Temperatura bazala - 3

Temperatura bazala - 3 | Autor: bubulina1

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, va invit la un nou capitol!

Speranta moare ultima!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, termometrul meu a innebunit...de vreo 5 zile numai 36.3 arata... Daca ar sta nemiscat si la temperaturi mai mari, dupa ovulatie, ce bine ar fi...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

Anaist, :) si la mine, dar numai de 3 zile : 36.7. e normal zic eu
Sper ca in 2 zile sa creasca ca innebunesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna,fetelor am descoperit site-ul cam de 3luni si de atunci, cand sunt libera, numai aici imi sunt ochii.Sunteti super, fetelor!ne gandim serios la un copil(pana acum ziceam ca e prea curand)de luna trecuta mi-am facut carnetel pt TB.Astazi sunt la Z5(cu rusii pe la mine)cred ca de maine incep iarasi cu termonetru,teste de ovulatie nu am folosit dar luna aceasta imi iau si am inteles ca imi tr si alt termometru ca eu am unul clasic, va citesc in fiec zi si ma pun la punct. o sa vin in fiec zi cu noutati si sa imi mai spuneti daca e de bine (nu prea le stiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Fetele sunt aici...m-ati pierdut???? nu mi-a mers netu ..vreo 2 zile...dar revin in forta.
Deci azi z10, tb 36.4. Au inceput scurgerile si cam atat. Caut sa vad daca gasesc teste de ovulatie sa-mi iau, sa verificam pe cand apare ... Luna trecuta am avut test pozitiv in z12 si cred ca ovulatia a fost in z14.Oricum de azi maine ne apucam serios de treaba ..ca am lenevit destul...Va tin la curent cu noutatile.

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

hai sa va spun ce am citit eu pe un site...ca "cica" se presteaza cu 3 zile inainte de ovulatie si 2 zile dupa. Inainte inteleg si e clar dar dupa....? Poate doar de placere Stie cineva sa-mi explice?

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

alinuche eu acum doua luni imi luam TB pe la 10 dimineata...atunci ma trezeam ...si aveam 36.7 De luna trecuta pun ceasul sa sune la 7.30, imi iau TB si ma culc la loc...Acum variaza intre 36.2, 36.3, 36.4...nu mai sus. Deci ajung la concluzia ca TB depinde f mult de ora de trezire...nu conteaza daca in ziua ovulatiei e de 36.8 sau peste 37...important e sa sara cu 0.4 - 0.5 gr peste normal....

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

quote:
3 zile inainte de ovulatie si 2 zile dupa

ideea e ca gigeii traiesc 3-5 zile
cand iese oul, gigeii ramasi in viata asteapta cu covorul rosu, ei sunt deja acolo si invers, oul traieste nu mai stiu, 24 h, deci e posibila fecundarea in aceste 2-3 z dupa ovulatie
va urez, "sa ovulam, bine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hideti, fetelor, vreau sa mai aud si eu niste vesti bune zilele astea. Va tin pumnii stransi!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

ma inscriu si eu la raport; luna asta e prima luna de monitorizare a TB si mi-am facut si niste teste de ovulatie, dar nu corespund temperaturile cu ce zice testul!!! Eu pe cine cred?? Testul de ovulatie mi-a iesit pozitiv in ziua a 12-a (TB 36.6), insa temperatura nu vrea sa creasca, parca a intepenit zilele de dupa in jur de 36.7-36.8, azi ziua 16 (TB 36.7); noi am prestat de zor din ziua 10, poate se va prinde un samburel, acu asteptam. La cate zile de la ovulatie imi pot face un test de sarcina clearblue?
si va astept cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

anaist, eu o iau cam mereu la ora 6.30 (ca deh asa ma trezesc). Cu exceptia we :)
Azi a fost o exceptie, caci am avut ceva treaba si m-am trezit la 6. Era 36.6 :(. ziua 14. Deci nu cred ca mai sunt sanse de ovulatie luna asta. Sa vedem maine

Mergi la inceput