Tratament - coada soricelului

Tratament - coada soricelului | Autor: isabela

Link direct la acest mesaj

Fetelor, spuneti-mi va rog: in urma tratamentului cu tinctura de coada soricelului, dupa cat timp se regleaza ciclul?. Am inceput sa folosesc tinctura de coada soricelului acum 2 1/2 luni.Dupa prima luna ciclul mi-a venit la 30 zile( ceea ce la mine nu s-a intamplat niciodata), iar acum la 21 zile( la 21-22 zile il aveam uneori inainte de folosirea tincturii). Este normal oare?
Iau 50 pic* 3/zi inclusiv in zilele in care am ciclul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Eu nu stiu sa-ti spun de tinctura,stiu ca citisem undeva de ceai,ca regleaza ciclul si nu mai ai probleme cu pms-ul, dar cica efectele se vad dupa 2-3 luni.

Piatra lunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

"Tinctura de coada-soricelului
(Achillea millefolium)

Mod de preparare: florile culese pe soare se toaca marunt, se pun intr-o sticla si se acopera cu rachiu de 38-40%. Se lasa la soare vreme de 14 zile, scuturandu-se din cand in cand. Se strecoara, se pune in sticle bine infundate, de culoare inchisa.
 Bolile pe care le vindeca: menstre neregulate, menopauza, cancer genital, inflamatii ale testicolelor, leucoree, lipsa menstrelor, migrene, expectoratii cu sange, hemoroizi, dureri de stomac, arsuri.
         Posologie: intern - 30-40 picaturi de tinctura se dilueaza cu ceai sau apa. Se iau dimineata si seara, inainte de mese. "

Din Formula As. Ma gandesc ca poate tu iei prea multe picaturi? Zic si eu, ca si cu hormonii astia nu-i de joaca.
Toate bune,

Piatra lunii

Mergi la inceput