Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana trimite, ca oricum cele de la demetrios raman preferatele mele, dar nu ma lasa inima sa dau 1000 si ceva de euro pe una.
ioana14nemes@yahoo.com

Oricum nu mi-am luat inca rochie, imi placve una de la agnes Toma, dar cica nu e in magazine, numai in catalog si dupa ce, ca costa 680 euro mai platesc 30% in plus ca mi-o face la comanda. niste nesimtiti, dar parca vad ca tot pe mana lor ajung.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Salut gagici!
Am aparut sinoi dupa o plimbare in parc, ca tare frumos este afara.
Bee acum reusesc sa-ti raspund pt ca eu seara nu intru decat foarte rar. Nu-i dau lapte in completarea sucului pt ca una la mana nu prea se potriveste si apoi nu vrea de nici o culoare pana la ora 1 sa pape laptic. Ieri am reusit totusi sa-i dau piure inainte de lapte. Am reusit performanta datorita faptului ca la 12:30 m-am apucat sa-i dau piureul si apoi am continuat cu laptele.

Mergi la inceput

Ana mersic. acum le descarc.

Mai gagici habar n-am cum functioneaza messengerul asta. dar cred ca e facut special pt. noi, ca prea avem multe capitole

Am calcat 4 camasi de-ale sotului si nu mai am chef. as mai avea 2, dar le las pe maine cu hainele lui marco.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Giova, a ajuns mailul? Cum e? Dar la voi nu e si IOANIN ca eu de acolo mi-am luat si sunt mai elegante, zic eu, si parca si o idee mai ieftine

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Ana le-am vazut. sunt super misto. mi le-a mai trimis o prietena de la miresici. te imbolnavesti nu alta. dar nu sunt la noi in Ro .
Nu e Ioanin.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Giova si eu m-am logat dar nu apare nimeni online.
Hai ca incerc acum si eventual sa incerci si tu ca sa vedem cum functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

MAi gagici unde e messangerul asta? Ca vreau si io!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Gata l-am gasit, dar cica utilizatorii anonimi nu se pot loga... dar eu nu sunt anonima, mai!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua si de la noi,

Sant la vizionat de poze ca am ramas in urma Pana acum i-am vazut pe Dani,Dienutza ( Monica ) Razvanel( astery ) Ana Teodora ( bee ) Emma ,Anastasia, Carlita ( janine ) si stau si ma minunez cat de mult au crescut si ce frumosi sant cu totii Trebuie sa mai fac si eu poze sa va ajungem din urma Ieri Angelo a facut aceleasi vaccine ca si prima data, nici o diferenta!!! Va citeam pe voi ca nu se mai face pt. hepatita B dar la noi nu au schimbat nimic.Santem programati pe 20 iunie la urmatorul vaccin si pana la 1 an facem pauza.Dupa vaccin a trebuit sa-i bag supozitor din 6 in 6 ore si vad ca nici astazi nu scapa,a fost cuminte ieri insa de la 21.00 a inceput sa simta durere si a cam plans.Pupicei la bebei, intru mai tarziu
mi-am amintit: Astery am copiat poza unde il culci pe picioare pe Razvanel, avem aceeasi metoda dar socrosenii mei au spus ca nu au mai pomenit asa ceva....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Crisu am intrat, in sensul ca am deschis pag aia si ata.scrie ca sunt online.
dar habar n-am unde sa scriu.
eu cred ca nu functioneaza. am intrat pe Adauga contact si-mi zice access is denied.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput