Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

cand sa ma dau batuta na ca a mers mutzam fug la bucatarie

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Ana fugi fugi ! noapte buna si mersi mult

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cristina Misto faza cu suzetele.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

da, este rau si cu suzeta...este dependent de ea...poate sa doarma in cel maia adanc somn, daca ii cade din gurita, se trezeste si plange dupa ea, dupa care se culca iar...pe de alta parte, il mai pacalesc, dupa baie, cu ea, nu-i place cand il imbrac dupa baie....fetelor, cred ca va las, mi-a venit somn...

bumbita si sebastian (03.01.2006) poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Fetelor inca sunt pe-aici, ca nu pot adormi...Bunicul nu e bine, i-a plesnit un vas de sange la creier si dreapta nu prea raspunde..si nici nu prea vede..cam nasol...de plecat, plec ca trebuie, conteaza oamenii aia pe noi...
Bumbitzo, ai cont de yahoo, il mai stii? ca eu l-am facut... Si-i pacat de el...
PS..Noi nu servim nici suzi nici bibe...nu e dragoste ci ura.
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Salutare natiune!!!
Am revenit si noi dupa o lipsa de ceva saptamani...deh, e nasol fara computer, mama!!!! E grea dependenta de computer!!! Mai ales cand nu-l mai cum e cazul meu si tre' sa ma milogesc de sotu' sa-l care de la birou...asta in cazul in care e prin Bucuresti si nu plecat prin tara sau tari straine....Dar iata-ne din noi cu voi!!!
Noi suntem voinicute, luni aveam 5,570kg, dar pe 20 la fix 3 luni va scri sa va spun exact cat avem.
Lapticul s-a terminat fix pe 10 mai 2006, asa ca de acu' numai Humana 1 scrie pe noi....si pe kk, se pare ca se vede cum sta treaba imediat...sa va povestesc, cum adica: de 2 zile moata mea a mancat numai Humana ca eu nu am mai avut nimc sa ii ofer. Si cum ea face regulat kk la 2 zile si 1/2 nu mi-am facut griji ca nu va fi si de data asta la fel. Fata a fost ca ceasu' elvetian dar saracuta ata s-a scremut ca a bufnit-o plansul !!! Imi era o mila de ea de mi se rupea inima dar ce sa fac...cand desfac sa vad "comoara" din scutec am ramas masca: facuse saracuta un kk ghemotoc si tare de zici ca era de adult, ca nici nu iesise de tot, saracuta si scutec STUPORAE murdar de o picatura de sange!! Am crezut ca mor!! Am tipat repede la mama sa vina!! Dupa care am sunat pediatra care m-a linisit cat de cat si mi-a spus ca se mai intampla....o mica fisura anala. Sa ii dau cu Proctolog crema de 2/zi 3 zile, plus ceai de cateva ori pe zi si suc de portocala 2 lgte sa ii regleze tranzitul.
Asa ca de ieri bem si ceiut de la Humana cu fenicul, chimen si lactoza ....sper sa mearga "treaba" si sa fie "mare"!!!

Pentru cei care au avut botezul intre timp sa va traiasca bebeii botezati, crestini micuti!!
Noi cred ca mai asteptam cu botezul...de asteptat o tot astept pe sora mea sa vina in concediu in tara (din Dubai) si sper sa vina in iunie....asta este ...o sa fim mai mari....nu e o tragedie, nu ??!!
Saptamana asta voi scrie mai des ca tati e acasa...asa ca ma arunc si eu pe laptopul lui cand vine de la birou!!!

Pupici,

Kikiriki si Truli Luli

Kikiriki

Mergi la inceput

Copilu' doarme, sotu doarme , numai eu sunt somnambula pe aici...incarc ceva poze noi pe album sa mai vedeti si voi ce mandrete de fetita avem!!!

Mama.....da' greu mai merge !!! Ce pisici le incarca asa de greu...ca ma apuca dimineata....

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Seara buna gagici

Alina, multumim de apreciere . Nici Carla nu e mai prejos

Noi avem program artistic. Mandruta noastra...face tot posibilul sa nu il lasa pe tati sa doarma A papat la 5 ... si pe la 8 a adormit ...nemancata. Deci, abia s-a trezit pe la 1 noaptea ca ar trebui sa pape. Eu eram treaza, dar tati dormea deja. Asa ca dupa papa, am pus fata cu tati in pat, sa o adoarma. Si stateau si se uitau unul la altul...asa ca ii zic Dariei sa il adoarma ea pe tati. Eh ... si de o ora...ii spune povesti lu' tacsu' ... de ne prapadim de ras. Si are niste inflexiuni ale vocii....aoleu ... de nu ma pot oprii din ras Va dati seama ca tati s-a trezit in loc sa adoarma

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Hai ca sper ca am reusit sa pun ceva pozici noi cu "noi"

Kikiriki mamica de Truli Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...Bia acum s-a trezit si a papat asa ca eu sunt la ora asta pe net...uf...acum sigur va mai trece mult si bine pina sa adoarma...si e simbata!Bia face bulbuci si ii place la nebunie..stropeste tot in jur dar se pare ca nu-i pasa ca ii place prea mult!
Kirikiri vazut Luana si nepotica Gloria..Ambele mumoase foc..si micuta se vede ca e vesela nevoie mare!
Luna Noua imi place la nebunie prima poza care ai pus-o pe contul comun cu paroasa Daria..

poze noi - conversatie cu lustra si palarioara din dotare
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput