Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Raspund repede, ca fugim afara:
mandy la Ilinca, bronhiolita s-a manifestat cu tuse urata, ca de om care fumeaza mult si muci multi. Un doctor de plamani o recunoaste sigur, asa ca poate n-ar fi rau un control si la el.
Gata, v-am pupat!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Miha, sucul de morcovi e cumparat sau l-ai facut tu?

Am cumparat si noi de la Nestle piure de mar si piersici, daca tot a fost laudat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutare fetele!
Acu' ne-am adunat si noi de pe drumuri, am fost in IOR si ne-am cinstit cu cate o bere si o pizza. Miruna a dormit exemplar asa ca ne-am relaxat super. Sper sa tina vremea tot asa, ca tare frumos e. Am facut si poze, deci probabil maine o sa va dau si linkul sa ne vedeti
Buluci felicitari ptr testul negativ, parca mai mergea totusi si o surioara ptr Simon nu? Hai ca te asteptam la intalneala
Vad ca am reusit sa o pacalesc pe Miruna sa pape piure de legume. Cum? Cu borcanasele de la Hipp ( morcovi cu cartofi), intai borcanasul amestecat cu piersici, apoi am scos piersicile si am inceput sa bagam si alte legume, pe urma am inlocuit si din morcovei, acum am ramas la jumatate de borcanas amestecat cu dovlecel, morcovi, cartofi,zeama de la supa, telina, etc, iar de maine bagam si carnita. Si baloteaza cam 200 gr de piure pe nerasuflate.
Azi i-am coborat si patutul, l-am organizat frumos cu laterale, salteua noua, acuma sa vedem cum o dormi, sau mai bine zis cum reusesc eu sa o pun in pat, ca e ceva distanta. Si ma doare spatele de mor!!!
Va pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La noi azi e Ziua Mamei si mi-a facut sotul o surpriza extraordinara! Tre' sa-i fac o poza si sa v-o arat, dar nu stiu daca apuc azi. Va pupicesc!

Mergi la inceput

La multi ani teroristilor de 14 - Andrei-Petru, iulia Maria, Andreea, Bogdan Nicolae, Albert si inca cineva drag Ilincutzei(nu spui cine, persoana importanta )!!! Sa va faceti mari si voiosi, ca frumosi sunteti deja!
Ginerica, esti baiat mare de acum, poti veni singur s-o ceri pe Ilincutza Sa fii sanatos si la fel de mancacios si cuminte!

Mergi la inceput

Despre intalneala, eu zic doar ca... vreau si acum si in iunie. Daca se poate si maine
miha2006 eu am luat mixer vertical Bosch de 400 W. Dupa 5 minute de pasare, face supa piure, nu mai ramane nimic. Blenderul de la robot e bolnavior, l-a scapat stapana pe jos
Noki o iau oricand pe "terorista" dar sa stii ca nu faci nicio afacere, nici ilinca nu mai e cea fost. Mai ales saptamana trecuta, cand nu prea am iesit afara pe motiv de ploaie si se plictisea in casa orice i-as fi facut. Mai nou doarme doar juma de ora, ea care tragea un pui de somn dupa-amiaza de 3 ore
Eu, care nu voiam sa-mi las copilul cu bunicii pe motiv de gelozie (de ce sa se joace si sa rada cu ei), ii chem acum la 11 "vor-nu vor" sa o mai plimbe pe afara pana mai fac ceva prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu, era sa uit, azi e ziua TERORISTILOR . LA MULTI ANI, SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI . Un dulce de la Mirunica si o de la mami

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

mandy ce inseamna sa citeasca omul pe diagonala! Ce-ai intrebat tu si ce-am raspuns...
Bronhiolita e provocata de un virus. Il poate lua din colectivitati. Il poti aduce chiar tu sau sotul de undeva, asa ca daca e sa faca-face!
Eu n-a scoate bb acum afara, deoarece ar putea transmite la randul lui virusul. Plus ca acum poate inghiti praf sau puf ceea ce i-ar ingreuna si mai mult respiratia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara mamici!!

Am ajuns si noi acasa dupa ce ne-am plimbat azi toata ziulica in Herastrau dintr-o intamplare am ajuns pe acolo. Am fost sa vad bb-ul unei prietene care are 1 luna si ea sta vis-avis de antena1 , deci decat sa stam in casa pe o asa vreme am plecat in parc cu carucioarele. Asa ca...ne-am plimbat toaaaata ziulica in parculetz la tricou cu manecutza scurta. O sa punem si poze dar....mai lucram la ele.

Felicia iti multzumesc mult de tot de urari si pentru Ilincutza de la Stefan.

Corap, Gandacel, Mirabilis, Coralia sa va traiasca puiutzii de jumatate de an si sa fie sanatosi si la punga grosi!!!

MA duc sa ii pun Supa la foc pentru pitic, ca maine nu am gaze si....tb sa pape supitza. Desi nu stiu eu cum ii voi incalzi maine supitza dar...poate or da drumul la gaze mai devreme. Daca nu....am bel....to!!!

Noki branzica si eu o fac tot asa dar pentru o masa eu ii fac din 500 ml de lapte cu 4 pastile de calciu lactic si ce rezulta amestec cu juma de banana si papa de se linge pe botic. Dar noi mancam oricum mai mult!!!

Va pup si revin!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou

Mergi la inceput