Aspirante peste 35 ani - cap 2-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

asa ziceam si eu
greu de decis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

dj_mama ti-am raspuns si la endometru, eu zic sa nu retezi sansa, ce ai de pierdut? Niste bani si 15 minute de stat pe masa! Hai ca nu-i chiar asa de mult. Eu luna asta am ratat IA, dar incercam natural, desi mi-am facut pregnyl-ul ieri cand aveam un folicul de 27 si un endo de 8. Asa ca astept acum sa ma doara burta ca la ovulatie da' vad ca nimik pana acum!
Fetelor, va pup si zile fertile

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Dj_mami eu zic sa incerci. Poate regreti mai tarziu ca nu ai facut si dc dr a zis sa faci mai bine fa.....Acum e endometrul mic dar pana sa ajunga sa se implanteze embrionul mai trec ceva zile. Bafta! Iti tin pumnii.
Si dc n-o sa fie pe viitor sa iei Maca pt ca ac ajuta la cresterea endometrului, la ovulatie , la nidarea embrionului si-ti regleaza tiroida.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

multumesc Gabi, am citit si m-am mai linistit, credeam ca sunt trasa pe sfoara de dr. hi-hi; hai Gabi, ca si-asa sotii nostri s-au operat la unison de deviatie de sept, poate esti si tu la unison pe partea astaMiki, eu ti-am urmat sfatul dar i-am dat maca sotului
am spart Bucurestiul dupa Inovaticsul tau da n-am gasit nici la doina nici la sensi nika
i-am dat alta maca desi n-are mare nevoie da sa fie, ca este dupa operatie, da' nu l-am lasat; i-am spus ca nu e nevoie sa faca el efort

Mergi la inceput

dj_mama sper ca sotul tau e bine ( nu i-ai dat prea multe detalii inainte de operatie nu?), al meu nu e pe deplin bine, adica mai fornaie din cand in cand si-si mai pune niste picaturi"nasomex" care miros a dulceata de trandafiri. Da trece si asta in curand.
Eu i-am dat sotului branca ursului Maca am luat eu o perioada anul trecut si nu m-a ajutat cu nimic. Eu ca si tine nu fac foliculi neam!
Va pup pe toate

gabi

Mergi la inceput

mie dr.Moisa mi-a facut inseminare si cu endo de 6.5 mm

gabi

Mergi la inceput

Gabi, sotul meu e bine dar cel putin 1 luna isi mai pune mai multe picaturi, una e apa de mare; sigur ca mai fornaie ca sunt cheaguri necuratate; nu i-am dat multe detalii inainte insa dupa operatie, pana i-a scos o mesa sa respire si pe nas cica se sufoca si nu voia sa inghita nika ca cica se ineaca; abia l-am potolit sa nu-si scoata mesa din nas;

Faptul ca Moisa a facut la endo de 6.5 nu e o noutate dar nici o garantie ca e bine; alt dr. poate n-ar fi facut ...

Mergi la inceput

dj_mama al meu nu putea sa inghita nimic pentru ca simtea ca-i explodeaza nasul de infundat ce era, plus ca n-a vrut sa doarma pentru ca-i era frica ca nu se mai trezeste, iar durerea de cap l-a tinut 2 zile, pana i-a scos tamponul ala buclucas.
Faza cu endometrul am mai spus-o: nu stiu cat de mult conteaza marimea lui, dar in esenta ideea este ca se poate ramane insarcinata si sa ai extrauterina ( Doamne fereste!)-adica sa se implanteze pe trompa unde endometru nu exista! Si cu toate ca n-are acel pat caldut embrionul evolueaza si trompa se sparge in final daca nu e depistat la timp sarcina ectopica. Gresesc oare?

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Ce faci dj_mama? Te-ai decis cu inseminarea? Oricum bafta multa!

Mergi la inceput

aha, ma decisei
e prima
ma decisei acu' pt ca pana sa am net permanent habar n-aveam ce am de facut iar doctorii o tineau una si buna ca sa
nika de infertilitate de parca mai aveam 20 de ani; of

Mergi la inceput