Miresele anului 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Cri, dar de ce nu o cumperi de pe Lipsacni? Costa 300 de mii la Casa Florentza chiar la intrarea pe Lipscani.
Este chiar mai ieftin decat sa o inchiriezi de la Salon Gabriela, va fi nou-noutza, va fi doar ta si o vei putea si purta cu alte ocazii (sora sau cumnata a mirilor, nasa...)

Bun venit, Ramonzca79.

Felicitari Dya, Preda_Vicky, pentru achizitzii.

Cand vedem poze? Vreau sa vad cocardele, Dya, si de la tine, Vicky, rochitzica de mireasa, de cununie, pantofi, voal, saculez, tot...

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Absolut SUUUPERBAAAAAAAA rochitza ta, Ramona. Si itzi vine minunat.
Partea aaeea cu manecutze e datasabila, nu?
Sa o porti fericita.
Erai la Salon Gabriela? Ca asa mi s-a parut.

In poza cu buchetzelul nu pare a fi aceeasi rochie. E de pe net, nu?

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bine ai venit ramona
frumoase poze
mai multe detalii: restaurant, biserica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Kreliutz zicea ca nu poate sa intre luni si marti ca e plecata pe undeva. apare ea maine pe baricade.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Ba nu! Cica se lucreaza la reteaua lor informatica, asa ca s-a intors in epoca de piatra ...

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ramona faina rochita, fain buchet, faina invitatie, intr-un cuvant, totul e misto.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

[/quote]

Ralu, te rog mult spune-mi si mie de unde ti-ai luat voalul si agrafele de par, pentru ca si eu sunt in cautare de voal...in loc de agrafe de par as fi vrut pieptene din ala bengos cu cristale...da nu stiu de pe unde sa il iau...
Voalul are bordura de ceva cristale cumva?
Mersic mult
[/quote]
pieptane bengos cu cristale gasesti la picaso, am vazut eu cand mi-am cumparat tiara!

Emily

Poze

Mireasa de 15 iulie

Our honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

MULTUMESC!!!!....DEJA MA SIMT MAI BINE...DA , ROCHIA E DE LA SALONUL GABRIELA (EDDY K) SI INTR-ADEVAR ARE MANECI DETASABILE...LE VOI PUNE DOAR LA BISERICA....

NUNTA VA AVEA LOC IN PLOIESTI LA RESTAURANTUL CARAIMAN IAR CUNUNIA CIVILA CU O SAPT INAINTE IN ORADEA....PETRECEREA LA RESTAURANT CALIPSO DIN BAILE 1 MAI...SPER SA FIE OK...

VAD CA MAJORITATEA SUNTETI BUCURESTENCE....VREAU SI EUUUUUUUUU...MI-E DOR E BUCURESTI...AM LOCUIT 5 ANI SI...DE-ACOLO AM AJUS AICI, IN ORADEA...ORIGINARA SUNT DIN PLOIESTI....

FETELOR PE UNDE MERGETI IN LUNA DE MIERE???AM VAZUT CAESTE U TOPIC SPECIFIC PT ASTA ..DAR TOTUSI...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/comanramona/my_photos

ramosss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

nu ma baga nimeni in seama?????nu ma vreti????

Bine ai venit Ramona!
Imi place rochitza ta de mireasa. S-o porti fericita.

Ah, era sa uit si pantofii imi plac.

Succes la pregatiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bine ai venit Ramona si de la mine. SUUUUUUUUperba rochia de mireasa!!!!

Mergi la inceput