mamici de mai-iunie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 14
doroti_5 spune:
Buna dimineata!
Carmina da la tine era 16, doar ca nu stiu de ce erai printre cele cu 14.Tiam schimbat ordinea.
LA MULTI ANI MONNICA!!sA AI NASTERE USOARA SI UN BB FRUMOS SI SANATOS!
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
raalucutza spune:
DIANA multumesc tare mult!sa stii ca arat asa cu vreo 25 de kg in plus.....si mi greu de mor!ca mi-s tare grea...dar azi fac fix 38 de sapt si mai am 2 si apoi gata....bine plus sau minus...dar dupa 9 luni cine se mai uita la cateva zile!![]()
RAALUCUTZA
37+cu
RAUL CELESTIN
vivighe spune:
Am sosit acasa ieri,n-am apucat sa citesc ce s-a mai scris si nici nu cred ca am sa am timp prea curand.
Povestea nasterii nu enimic spectaculos,adik o cezariana programata,de o ora jumate .Cel mai frumos a fost cand am vazut fetitza si am pupat-o sa-i urez "bine ai venit!".
Prima noapte a fost nasoala,m-a durut buba rau,n-am reusit sa dorm deloc,calmantele pe care mi le bagau prin cateterul epidural erau apa de ploaie,adik la mine nu au mers.A doua zi ne-am mutat intr-un salon frumos cu doar doua paturi,dar nu au mai adus pe nimeni asa ca am stat singurele si a fost foarte bine.M-am miscat foarte mult am tinut-o in brate si mi-am revenit repede,sunt destul de sprintena.
In schimb avem problemutze cu lapticul,acolo nu a curs nimik,ma rog 2-3 picaturici de colostru si bebe plangea de foame de numa-numa si nu au vrut sa-i dea nimik,i-a dat o asistenta pe ascuns putin laptic praf ca ragusise de tot mititica de cat plansese.Acum sanii mei stau sa plesneasca da greu de tot curge din ei ceva si ea se necajeste foc,ca acum sunt si tari si nu prea poate sa-i apuce,dar cred ca o sa fie bine,ca am tot stors si cu pompa(acolo nu m-au lasat sa o folosesc-ca cica cea mai buna pompa e bebe,asa e,dar ar fi fost bine daca ma lasau).Papa cam rar,ceea ce ma ingrijoreaza un pic,dar ma gandesc ca e obosita ca la spital nu prea a facut nani bine si acum vrea sa recupereze.
E scumpica foc,imi vine s-o mananc(asa cred ca sunt toti bebelusii de mai-iunie).
Mai astept sfaturi despre alaptat.Ioana poate ma ajutzi sa nu disper ca stiu ca tu la katia o sapt nu ai avut laptic si ai perseverat.Dar daca nu se satura sa incerc s-o pacalesc cu lapte praf sau ceai?Oare mai papa apoi de la mine?
Cam ata deocamdata,sper sa mai am timp sa intru.V-am pupat.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
florypop spune:
Monica
Sa fii sanatoasa, sa ia o nastere usoara si un bebe sanatos.
Vivighe, bine ai venit acasa.
Cum adica i-a dat pe ascuns lapte praf? De ce nu au vrut sa ii dea?
Eu ma plictisesc ingrozitor astazi. Nu am nici piticul acasa si nici nu ma lasa sotul sa fac treaba....

Pupicei,
Flory
34+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
doroti_5 spune:
Vivighe bine ai venit acasa!!!Sati traiasca printesica si sa te bucuri de ea.Eu din cite am mai citit pe aici cred ca tis infundate canalele, asa ca scurge si cu pompa si cu mina, fa masaj cit mai mult la piept.Mie o prietena de a mea care are deja 2copii mia zis ca la prima nastere a avut canale infundate si lea desfundat cu mulsul cu mina, ceva mai multa putere chiar daca doare, da pe urma se disfunda canalele, si bb cit mai des la sin, da dupa ce maninca numaidecit te mai mulgi chiar daca curge doar o picatura(asta sa mai scris aici da daca zici ca nu ai timp sa citesti din urma mai scriu si eu).
Apropo la ce ora ai nascut sa trec in listuta.
tie si
lui Ingrid.
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
mari78 spune:
Buna fetelor !
Sunt o mamica de martie-aprilie. Noi tocmai ce ne-am mutat la Scutece.Am intrat sa va urez sarcini usoare in continuare , nasteri si mai usoare si bebelusi sanatosi si norocosi !
Pupici 
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
VoichiV spune:
Viviana, bine ati venit acasa! Sa va traiasca papusica! Eu nu prea te pot ajuta cu sfaturi pentru alaptat dar iti tin pumnii sa fie totul bine
Mari, multumim de urari
VoichiV
36+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
papadie spune:
Alda & Monica
ralucutzo arati super!:-))
io revin obsesiv ce face CamiM? cred a in vreo doua zile ii da drumu acasika cu bb.
vivighe canalele se desfunda ff bine cu pompa electrica. pompeaza in mod repetat si pune bb-le la san cat poti de des.
Mari multumim 
doroti_5 spune:
Fetelor poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75584" target="_blank">capitolul nou.
Nu vam zis eu ca e lenoasa asta mica
.
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe