mamici de mai-iunie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by iulyp

Uraaaaaaaaaaa. Doroti uite o mie dede la mine. Inca nu am inteles de unde apare url-ul ala sau ce e cu el da a functionat si asta conteaza. Merci mult de tot.

POZE

Ai un miel de la mine ca tiam shimbat numele.Cu mare placere.Nici eu la inceput nu prea cu url, da acum stiu.Si in loc de cuvintul Poze poti sa scrii ce doresti tu, chiar sa pui desenul cu poze se numeste foto dar iai cuvintul asta intre paranteze patrate [...]. Adica in loc de puncte scrii foto , dar nu lasi spatii intre cuvint si paranteze.Sper ca am lamurit bine.

doroti_5 39+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

ALDA
LA MULTI ANI!!!

RAMONA
Unde te-a ascuns? ce face Kailan?

adi si ela 37+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car144pp_.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Gata m-am htarat si eu la semnatura. Deocamdata

Fetele nu aruncati cu rosii in mine ca am scris atatea mesaje, da trebuia sa fac si io chestia asta.Uitati de la mine.

Aurajavascript:insertsmilie('');(34+) mamica Nicoleteijavascript:insertsmilie('');POZE

Mergi la inceput

Aoleoooo imi vine sa urlu. Zici ca-s batuta-n cap. Nu-mi iese semnatura asta deloc. Imi e si jena sa mai incerc mai ales ca vizualizarea nu functzioneshte din cauza de pop-uri.

Doroti merci mult pt. explicatie.

Lya multumim de aprecieri

Aura('');(34+) mamica Nicoletei('');POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulyp

Gata m-am htarat si eu la semnatura. Deocamdata

Fetele nu aruncati cu rosii in mine ca am scris atatea mesaje, da trebuia sa fac si io chestia asta.Uitati de la mine.

Aura34+ mamica NicoleteiPOZE

Ia vezi asa
Aura34+ mamica NicoleteiPOZE

evolutia bebe

Mergi la inceput

Fetelor am fost azi la tanti doctor si nea controlat colul si ce credeti... ma trimis sa maninc alune, sprote, ciocolata, sa fac masaj la sfircurile sinilor si sa fac , asta din urma nu io priit sotului ca el nu vrea sa loveasca in cap pe bb, ca e deja fixat, da colul tare si nici gind sa se deschida, asa ca vineri dimineata ne infatisam iar la tanti doctor.

evolutia bebe

Mergi la inceput

Doroti sa iti mai spun ca asa am vrut sa imi iasa?

Aura(34+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Uraaaaaaaaaaaaaa. Gataaaaaaaaaaaaaaaa. In sfarsit am reusit.

Doroti ce ti-a zis dr. e ca sa-l faca pe col sa se inmoaie si sa se deschida. Eu as mai adauga sa te apuci sa faci piata, sa cari greutati sa muti mobila prin casa. Pe bune.

POZE

Mergi la inceput

ALDAAAAAAAA LA MULTI ANI!
sa ai parte de tot ce iti doresti, sa fi fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

fetelor gata a nascut Amonar, iata mesajul de la ea:

"Kailan s-a nascut azi 10 mai ora 10:06 cu 3075 gr...cezariana dupa incercari uriase de nastere naturala, dilatatia maxima 6 cm dupa 12 ore, noroc cu epidurala, te pup, ramona."

deci fetelor bine ca a nascut saracutza dupa atatea zile de contractii epuizante, mai multe o sa va povesteasca ea, cred ca or sa o tina vreo zi in spital, pe aici nu prea te tzin mult decat daca ar avea ea sau Kailan probleme.

numai bine,

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput