insarcinata sau nu?
Raspunsuri - Pagina 2
teodora35 spune:
devyluta daca doamne fereste esti insarcinata,mai intai iti spun ca ar fi un pacat sa il dai afara mai ales ca este si prima sarcina pt ca nu sti ce se poate intimpla atunci cind avortezi si doamne fereste sa nu mai poti face copii toata viata ta sa te gandesti bine la ceea ce vei face.cand te duci la ginecologie nu te tine mult vreo2 ore dupa ce ai facut avortul,de costat nu stiu cit costa pt ca eu una nu am facut de ani buni un avort de fapt nu am decit 2 la activ si am 35 de ani.Daca vrei sa faci anestezie totala poti face dar stiu ca este mult mai scumpa decit cea locala si nu in ultimul rand ai grija unde mergi la ce doctor.
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Moniland spune:
deylutza, poti sa faci o analiza de sange. Aceasta iti arata daca esti sau nu insarcinata. Oricum va fi decizia ta (avortul) dar gandeste-te foarte bine inainte sa faci un pas ca acesta. Eu de 7 ani incerc sa am un copilas. Si cand va ca unele fac avort nici nu mai am cuvinte. ![]()
deylutza spune:
nu stiu, mey fetelor, dar la varsta mea nu cred k vreau sa am un copil... !am de abia 16 ani!nu vreau sa ma judecati pentru acest lucru si pentru k mi-am inceput viatza sexuala asa devreme... pana la urma e alegerea fiecaruia. dar cred k va dati seama k un copil la varsta mea nu ar insemna un viitor stralucit nici pentru mine, nici pentru el... nu as vrea sa nenorocesc nici viatza lui, dar nici pe a mea! in orice caz, cand stau sa ma gandesc si k sunt unii oameni care incearca de ani de zile, ma apuca teama...va multumesc de raspunsuri si sper sa ma intelege-ti
ingerash spune:
scuze ca sunt acra, dar tu de prezervativ nu ai auzit?
megbeng spune:
avortul nu e metoda contraceptiva!desigur, nici 16 ani nu e varsta ideala sa devii amma..daca nu e sarcina DE DATA ASTA ar fi bine ca pe viitor sa fii mult mai atenta si sa te gandesti mult la consecinte..sa mergi la un cabinet de planning; poti folosi prezervativ, pastilute anticonceptionale..
daca au trecut macar 10 zile de la presupusa conceptie poti merge la un laborator privat si sa-ti faci analiza "beta-HCG plasmatic", pentru depistarea sarcinii..in cazul tau iti doresc din tot sufletul sa fie negativ!
cristina1975 spune:
Deylutza chiar daca este sarcina sau nu, consulta un medic, foloseste o metoda contraceptiva, prezervativul este o solutie buna. Ai o multime de solutii, fa o algere. Citeste cat mai mult pe forum sa vezi cate fete povestesc cum au ramas insarcinate facand ca tine. Succes!
Moniland spune:
deylutza, si eu tot pe la 16 ani am inceput viata sexuala, dar pe atunci existau metode contraceptive. Pacat ca in ziua de azi nu se ia acest lucru in calcul. Sa speram ca e doar o alarma falsa si ca nu e vorba de sarcina. Si in cazul asta dupa o asa sperietura vei invata ceva. Pacat ca pe propria piele. ![]()
Oricum iti tin pumnii sa fie bine.
Monica
deylutza spune:
imi cer si eu scuze k raspund astfel, dar... de esecul metodelor contraceptive ati auzit?? de cand s-a rupt prima data prezervativul, el nu a vrut sa ejaculeze inauntru ca poate va avea o surpriza... si acu s-a intamplat la fel. ce naiba? tre sa judecati omu chiar asa?? sau vreti doar sa faceti din problema lui o bataie de joc?? multumesc celor care chiar au raspuns frumos si au avut bunavointza de a citi si a da un sfat prietenesc...
deylutza spune:
iupyyyy, mia venit azi... dar tot cred k o sa ma duc la doctor sa-mi prescrie anticonceptionale
teodraghici spune:

Deliuta aciduta, lasa tu esecul metodelor contraceptive si iati masuri de protectie.Nu face nimeni"din problema lui o bataie de joc" si nu te judeca nimeni....desi la varsta ta eu cel putin aveam cu totul alte preocupari
.
Pacat ca tre sa inveti din greselile tale
si BB Fulvia