The best of aug-sept-oct 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

AISSA,oooooooo ok...deci ea chiar nu vrea sa pape nimic,hmmmmm,tare greu trebuie sa fie....eu recunosc ca Robert e tare pofticios,el cum vede ceva la cineva vrea si el,si papa....offfff,imi pare rau de Ale,dar va creste si va fi altfel,se va mai schimba,sunt sigura... puiutei si tie rabdare si nervi de otel

Sa stapanesti cu placere masina!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

am mai pus niste poze. In albumul 13 Mai.Sunt despre cum am fost noi azi in parc, in 2 reprize. Ca sa vedeti si voi ce cupil sanitar am, cum gasea in nisip un pai, un batz, o hartie, un muc de tigara...le ducea rapid la cos. Am incercat sa ii explic ca nu e treaba lui curatenia parcului dar ai cu cine te intelege? Nu mai zic ca in drum spre casa, stand in carut, nu s-a linistit pana nu i-am dat un servetel umed sa isi stearga ciubotele pline de nisip de ma stie acu tot cartieru drept "aia cu copilu care=si lustruieste singur ghetele". Mai ca mi=era rusine despre cum se uita lumea la noi....

Va pup si noapte buna

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!Si cu buna seara la toata lumea, daca so mai numi asa la ora asta...

aissa, sa stii ca nici Stefan nu vrea "sa guste" Mai ales daca incearca tati/buni/altcineva sa-i ofere ceva nou...sau chiar si ceva ce a mai mancat.El daca nu este pus in scaunul de masa, cu farfuria lui in fata, cu lingurita lui(una anume, preferata) cu mami care sa-i dea sa pape...ei, altfel rabda foame...Si binenteles ca prima data isi vara ochii in farfurie, cerceteaza ca nu cumva sa fie culoare/constitutie/miros nou....
Joi de exemplu l-am lasat cu tati de la 5-8 seara si nu a mancat de cina, mancare care de altfel o mananca cu placere...dar nu a avut toate conditiile....
Bine...io am vrut sa zic, ca nici al meu nu gusta nimic nou, si de la nimeni inafara de mine, are niste fixuri numai ale lui...

mina, m-ai omorat!Asa deci zici ca buni a voastra e hotarata rau...

am pus si eu cateva poze noi, cu Stefan in curte, facute azi dimineatza cu buni sunt in albumul "Stefan cu buni"

Noapte buna si de aici din Bistrita!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

ELIANA-multumesc de ajutor,sa speram ca pot sa va arat si eu cateva poze cu Alexandra mea.
MINA am murit de ras de ce haios e puiul tau.
AISSA -ai incercat cu para data pe razatoare?E dulce, zemoasa,pe Alex cu asta am vindecat-o de constipatie.Si ...poate-i place si ei.
in rest nici fata mea nu accepta prea usor gusturi noi.Si acum mancam acelasi meniu ca acum o jumatate de an ,dar poate un pic mai mult...

Sa va povestesc ce am facut zilele astea:m-am gandit sa -mi duc mandra la coafor,ca vine vara, sta si ea cu capul gol si sa aiba o tunsoare acceptabila.Mai ales ca ultima data am tuns-o in 3(eu, sotul si tata)si am plans dupa ce ne-am vazut opera de arta(un perciune mai mare,unul mai mic,breton nu mai avea aproape deloc-opera lu'tata),mai ales la ce carlionti avea...in sfarsit.
Si ma duc la coaforul de la parterul blocului nostru, la o tipa draguta dar cam fara experienta in ale tunsului copii.Ulterior am aflar ca unele frizerii au scaunelespeciale pentru copii.Eram dotata cu jucarii muzicale noi, numai sa stea maimuta la tuns.Vreau sa va spun ca a fost un total esec.La inceput frizerita i-a dar cu un puf cu apa pe par dar ...si in ochi si Alex a inceput sa se strambe, apoi a inceput s-o tunda si i-a picat par pe fata.Si a inceput jalea.Plangea de credeam ca lesina de plans...Am iesit cu ea afara s-o potolesc si cu frizerita dupa noi ca poate-poate reuseste sa mai tunda ceva.Vreau sa spun ca m-au stiut toti vecinii ,au iesit la geamuri sa vada ce s-a intamplat...de unde a cazut sau ce a patit.Si pana la urma ne-am lasat pagubase si am tuns-o tot eu acasa cand i-am facut baita, ca mai devreme iar s-a pus pe plans.Asa ca si acum are o tunsoare foarte moderna.

Si sa va arat si cateva poze cu iubita mea mica.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bumbac_04/album?.dir=eea9re2&.src=
ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Susulina nasol cu tunsul, eu nu ma incumet sa o duc ca sigur la fel patesc ca tine. Bine, nu ca i-ar intra pletele in ochi, dar asa, de dat o forma parca se simte nevoia.
Para pe razatoare sau data ei in mana ia 1-2 guri, nu mai mult. Dar ieri i-am dar un borcan de pere de la Nestle (e, uite, fructele de la borcan le-a mancat mereu f bine) si azi s-a si vazut. Mi-a umplut pampersul.
Mina toate ca toate, dar sa nu aduci baiatul in parc la noi, ca aici are fi-mea contract la curatenie si va rog sa nu-i stricatii fetei veniturile , numai la cos sta, arunca tot ce prinde: gunoaie, biberonul, mingea, inclusiv pietricele...
A venit caldura asa ca era lege: cred ca racesc. De 2 zile ma cam freaca gatul si nu prea sunt in apele mele, e o adevarat placere sa fii racit vara, mor de dragul dublei transpiratii.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Salut!

susulina, am vazut pozele, vazut papusa frumoasa si poza cu baticul ala in cap e super!!!Sa va traiasca!Si sa stii ca nici al nostru nu sta la frezalit...si e si pletos rau...l-am ciopartit acu vreo luna dar a crescut la loc, acum iarasi trebuie tuns si mi ca nu scapa de masina de tuns...chiar daca tati nu vrea sa mai traumatizam copilul cu masina...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

LA MULTI ANI, Cami-Florina! Pe la noi nu mai dai?

Si la noi a fost teroare la tuns... si tot la baie am reusit. Ce era lung si cadea pe gat l-am luat cu foarfeca. Dar tot asa, nebunie! L-am "caprit" un pic, dar cand e uscat nu se vade

Ana, voi cu masina l-ati tuns?! Ca asa am zis si noi, dar nu stiu daca o sa stea. Poate daca ma vede ca-l tund pe ta-su'...

Susulina, Mina, Aissa, am vazut poze noi la voi!

Monica, pupici la "bubosi" si pe manutza cu tepi. Cred ca e nasol... am vazut si ca Matei al Minei a avut probleme cu asta... Pupici la nazdravani!

A, am si eu o veste: din toamna s-ar parea ca fiu-meu va merge la gradi. Avand in vedere ca aici e ca la loto sa obtii un loc la gradi, ma laud si eu cu marea realizare.

Pupici la toate!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Lorena, pai nu l-am tuns cu masina, asa intentionasem la inceput dar sa speriat, tati nu a mai vrut sa-l traumatizeze si la tuns bunica dar mai mult ciopartit ca nici asa nu a vrut sa stea, el practic urla "nuuu paru!!" sa nu-i tundem parul, de atunci mereu imi zice ca pe mami nu a tuns-o buni dar pe el la tuns Acum a crescut din nou la loc, mai are un pic si intra bretonul in ochi...eu as mai incerca cu masina de tuns dar de data asta la frizerie, convinsa fiind ca un domn frizer cu experienta in 2-3 minute il tunde, nu la zero, macar la 1,5 cm

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Am revenit si noi de la tara si am pus si niste poze noi cu goanga in albumul de pe Yahoo!!!!
Inca nu am reusit sa citesc din urma dar....recuperez eu!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am pus si eu poze acum, i-a dat tati sa pape iaurt si daca vreti sa vedeti cum arata un purcel va invit sa vedeti pozele (pozarul de la semnatura). Oricum cel mai mandru era tati ca cica a mancat. Oare cat are in burta ca ea era plina si totul in jur.

Lorena, orice realizare e buna de lauda. Sa se scomodeze usor puiutul tau la gradi si sa invete multe-multe!
Pufy acum am venit aici, la subiect dupa ce va spionasem la burtici. Ma uit acum la pozele tale sa vad cum mai e frumuselu de Alesio si mamica lui!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput