mamici de mai-iunie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

MP si Tina, multumim pentru gandurile frumoase. In curand, va vom urma la scutece

VoichiV36+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by cocutica

Doroti_5, iti multumim pentru ca ai grija de noi si ne treci datele ...dar la cat de aiurita sunt nu mi-am dat seama ca puteam sa iti dau o evolutie a greutatii: la 23 sapt si 4 zile-622g, la 36 de sapt 2300g. In privinta numelui, ne-am hotarat sa o cheme Elena...cred ca nu ne mai razgandim.

Cocutica 37+ si Elena

Cu placere!Si cred ca stii ca si pe fetita mea o so cheme Natalita Elena, asa ca imi place numele fetitei tale.Noi o sai zicem Naela.

doroti_5 39+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicitari Amonar!!

Alda.

Doamne ce emotii ma apuca cand vad ca am preluat noi stafeta. Pana acum stateam si trageam cu ochiul la mamicile de martie-aprilie sa vad cne a mai nascut. Acum suntem "in direct".

Pupici,

Flory 34+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

STELUTZA si LYA multumesc!am gasit si eu intr-un final!dar zau daca am vazut pana acum!

DOROTI am vazut ca tu te ocupi de listutza....trece-ma si pe mine cu bebe RAUL CELESTIN si la 37 avea 2.900 kg!

RAALUCUTZA37+cuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fete cu burtici, sa fiti cuminti si optimiste, nasterea nu-i chiar asa de grea (dupa ce se termina ). v-o zic io, care am stat 20 de ore in travaliu, din care 4 ore am impins. cind a iesit bebelina, n-am mai stiut de dureri, de nimic, ci am bocit ca un burete stors. de fericire, normal.

voiam sa va spun numai citeva lucruri care poate va vor fi de ajutor: daca nasteti natural si simtiti, in toiul contractiilor, ca va vine sa impingeti, anuntati personalu' medical de pe linga voi, ca e foarte posibil sa fi ajuns la dilatatie maxima.

mie, pentru ca mi s-a rupt intii apa, nu mi-au facut tuseu vaginal decit foarte tirziu (pentru a evita transmiterea vreunor microbi la bebe). asa ca am tot stat, m-am tot contractat, pina am zis "dom'le, mie-mi vine sa imping, noa ce sa fac?", si atunci s-au decis ei sa-mi mai faca rapid un tuseu pt a verifica dilatatia. au fost uimiti sa vada ca, in mai putin de-o ora, ajunsesem de la 5 la 10.

inca o kestie: pentru cine va avea parte de epiziotomie, probabil si in Ro veti fi sfatuite sa va puneti gheata acolo, ca sa se dezumfle mai repede. aici, in spital, m-au invatat o treaba tare ca lumea: sa iau un Always, sa pun niste apa in el, si sa-l tin la congelator. uite-asa, cind il scoti ai Always-ul cu gheatza la purtator nu uitati sa nu impachetati Always-ul cind il puneti la congelator, ci lasati-l cit mai curbat. asta pt ca, atunci cind il veti lua ca sa-l purtati, sa aiba deja forma corpului vostru.

(io am fost mai batuta-n cap, si din cauza asta a trebuit sa dezghet fro 5 bucati, ca le facusem pachetel si normal ca, fiind congelate, cum naiba sa se desfaca asa usor?)

pup si nasteri usoare!

(daca-mi mai aduc aminte sfaturi utile, revin)

poze Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

STELUTZA si LYA multumesc!am gasit si eu intr-un final!dar zau daca am vazut pana acum!
DOROTI am vazut ca tu te ocupi de listutza....trece-ma si pe mine cu bebe RAUL CELESTIN si la 37 avea 2.900 kg!

Am trecut!
Raalucutza sa stii ca eu am fost de 3 ori la eco si de fiecare data mi sa zis ca e fetita, noi la inceput doream baietel, pentru ca atunci cind venea fata sa aiba ocrotitor, eu nu am avut frate mai mare si tare imi mai doream.Acum citeva zile sotu striga prin casa ca baiat o sa fie.Sincer nu stiu nici eu ce se intimpla daca e baiat, da eu deja am prins drag de fata...

doroti_5 39+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

DOROTI noua ni s-a spus prima data ca-i baiat......apoi la o luna distanta ..cam intr-a 5-a ....ni s-a spus ca-i fetitza.....si apoi nu am mai fost curiosi si oricum nu se mai vedea.....si acum in final la 37 de sapt ni s-a spus ca-i baiat...cu sigurantza...ce o fii o fii sanatos sa fie!dar cam i-am vazut si putza si coitele asa ca............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

MP, TINA, AIDA, va multumim mult pentru urari si sfaturi!!! Sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si frumosi!!!
Cu siguranta ne vom intalni la scutece unde vom avea mare nevoie de experienta voastra (doar sunteti un pic mai mari decat noi!).
Pana atunci noi va felicitam si va uram toate cele bune!

io 36+ cu Ana

Mergi la inceput

am 2 poze cu mine in ultima faza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amonar, felicitari! Saraca de tine, dupa atata chin tot la cezariana ai ajuns...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (38+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput