bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Anasebe, n-ai somn? Eu astept ora 2 sa se trezeasca sa pape..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Credeati c-ati scapat de mine de la schimbu' 2? Nope!
Care sunt noutatile?
Eu vrand ne-vrand m-am potcovit sa fac o traducere, ca deh, sunt unii prieteni pe care nu-i poti refuza...si cum bebelele imi dorm..am gasit momentul

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Pai nu mai mi-e somn ca m-a trezit Monica cu experienta ei la neurologie. Ba sunt chiar foarte treaza si bine dispusa. Copilul doarme de la 8, alex e la celalt calculator... in casa e liniste si bine... nu am ici o tragere de inima sa ma culc.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ano Ce tot traduci soro? Si din ce limba? Ca si eu mi-s traducatoare.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Eu nu pot sta mai mult de ora 2, ca-mi pica ochii pe jos , voi apucati sa dormiti ziua? Eu abia astept un moment sa prind un somn de 2 ore langa fetitza si taman atunci se gaseste careva sa sune la usa, la telefon etc.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Ingrid Cred ca azi a fost pentru prima oara de cand s-a nascut Tibi cand am dormit si eu dupa-masa 40 minute. In rest cum vreau sa ma bag in pat, cum se trezeste piticul.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ano, English mama, English...tu? Io traduc acum ceva despre UE si organisme internationale, pt un proiect de diploma la ASE...Da; io facui facultatea de inginerie in English...da' ma descurc...
Ingrid, dorm doar de la 2 noaptea pana la vreo 8 dimineata...atat...As vrea io ziua da' nu ma lasa plozii.
J-ule am trimis si pe contul comun cartea

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Mi-am salvat si eu cartea de pe mail, sa vedem ce scrie acolo...
Am apucat sa ma spal pe cap, imi pica parul ca as putea sa fac o peruca lejer din el. Dar nu ma tund, cel putin pana la botez, mai am de asteptat 2 sapt.
Ceva misca in spatele meu, sper ca nu s-a trezit inca...ba da, of, cand ma pregateam de studiu..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Inca nu e treaza totusi, viseaza si geme in somn.
Anasebe si Anabordea: pe mine ma lasa Diana sa dorm, e o dulce, pacat ca altii nu sunt la fel, soacra mea (care sta langa mine) vine sa-mi aduca de mancare cand ma pun la somnic, sa-si bage ea nasul sa o vada pe fetitza...dar ii zic ca doarme si pleaca dezumflata. Of, ce ma streseaza, bine ca imi aduce de papa, macar atat.. Si asta e doar un exemplu din intreaga zi..
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Ana draga io ma joc cu germana si engleza si daca nu am portita de scapare si cu franceza. in diferite combinatii. Cu UE zici... las ca se putea si mai rau (eu am teriminar Rel Ec Intl... deci ingineria... ma depaseste si in lb romana.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput