The best of aug-sept-oct 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Nature, multam mult....o adevarata investitie chilotii astia

Multa sanatate piticilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

deci asa frosa, ati luat varicela?Hm...si cum sunt baietii?Se scarpina?Ai mare treaba cu ei?sau nu-i chiar asa de infioratoare precum se aude??PLsss da mai multe detalii, eu chiar as vrea sa stiu, ca tare mult ne-am invartit si noi anul asta prin cercul variciosilor si uite ca pana acum am scapat da cine stie.... Au multe besicutze???Desi stiu ca unii fac mai multe altii mai putine...cum le este norocul...
pupu!!!si poate vine danyce sa se laude ca a reusit sa calce...ca la mine a fost doar vorba... alta data!!!cu alta ocazie!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici si de la noi!

Ca vorbiti de varicela... azi ne-am intalnit cu un baietel cu care fusesem la joaca acum cateva saptamani si mamica lui ma intreaba daca fiu-meu a facut varicela, ca fi-su a facut la 2 zile dupa ce ne-am vazut noi si ii era teama ca a luat-o si Tzontzonel ca s-au tot harjonit... insa nu. Nu stiu cum sta treaba cu perioada contagioasa, cert e ca a fost la mustata de a o lua...

Cat priveste operatiunea olita, ne laudam si noi, ca tot m-ati certat acu' cateva zile... In ziua respectiva a stat fiu-meu fara pampers, ca n-a mai vrut (cred ca m-a auzit el plangandu-ma) si i-am pus chiloti obisnuiti si pantalonasi. A stat vreo 4 ore si apoi a facut pipi... tadam... fara sa spuna. Normal ca a avut o reactie surprinsa si s-a pus pe tipat si apoi pe plans (ca asa face cand comite vreo prostie). Ei bine, de atunci spune de fiecare data cand face, bine dupa ce face sau in timp, ca eu am continuat sa-i pun pampersi ca n-am prea stat pe acasa. Cert e ca si pe strada spune "mama, pfuuuu" si pune mana intre picioare...

Sanatate la puii mici! Dau o fuga pe la pozele voatre, ca am aflat ca sunt cateva noi.

Pupici la toate si la toti si o zi buna!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

patrice prin "mergem la piscina" intelegi ca merge si Ilinca? Ca tare m-ar interesa unde sa o duc si eu pe Ioana sa inoate ...

chilotei din aceia a luat mama cu 120.000 de la un magazin de langa ei (cred ca e TCM dar nu-s sigura). La Mothercare sunt 340.000. Acu, nu stiu daca or fi aceeasi calitate, dar mi se par buni si astia pe care ii avem (nu i-am testat, doar dupa ochi)

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,

am ajuns si eu acasa , dar nu prea ma slabeste Ili sa va pot scrie
la serv e bine m-am acomodat repe, am invatat deja multe lucruri
ilinca se poarta frumos cu Maia (soacra), e incantata cand ajung acasa, dar nu cum ma asteptam
probabil, de fapt asa cred ca e ca nu au inca notiunea timpului si cred ca habar n-are ca de fapt nu m-a vazut de cu o seara inainte.

ma bucur ca am reusit astea 2 dimineti sa nu se trezesca sa pot pleca linistita nu cu plansete.
intru mai incolo ca nu ma lasa deloc

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Frosa imi pare rau ca au piticii varicela!Sanatate multa le doresc si sa treaca bubele cat mai repede!

Noi nu ne laudam deloc cu olita(cum ziceam si cu ceva timp in urma nu sta nici o secunda pe olita), dar ne laudam cu vorbitul!Alesio vorbeste non-stop, din ce in ce mai bine-acum face propozitii frecvent(azi m-a strigat cand s-a trezit: mamaaaaaaaaaaaaaa am mers la el si cand m-a vazut mi-a zis: "mama du-te acoo" si mi-a aratat usa cu degetul...)!
Dar sunt foarte necajita ca musca!Ca un caine! Nu conteaza ca baietelul din parc are 7 ani ca el tot il musca ...si daca reuseste il si pisca....nu conteaza ca fetita nu stiu care are numai cateva luni ca el tot o pishca.....de-i raman urme!
Chiar nu stiu cum sa mai procedez cu el!Toata ziua ii explic ca nu e voie sa muste ca el nu e caine si stiti ce-mi zice? "ham-ham"
Si mai e si egoist....nimeni nu are voie sa umble cu jucariile lui(exceptie eu si Ovi)!E jale! Cand caram mingea in parc cu noi o ia si i-o da la Ovi in brate sa aiba grija de ea sa nu care cumva sa o atinga alti copii!

Noa cam astea au fost ofurile mele....sper sa nu dati cu rosii, dar a fost musai sa ma "descarc"!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ioana, Alma numai pe mine ma musca si ma pisca.Daca mai si spun ca ma doare...nu mai poate de placere si pisca sau musca si mai tare.
Ana, nu ma laud, chiar am facut ce am spus pt ca profitam de somnul domnisoarei.Stiam ce ma asteapta dupa

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Moamaaaaaaaaa,cat ati mai scris

GEO puiutului,ma bucur ca e mai bine!

Fetelor m-am distrat ceva cu povestile voastre,dar cel mai mult mi-a placut AISSA,ce suparata era ea ca Ale draguta nu face nimic...eu m-as bucura sa pape Robert de la mine,ca MOOR de nervi in ficare zi ca nu mai vrea sa manance,decat el cu lingura sau furculita...dar cum sa pape el singur?!...ca stiti ce face ,daca nu reuseste sa ajunga cu mancarea la gura,de nervi dupa 2-3 incercari arunca cu ea pe jos si bate ,se joaca ,cu lingura in farfurie...ELIANA,a avut mare dreptate,exact asa face si Robert....a,ca sa nu mai zic ca daca nu ne jucam,"santajam" mai bine zis,nu luam nici o inghititura..."hai mami papa ca iti dau asta sau asta"...si mai baga o lingura...Doamne ce am ajuns,si eu ma laudam ca am baiat cuminte si mancacios,ptiuuuu,s-au dus vremurile alea!!!!!!!

Cu olita,hehehehe,pai la noi e asa:Robert stie unde face mama caca,si arata la toata lumea,stie si unde trebuie sa faca el caca,dar aduce olita dupa ce face...si zice"mama pute"....eu sincer nu ma agit,toate prietenele mele mi-au zis ca dupa 2 ani vor incepe sa faca la olita sau wc pt ca inteleg mai bine si vorbesc ,deci ne vom intelege altfel...a,am uitat sa va spun ca nu am mai apucat sa il pun pe olita,inainte statea fara probleme daca il nimeream sa faca,pt ca puiul meu face caca foarte bine si usor,de cate 2-3 ori pe zi,de cand ne-am mutat aici(USA)...ceea ce ma bucura enorm,nu stiu ce poate fi,cred ca lichidul,fiind foarte cald aici,Robert bea cate 3 sticle de 250ml de suc pe zi...plus lapte seara si dimineata.

DANINA puiutei,ma bucur ca e mai bine!

Da,hai ca m-am intins

Va si va doresc weekend placut si sanatate!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

crismir- si Lia la fel, de mancat numai singura. asa ca ii gatesc mult ce poate lua cu manuta...altfel e haioasa, se chinuie cu lingura si apoi apuca piureul cu mana si-l indeasa in gura.

frosa, puiutii bolnavi, danina,naty
-pupici la toti si sanatate

ei alma...tati a blocat accesul la dulapul cu detergenti si nu s-a prins inca cum se deschide cand mi-a venit senina cu o sticla de detergent concentrat lichid in care incercase sa-si inmoaie suzeta...isi spalase suzeta si acum mi-l oferea mie sa spal pe jos. mare gospodina...

nu a spart nimic pana acum, dar cateva cani de cafea tot a scapat pe covor can am intors capul...sau duce cana la bucatarie cica si in urma lasa o dara de cafea...

acum se suie pe scaun si ajunge pe masa asa ca nu prea mai am locuri unde sa pun canile departe de domnisoara nazdravana. si cum credeti ca am fost incurajata-sa vezi tu cum va fi cand vei alerga dupa doi. multumesc frumos...deci nu trebuie sa-mi fac griji ca nu voi slabi si ajunge silfida ca in vremurile de mult trecute (pierdute)...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor, am zis sa va salut si eu cat pot de repede...ca suntem singurele azi si trebuie sa fac si mancare cu ea intre picioare. Si bineinteles ca e treaza de la 7.
Am incercat si eu ieri, pentru ca nu mai manca dupa ratia clasica de 4-5 lingurite , sa ii dau ei lingurita sa vad daca doreste caprioara sa pape singura.... Si a dorit sa se joace, infigea lingurita in supa de abia ma tineam sa nu fac pe mine de ras, dar nu ducea la gura nimic, mai mult o molfaia intre degete sau actiona lingurita pe post de parghie si arunca cu supa in toate partile . Asta e, macar am remarcat o chestie, eu din reflex i-am dat lingurita din mana mea dreapta in stanga ei. Si primul lucru a mutat lingurita in dreapta, deci cred ca e dreptace.
Gata, fug ca se face tarziu.

PS: vreau soare, sa nu mai fie vreme din asta ca sa stam in casa e un chin. Se plictiseste si nimic nu-i convine. Mi se pare si normal, ca doar e invatata la plimbare.
PS2: nu ma injurati ca tot zic de masina ca mi-am dorit-o mult timp. Dar sa vedeti ce face Ale aseara: am stat putin in fata blocului cat a luat tati apa de la chiosc. Ea tot arata cu mana spre masina (deja stie care e a ei ) si eu ii ziceam "da mami, masina, mergem acum la ea". Cand a venit Tony am luat-o direct spre scara, ca nu aveam ce face la masina, ii zisesem doar asa...sa ma lase in pace. Mai fetelor, s-a pus asta pe un plans, si cu mana intinsa spre masina....de nu-mi venea sa cred. Asa ca ne-am dus in fata masinii si am stat putin acolo, i-am explicat uite mami masina, o sa ne plimbam cu ea...si am reusit apoi sa o duc acasa.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput