Fantana de ciocolata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Nature, dupa cum probabil ai citit, eu mi-am cumparat o astfel de fantana. Dar se gasesc si de inchiriat la firmele care se ocupa cu organizarea de evenimente. Pretul lor era undeva de la 3 euro/invitat in sus, bani in care era inclus totul: ciocolata, fructe, persoana care se ocupa de pregatire si servire. Fantanile astea sunt ceva mai mari decat cea achizitionata de mine - max. 2,5 kg ciocolata cele "profesioniste", fata de max. 1,5 kg a mea. Eu ma voi casatori pe 15 iulie si voi avea la nunta doua fantani "neprofesioniste", una pentru ciocolata alba si una pentru ciocolata neagra. Lasa-ma sa vad cum fac fata, tinand cont ca voi avea cam 180 de invitati, apoi discutam despre chestia cu inchiriatul. Oricum, nu te astepta la vreo suma astronomica, ci mai degraba la una simbolica, pentru ca eu nu am luat-o sa fac afaceri cu ea
Nicutza, in privinta pozelor, trebuie sa le pui intr-un album public pentru a putea fi vizionate. Cel mai simplu ar fi pe www.photos.yahoo.com, pe www.photobucket.com sau pe http://community.webshots.com/. Incarci acolo pozele si apoi ne dai link-ul catre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicutza spune:

Uitati ca dupa 20 de minute de chin am reusit sa pun pozele.Multumesc mult pepenash pentru ajutor!
Uite si link-ul http://pg.photos.yahoo.com/ph/d_daniela_med/album?.dir=/b958

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna Pepenash, merci de raspuns.Hai sa vedem cum va descurcati voi si apoi vorbim.Sper sa va iasa OK .Eu nu lucrez cu nici o firma de organizat nunti, le fac io pe toate.O nebunie, mai ales ca acum o sapt ne-am hotarat sa ne casatorim.Dar sunt optimista!

Mergi la inceput

Nicutza, este cu adevarat splendid ce am vazut in pozele tale. Din pacate pentru noi, peste Ocean este o adevarata industrie in jurul unui eveniment festiv... pe cand aici... Dar incepem sa crestem si noi usor-usor
Asa sa-i ramana numele, Nicutza. Si mult succes in actiunea indrazneata la care te-ai inhamat! Eu nu m-as fi descucat fara ajutorul unei firme. De fapt, daca as fi putut sa fac totul din fata calculatorului, era perfect... ca timp sa umblu prea mult n-am.

Hmmm... vad ca subiectul incepe sa alunece incet-incet tot spre nunti si ma intreb daca n-ar fi mai bine sa fie mutat la sectiunea respectiva. Eu il deschisesem aici pentru ca nu-mi iesea figura cu masinaria mea. De fapt, era unul si acolo, dar a fost inchis. Era doar o idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Unde, naiba, e fantana aia, ca o caut de 30 de minute... In linkul dat de voi sunt sute de produse, care mai de care dar nici urma de fantana...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Unde, naiba, e fantana aia, ca o caut de 30 de minute... In linkul dat de voi sunt sute de produse, care mai de care dar nici urma de fantana...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Nici eu n-am gasit-o ... si am cautat pana m-am plictisit...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey eu am una micuta pe care o folosesc mai tot timpul in casa.ciocolata eu o topesc cu putin lapte si unt.punem tot felul de fructe dar favoritele raman bananele trase prin cocolata.puteti sa o folositi si cu branza(cascaval sau guda)in cazre se adauga asparagus,broccoli si carnaciori.e o minunatie!

octy10,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza25 spune:

m-ar interesa si pe mine o fantana de ciocolata, as vrea sa o cumpar
numai ca nu gasesc de vanzare una din acele mai mari , cam de 2-3 kg.
daca ati vazut pe undeva de vanzare va rog sa-mi ziceti si mie :0. mersi mult

Mergi la inceput

Inaioana si Elyanne probabil n-ati mai gasit fantana pe ste-ul indicat de noi pentru ca s-a epuizat stocul. Uitati pe alt site www.shop21.ro/detalii_produs.php?produsID=731&dom=1&categorie=9&subcategorie=13&subsub=" target="_blank">fantana de ciocolata
Alexutza, ai incercat sa-i intrebi pe cei care aduc fantani mai mici, cum este si a mea, daca aduc si variante mai mari? Sau daca iti pot aduce la cerere una mai mare? Poate nu au adus mai mari din cauza costurilor care, poate, ar fi fost prea mari pentru piata romaneasca. Si eu as fi vrut una mai mare, dar chiar nu as fi avut ce face cu ea dupa nunta, asa ca am ales una mai mica pe care s-o folosim si in casa, iar niste prieteni au mai luat una mica, astfel ca vom avea in ziua aceea doua mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza25 spune:

mersi mult de raspuns pepenash
am mers intre timp la metro si am intrebat si le-am lasat un numar de telefon , cica o sa vb ei cu furnizorii si o sa ma sune deca gasesc , dar inca nu mi-au dat nici un semn ... poate aui zis asa numai sa scape de mine... nu stiu..o sa vad
m-am gandit si eu la varianta cu fantana mai mica aceea de 1 kg dar cred ca ar trebui sa stea cineva langa ea tot timpul pentru ca , cred ca se termina repede ciocolata din vas... nu stiu ce sa zic

va pup

Mergi la inceput