Miresele anului 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 24
clau77 spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79
clau77...la ce hotel mergeti??? noi mergem la launa garden...acum cand am vazut cum arat sunny beach..parca as vrea acolo...imi place f mult Victoria palace
ramosss
La hotel Kuban.
Cred ca e OK
Oricum, e cadou din partea firmei si vorba ceea "calul de capatat nu se cauta la dinti".
Am cautat pe net si imi place cum arata. Sper sa fie asa si in realitate.
clau77 spune:
quote:
Originally posted by lid
Cu pregatirile nu prea am mai avansat...eu am acum de scris lucrarea de dizertatie....si nu prea mai am timp de nimic....
In weekendul asta o sa umblam si noi dupa invitatii sa gasim un model frumos si sa le facem. Voi cu cat timp le dati inainte? Eu zic ca 2 luni e suficient voi ce ziceti?
Draga lid, si eu am ca si tine de lucru la disertatie.....Pana atunci sunt mai putin de 2 luni. Si unde mai pui ca avem sustinerea in ziua nuntii! Desi le-am cam pregatit pe toate tot mai am multe de facut.......
Sper sa reusesc sa fata cu brio examenului, nuntii, serviciului.
In ceea ce priveste invitatiile noi incepem sa le dam cam cu o luna inainte. Sunt comandate deja si saptamana viitoare cred ca vor fi gata.
Iti urez succes si tie si mai vorbim.
cri. spune:
Fetelor am o problema destul de mare si enervanta pe deasupra
Noi am ales pentru nunta restaurantul Laguna BLu pentru 2 septembrie anul asta. Dupa ce ne-am ales nasii si le-am spus unde facem nunta, ei s-au dus acolo in prospectie. Nu au intrebat, dar au vazut ca nu sunt in sala aparate de aer conditionat, drept pentru care ne-au facut un mare "sos", cum ca de ce nu i-am intrebat inainte sa alegem rest., ca suntem tineri si fraieri si nu ne pricepem....ca o sa murim toti acolo si daca deschide careva geamul si se face curent, nasa pleaca. In concluzie, dezastru. Trecand peste comentariile despre nasii nostri....spuneti-mi si mie va rog daca ati fost acolo la o nunta cand afara era cat de cat cald si ati lesinat, crapat, murit....de cald Parca radu300 a spus la un moment dat ca a fost acolo la nunta si o sa puna pe forum impresii. Oricum orice informatie e AUR curat
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
dyadya spune:
cri, n-am fost acolo la nunta, dar am fost acolo cand cautam restaurante! Ne-au spus ca ei tin usile alea mari deschise, cel putin cea dinspre terasa asa ca nashi-ta o sa aiba o problema. Dar am auzit pe la cineva (tot aici pe forum) cum ca anul asta ar intentiona sa puna aer conditionat. De ce nu dai un tel. acolo sa intrebi cum e cu ventilatia?
Diverse pentru nunta
clau77 spune:
Draga Lid,
Tot cu graba si pe ascuns citesc forumul(ca sunt la serviciu) si din aceasta cauza am remarcat mai tarziu link-ul pentru site-ul vostru. va felicit din inima. E suupeeeeeeer!. De-as putea sa fac si eu unul asa ce-as mai da pe spate comisia.Oricum felicitari.
cri. spune:
o sa ma duc, dar acum nu prea pot si ma intriga faptul ca pe tot internetul scrie ca laguna blu are aer conditionat, dar nasa cica nu l-a vazut
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
dana_micu spune:
DRAGA DIVINE GIRL,
IMI PARE RAU CA A TREBUIT SA TAI TULL-UL PT MARTURII.EU AM GASIT GATA TAIAT SI A FOST MULT MAI USOR.DAR SA-TI SPUN FAZA CEA MAI TARE:APROAPE TOTI INVITATII AU MANCAT BOMBOANELE SI AU LASAT RESUL PE MASA.SOACRA MEA I-A EXPLICAT SOREI EI CA NU SE MANANCA,CI SE IAU DREPT SUVENIR ACASA SI EA I-A RASPUNS '"LE MANANC CA SUNT BUNE RAU..."
EU AM SCHIMBAT MENIUL IN ULTIMA CLIPA SI NU AM APUCAT SA MAI TIPARESC MENIURI SI MULTI INVITATI NU PREA AU STIUT CE-AU MANCAT.
VA SFATUIESC SA PUNETI CATE UN MENIU PE MASA MAI ALES DACA AVETI SPECIALITATI,MANCARURI MAI DEOSEBITE.
FETITA MEA NU A VRUT SA MANANCE APERITIV CA NU STIA CE ESTE SI MAI BINE "MANANC O BANANA".
SPOR LA PREGATIRI!
Rallu spune:
He-he-heee....fetele, mi-am gasit pantofi de rezerva pt. restaurant (asta in caz ca spre dimineata incep sa am probleme cu pantofii noi-nouti pe care ar fi trebuit sa-i port prin casa dar nici nu i-am scos din cutie).
Daca mi se ridica cumva fusta si ma vad oamenii or sa stie sigur ce profesie are mireasa
Imi iau papucii de cabinet...adica din aia albi, latareti de ii vedeti la toti doctorii prin spitale. Mi-am gasit unii nr. 35, cu baretuta la spate, toc ortopedic, super comozi.
Tata s-a cam uitat stramb la mine dar eu deja m-am hotarat.
Ce ziceti, e ciudata alegerea mea?
Edit: uitasem ca vreau sa mai intreb ceva.
Sor-meo zi aici la fata ce zici de papuceii ei de rezerva.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Divine girl spune:
Saru-mana de sfat Dana! Numai ca eu nu am taiat tulle-ul pe rotund sau patrat cum se taie de obicei. Cum spuneam, eu am luat cutiutze in care am pus bombonicile, iar tulle-ul l-am taiat doar de forma si marimea cutiutzelor ca sa fac un "pat" pt bombonici ( nu voiam sa "arunc" bomboanele direct pe carton ). Norocul meu ca nu a trebuit sa-l tai chiar "la dunga", ca alfel ma urcam pe pereti de nervi. Dar ... ca veni vorba, unde ai gasit tulle gata taiat?
Cat priveste faza cu halitul bomboanelor la masa ... ... mie mi-e lahamite de astfel de specimene. Cred ca am mai si scris pe aici pe forum parerea mea despre ei. Tocmai de aceea am luat si cutiutze. Daca baga bomboanele in ei "ca sunt bune rau", macar stiu ca vor lua cutia goala acasa ca romanu' ... de! refoloseste tot si asa nu mai vad eu cum distrug toata migaleala mea. Mie mi se pare de prost gust sa bagi in tine chestiile alea la masa ... Si eu le pap ... dar acasa la mine, nu in fatza invitatzilor si sa mai las si alea aruncate pe acolo "la mishto"
Meniu nu am de ce sa fac pt ca voi avea meniu pur traditional: aperitiv, peste, friptura si sarmale. Clasic!
Pregatiri
Rallu spune:
Haoliooooo...ma uitai si io acum cat mai am pana la nunta si am vazut ca porungheii mei mai au putin si se pupa.
Mamaaa ce trece timpul asta...
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."