concediu tati pt participare la Scoala mamei

concediu tati pt participare la Scoala mamei | Autor: tatatushi

Link direct la acest mesaj

Intrebarea mea este urmatoarea: stie cineva de vreo dispozitie legala conform careia, daca un tatic a fost la cursurile de scoala mamei si primeste o adeverinta in acest sens de la organizatori, sa poata avea niste zile in plus de stat acasa cu bebe si mami?
Se vehiculeaza ceva gen 5 zile si ar fi excelent, taticul lui bebe al meu chiar stie sa schimbe scutece etc si m-ar ajuta mult...
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

si noi suntem interesati de asa ceva.
Am sa ma mai documentez ... din ce stiu pana la ora actuala este ca taticul face un astfel de curs, primeste o foie la mana pe baza careia, de la servici, primeste 2 saptamani (10 zile lucratoare) concediu imediat dupa nasterea bebelului.
Intr-adevar sunt super bine venite, tatal invata unele chestii si e de mare ajutor, plus ca in primele doua saptamani ... esti intr-o stare ... ca mama ... ca numai pe el il suporti langa tine ... sau mai bine zis ... el trebuie sa te suporte pe tine.
Cand aflu ceva detalii revin.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Ia trageti un ochi si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14066&whichpage=1

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">33 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatatushi spune:

Multumesc.
Oare daca adeverinta la care ne-a trimis Lya e eliberata de cei ce organizeaza cursurile de scoala mamei, nu de medicul de familie, e acelasi lucru?
Sau cu adeverinta de acolo sa mergem la medicul de familie?
Am mai reduce drumurile, daca s-ar putea, ca burtica e mare de tot acum ...

Mami cu bebe de 36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Este valabila adeverinta si de la medicul de familie daca medicul de familie este si medicul pediatru al copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatatushi spune:

Ok.
Eu ma intrebam daca nu e suficienta adeverinta de la cei cu Scoala mamei (care, in cazul nostru, sunt o fundatie non-profit fara nici o legatura cu medicul nostru de familie si pediatrul piticului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Sunt convinsa ca e valabila, oricum vezi ca trebuie sa beneficieze de aceste zile tatal copilului in primele 6 saptamani de viata ale copilului
nastere usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Am vorbit cu pediatra si spunea ca ea nu e platita sa tina curs de puericultura.Acum am alta pediatra,cu asta n-am reusit sa vorbesc,dar sunt curioasa daca sunt bune si cursurile de la scoala mamei........iar aceste cursuri unde se tin?????

Mergi la inceput

A luat cineva cele 10 zile ?Sunt tare curioasa!Vreau detalii in legatura cu scoala mamei,e sau nu valabila adeverinta de acolo????????Si daca da,unde se tine??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Lya, in 2003, cand l-am nascut pe Vladut, sotul meu a beneficiat de cateva zile libere, in plus adaugate la cele prev de contractul colectiv de munca, intrucat a participat la un curs de puericultura. A fost vorba despre un curs organizat de Spitalul Filantropia, gratuit, pe parcursul unei luni, 4 sedinte. La final i s-a eliberat o diploma "de viitoare mama". Pe baza acesteia, insotita de Legea concediului paternal-Legea 210/1999 care contine dispozitii cu privire la acordarea acestor zile libere(era prima oara cand se solicita asa ceva la el la serv.), a beneficiat de acest drept.

mami de Vladut(13.06.2003) si 33s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Martta,mersi mult de raspuns!

Mergi la inceput