Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Fetelor am si eu o intrebare: Putem da compot de fructe bbilor dar fara zahar??? In loc de ceiutz asa sa bea ziua!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

da, chiar ieri am citit ca e chiar indicat la varsta asta.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

fetelor,bai!
Sumetrolimu'e antibiotik...adik,sulfamida,da'tot omorator de microbi e!
Are 2 subst in el:trimetoprim si co-trimixazol,si este inca un antimicrobian cu spectru larg!
So...

ai grija,ca tb sa bea multe likide bebitza,ca poate sa cristalizeze la nivelul rinikiului.
am dormit,de-aia am rasp asha greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello, la pranz, ca abia amu am scapat de Adila!

Catutza- nu merge linkul!

Dordia- si io stiu ca e voie, chiar bine. Numa sa fie fara zahar.

Mandy- ooofff...bietul Krisztian!Sanatate multa si sa se repare repede!

Silvia- ce bine ca voi ati scapat! Pupici lui stefanutz1

Gandacel- noi avem 5 mese, din care mesele de 10 - fructe si cea de pranz supa cu carnitza. In rest laptic de mami + completare Milumil 2. Numai ca ordinea e inversa, din pacate!

Fetelor, am invins sistemul! S-a elucidat misterul complet! Fii-mea NU e vegetariana, doar mofturoasa-sefa!
Azi de dimineatza nu a vrut fructele, ca tocmai o luasem de la jucaria ei mare - play gym, asa ca a ripostat cu greva foametei, dar am pacalit-o aducand monstruozitatea de jucarie in fatza ei cat timp a papat.

La pranz i-am facut supica de legume + canitza de vita - vrabioara - fiarta separat. La inceput s-a strambat, a inceput urletele, apoi am zis ca ia s-o pacalesc iar cu jucaria si pana la urma a papat tot.

Inutil sa va descriu cum aratam io in mana dreapta cu linguritza si in stanga cu o zornaitore-pisica si miorlaind in acelasi timp! Show, nu alta! Dar bine ca papa macar asa!

M-am prins si care a fost greseala mea: nu i-am pasat suficient de fin carnea. La inceput de fapt, chiar in prima zi, i-am taiat-o cu cutitul, marunt-marunt, dar se pare nu suficient. Si pieptul de pui cum e atos, nu i-a placut. Apoi i l-am facut cu blenderul vertical, dar tot nu i-a placut ca nu iese asa de pastos si de fin ca la hardughia aia de blender de la robot.

Gata, ca v-am zapacit de cap! Pupici!

Ps - oribila vreme!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mai Silvia, cred ca e dezinformata lumea:
SULFAM'ID//A; ~e f. 1) la pl. Grup de medicamente pe baza de sulf, folosite pentru combaterea unor boli sau infectii. 2) Medicament din acest grup. /<fr. sulfamide, germ. Sulfamid
Sursa : NODEX (355076)

Eu cred ca sulfamida nu e egal cu antibioticul...?! Nu de alta dar actiune microbiana are si Cilitul, si asta nu il face antibiotic.

Nu de alta, dar trebuia sa zic o alta: "O batrana dintr-un sat de langa Iasi avea un obicei. O data pe an se ducea in oras, la farmacie, si umplea doua sacose cu folii de tablete de sulfamida. Departe de a fi un ritual sau de o fixatie specifica varstei. Tabletele de sulfamida reprezentau la vremea respectiva leacul magic. Il durea pe mos Costache capul? Lua o sulfamida. Era o gaina trista? I se dadea o sulfamida. Se ofileau muscatele din veranda? Desigur ca li se dadea apa cu sulfamida. Tableta era buna la orice. Conta doar sa crezi in puterea tabletei, de altfel inofensiva." asta e un citat dintr-un ziar care la vremea respectiva mi s-a parut extrem de haios...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ca sa raspund cu ochiul:: aceeasi problema a avut-o cand avea o luna, lacrima si ii secreta un pic !i-am dat ciloxan si i- a trecut dar acum a recidivat.Ceva conjuctivita ar avea dar i-a luat secretie din ochi, facem examen si o sa vedem exact.Mi-a dat sa ii pun niste picaturi, nu mai stiu ce ca nici nu le-am luat.Mi-a spus ca e posibil sa fi luat de la mine ca si eu am ochii rosii si injectati

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

fetele!
bbALINUS:tu intrebai de ceva de facut KK, nu?La tine , in Franta, exista la Nestle PELARGON, e super laudat!sau LACTULOZA, sau suc de portocala (noi am facut tratament cu lactuloza cam 3 sapt si am dovedit-o)
MANDY: sa va faceti bine repede!!
LAVI02: de ce intri asa rar?
MEEMS:spune-mi te rog ce ceai dai tu la bb pt kk?are efect?
Intrebasem si eu ieri de peste, de vita.cred ca n-a aparut mesajul!
Noi tot maraiti (fara a se intelege de ce?) si ca sa compenseze a facut ce n-a mai facut de 2 luni bune :a papat CU bibe 130 ml lapte!!
D`abia ma laudasem la voi acu ceva zile ca zise mucea MA-MA-MA, ca de 2 zile n-a mai vrut!
Am luat 3 zile nutrinatal si am o foame continua...si asa eram da , daca o mai tin asa o sa trebuiasca sa ma felii, felii ca sa incap in hainele vechi!
Va rog mult de tot sa-mi explicati (dar ca la loviti in cap!)cum pot si unde pot pune si eu poze cu piticu` personal!!
Si unde pot trimite datele noastre (care sunt de rusine, da...astea sunt), ca sunt aeriana!
SARU`MINA!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)

Mergi la inceput

mai pisi,m-ai JIGNIT,sa-mi bag picioarele,sa nu zic ca-mi bag altceva!
cum adik,sulfamida nu e antibacterian,am zis ca NU e antibiotic,da'tot la antibacteriene e incadrat!
Si sunt farmacist,ce pana mea!
ma faci sa scriu vulgar,sa stii!
asha ca lasa treaba,ca le stii pe toate si mai dispari de-aci!
nu fii nesuferita!
antibiotic=subst. vie care omoara microbi
antibacterian=chimioterapic care omoara microbi
dar pe aceleasi pp actioneaza,ma rog,cam acelasi!

Mergi la inceput

poate-ti tratezi tu in casa familia cu cilit,daca ti e asha frica de antibiotice,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Sper sa mearga acum:

Poze Mai

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

SILVIA

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput