Aspirante peste 35 ani - cap 2-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Avalon io fata saritoare!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana

Dj mama, spor la ouat! Sa-mi spui daca vrei explicatii mai detaliate la subiectul de mai sus...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

draga mea, Avalon
mai pe sleau, gigeii capata mutatii in urma iradierii ? mutantii astia or mai fi capabili sa tina ritmul in cursa? pe bune! ca nu e de ras; adik cum o gravida daca este supusa la radiatii copilul iese mutant, banuiesc ca tot asa gigeii; trebuie sa intrebe radiologul;

Mergi la inceput

Mai, eu nu cred asa ceva! Adica e cu totul altceva daca faci radiografie cand embrionul e format deja! Atunci de ce dr spun ca poti face radiografie inainte de ovulatie fara probleme? Nu s-ar iradia ovulele?! Intreb si io acum... Nuuu, nu cred ca se iradiaza gigeii, dar uite o sa caut pe net si daca gasesc ceva iti dau de veste repejor!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Dj_mama nu stiu dc ies mutanti dar stiu ca se imputineaza si ca dureaza 3 luni pana isi revin. Dc se fac mutanti ac nu pot sa fecundeze ovulul si deci nu exista riscul sa iasa un embrion mutant. Da-i sotului un tratament ca sa-si revina gigeii (ceva : Zn, Tribulus terestris, BU, Maca, vit C, Vit E, Panax Ginseng, Potent Power)
Si mojmoneste oul ala si nu rataca nu se stie de unde sare iepurele. E nevoie doar de un ca sa ajungi.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Hai mai ca ma faceti sa rad cu mutanti! Chiar asa ceva nu cred! Ar fi bine daca am afla totusi parerea unui medic!

Mergi la inceput

bey ce-mi vine sa-i fac
... si-apoi
ei?

Mergi la inceput

beeey, e week-end, ce pana mea ! - ma scuzati
distraaaaaactie la maxim !!!!

Mergi la inceput

sunt invitate la party si prospaturile "treizeciste": Liana, Avalon, bubu, ioana, crina, lachi, si ... si ...toateeeeeee .....
eeevery body, move your body (move your body, adik: hi-hi !!!)
gata! mi-am facut numaru'! mai am un pic de lucru si dup'aia distractia

Mergi la inceput

Aha, ma duc si eu la un party acum, ma tot asteapta cu dor un maldar de dosare pe birou

Mergi la inceput