa emotionat cu tractorul, ca de luni de zile ne spune ca si-l doreste, iar de Paste noi nu i-am luat ca au zis ai mei ca-i iau, bunicii ceilalti la fel, iar ai mei n-au luat (mama a recunoscut ca ea nu l-a lasat pe tata, ca se gindea ca e inca frig, iar Luca ar fi vrut sa stea numai afara pe tractor)... si saraca copil nu primise nici un tractor de la iepurasu' cum ii promisesem. Acum l-am luat si l-am lasat in cutie in curte, ca el dormea de prinz cind am ajus. Si s-a trezit si a dat cu ochii de cutie, si a inceput s-o desfaca, si scotea bucati (scaunul, remorca) si noi ii ziceam "mai, pai tu crezi ca e ptr tine, nu cred... pare ceva ptr tati", iar el intre bucurie si neincredere chitaia "nu, e ptr mine, cred ca e ptr mine"... si-i tremurau minutele de emotie , iar cind l-a vazut in toata splendoarea... fericire maxima!!!

Pufulet - sanatate fetelor, n-ai cum sa le faci o antibiograma ca sa vedeti la ce antibiotic reactioneaza boala?

Dana - na ca ma alatur si eu fetelor, ca si noi vom pleca, la finalul lui august ce-i drept, in Grecia, in Thassos. E frumos acolo? Saptamina asta vrem sa facem rezervarile, si tot cautam, si nu ne hotarim, ca din ce gasim, locatiile sint una mai misto ca cealalta. Recomandari?!?

Bibi - mai numele de David nu l-am mai pus pe lista, ca din punctul tau de vedere era deja luat. Dar e si el in top, ai dreptate. By the way, David ce zice, el n-are propuneri de nume? Stiu ca Bitman si-a botezat al doilea baiat la sugestia primului

Pojogam & Gio - noi se cheama ca am scapat de la Craciun de pampers noaptea, dar daca bea multa apa seara, se mai intimpla accidente, culmea e ca la inceput n-am avut deloc, abia dupa vreo luna-doua au aparut. Cheia succesului e sa-l puneti pe wc cind va culcati voi sau sa va treziti la un moment dat noaptea ptr asta, de preferinta pina la 2-3, ca sa nu fie prea tirziu. Gio -mea culpa ptr intilnire, m-am gindit sa te sun, dar era deja marti asta, si m-am gindit ca deja e prea tirziu sa-ti mai faci program. Promit ca data viitoare sa nu se mai intimple.

Bobi - cum stai cu regimul, eu in w-e m-am dedat la porcarii, recunosc, am dat la Breaza peste o cutie de bomboane de ciocolata minunate primite de ai mei, de-ale scumpe (si irezistibile ), asa ca am facut-o . Dar de azi am luat-o de la capat, ca a venit vara si m-a luat jalea...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

andra si ce faci daca nu vrea sa stea pe oala cand il pui noaptea; sau pur si simplu se apuca de urlat ca nu vrea ?! si se trezeste si nu-l mai poti adormi?! cam aici am fost eu doua saptamani de testare fara pampers noaptea: la inceput cu ochii inchisi facea... apoi zicea ca nu vrea apoi am ajuns la urlete si nesomn!
Unori ma gandesc ca baiatul asta nu-mi da nici o oportunitate sa fac si cum vreau eu!

am vorbit azi cu el la telef si eu il intrebam ce face ? cum se joaca la nisip si incercam sa abata atentia in alta parte si ce crezi ca-mi spunea el: "de ce ai pecat, mami! vino acum! acum imediat!" eu bla bla si el "auzi?! acum vino casa mea!"
"dai tati!" si eu zic nu e langa mine
el:"de ce?!" eu pai e in alta parte, el:"vino acasa auzi tu?!pa!" si a dat telefonul mamei mele(asta e bine ca de multe ori il inchide!)
poftim conversatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Pufulet: Sanatate fetitelor. Of, ce necazuri...Sa speram ca le va trece repede .

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am intrebat doctorul despre faza cu pampersul noaptea si mi-a spus ca sa nu ma stresez pana la 4 ani. Adica, se poate scoate si mai devreme, dar nu e nici o problema daca mai amanam un an. Noi il avem inca si la somnul de pranz... numai la mersul cu masina l-am scos si acum facem popas de pipi .

Andra - in Thassos eu nu am fost...

Fata mea pune papusile sa se pupe intre ele . Eu ma gandesc ca asta este semn bun, ca ii vede pe tati si mami ce mult se iubesc si imita si ea. Plus ca ma fascineaza fascinatia ei pentru papusi, oricat am incercat eu cu jocuri logice. Asta si pentru ca eu nu o aveam. Ea face scenarii, le face tobogane, ii culca, ii pune sa stea de vorba si suplineste ambele parti ale conversatiei, ce mai, o adevarata fetita. Numai la aspect a ramas baietoasa ca tot scurt o tund, cercei n-are, si in general poarta pantaloni... Asta dovedeste (inca o data) ca oricate planuri iti faci, in final iese tot cum vrea copilul.

Maine dimineata am ecografia de 32 de saptamani sa o vad si pe sora-sa, sa o mai salut . Iar o sa ma intrebe Iosup numele si eu nu stiu ce sa ii spun .

Mergi la inceput