Mamici aspirante, din nou - 16

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

IRINEL, ASI, CORNELIA_LAURA, VA MULTUMESC PENTRU URARI!
SINCER VA SPUN CA VESTEA CEA MARE - CA SIM ESTE ESTE CEL MAI FRUMOS CADOU DE ZIUA MEA!! SUNT FERICITA.. TE PUPIC SIMONA INCA O DATA

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Doamne, Doamne, ce veste minunata... FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI, Sim!!!!!!!!!!! Sa iti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara, un bebe sanatos, frumos si inteligent. Auzi, Ruxi, cum a stiut ea... Incredibil ce intuitivi pot fi copiii.

Ioana, Sim, Asi, Irinel, Cornelia, va multumesc tuturor pentru felicitari si urari.

Ioana, LA MULTI ANI si sa ai parte numai de fericire si bucurii.

Cornelia, LA MULTI ANI pentru sotul tau.

Iata ca astazi este o zi extraordinara: intai vestea de la Sim, apoi tot in aceasta dimineata am aflat ca i-a fost acordata viza turistica pentru aceasta vara cumnatei mele. Am avut emotii, caci este destul de greu sa-i convingi pe canadieni sa-ti acorde viza in cazul in care esti tanar si nu ai legaturi puternice (a se citi proprietati de tot felul) in Romania.

Va doresc in continuare o zi minunata.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 13+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele prietene m-ati emotionat definitiv! Citesc mesajele voastre minunate si imi dau seama o data in plus ce familie frumoasa suntem. Este incredibil cat de mult te poti lega de oameni pe care chiar nu ai ajuns (de cele mai multe ori) sa-i intalnesti direct. Atatea tristeti si bucurii pe care le-am trait si le vom mai trai impreuna ne fac sa ne simtim acasa atunci cand intram pe listuta noastra. Eu asa cred.

Roandre nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru ceea ce mi-ai spus. Esti un suflet mare si o sa fiu cea mai fericita sa citesc postul prin care tu o sa ne anunti de fratiorul sau surioara Alexiei. Iti doresc asta din toata inima! Daca ai sti cat de mult m-au ajutat gandurile voastre bune...ce sa mai, de mine v-am zis ca nu scapati: o sa stau sa fac si bebe 3.

Ioana esti o scumpa si un suflet tare sensibil. La cat de mult ai fost incercata, sunt sigura ca minunea din viata ta e pe cale sa se intample. Este o compensatie in toate pe lumea asta. Ai incredere! Uite un lucru pe care pana acum nu l-am spus: de Paste am fost la Inviere si am luat Sfintele Paste: am luat dimineatza buna vreme din ele (pentru ca le-am tinut la frigider si s-au pastrat). Eu sunt sigura ca m-a ajutat mult. Credinta in Dumnezeu deschide orice poarta, si tu stii asta. Ziua asta sigur n-o s-o uit si o sa stiu totdeauna ca am aflat de al doilea pui exact de ziua ta.

Cornelia multumesc mult de invitatie! Conteaza pe noi. Promit ca ne vedem. Vorbim si stabilim saptamana urmatoare. Abia astept sa ne intalnim!

Eliza ce dor imi era de tine! Tu cum te simti? Iti multumesc din suflet! Sa te auda Dumnezeu! La faza cu ora si tipul de test m-ai lasat masca! Am ajuns sa cred ca sunt lucruri care nu se intampla deloc dupa judecata si simtirea noastra, dar tare bine e cand ele au legaturi frumoase.

Asi imediat modific!

Va multumesc inca o data cu plecaciune pentru tot: pentru urari si pentru sustinere, pentru ganduri bune si ajutor. Va multumesc, dragele mele si tot ce imi doresc acum este sa stiu ca fiecaruia dintre voi i se va indeplini cat mai curand dorinta de a avea un puiut in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

SIMONA m-ai facut sa plang de fericire! Un puiut frumos ca tine sa fie! Ai grija acum, esti o viitoare mamica si trebuie sa te menajezi!
Sa te bucuri in fiecare zi de minunea din burtica ta si sa o asculti pe Ruxi, ca ea stie mai bine ce face bebe2.

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sim, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sim, felicitari ptr. burtica!!! :) Sarcina usoara si bb-lus sanatos!!!
Ai asteptat mult, dar a meritat! :) Toate cele bune!

Irinel, mai astept putin, dar ma pregatesc :) ... mai ales sufleteste! :)
Cris nu mai vrea un frate ... dar ar vrea un bb ptr. joaca ;)

Fetelor, voi ati incercat si varianta naturista? La "aspirante naturiste" gasiti tot ce va trebuie. Mie mi-a dat Livia (pe acolo o gasiti) deja un tratament, care pregateste corpul ptr. o sarcina si ajuta si la "prins" ... eu am incredere in asa ceva. Ati incercat?

Pupici si sa auzim numai de bine ... si de teste pozitive!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,

Felicitari Simona Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos !!!

Eu am intrat astazi pe la voi pentru ca vroiam sa va impartasesc si eu o bucurie. Sau poate e doar o speranta. Am o intarziere de cateva saptamani dar nu am alte simptome: nu ma dor sanii, nu am greturi, nu mi-e somn( mai mult ca de obicei), nu am pofte deosebite... Si totusi astazi am hotarat sa fac un test de sarcina. Nu l-am facut dimineata la prima ora. Dar aproape imediat dupa ce am facut testul a apaut si a doua liniuta. E adevarat mult mai palida deact prima. dar sunt doua. Mi-am facut programare la medic in 15 iunie. Nu stiu inca daca sa ma bucur sau sa mai astept o confirmare. Nici nu i-am spus sotului. Inca ma gandesc cum sa i-o spun. Nu vreau sa fie o alarma falsa.
Oare se poate sa fii insarcinata si sa nu ai nici un alt simptom in afara de lipsa menstruatiei?
Va multumesc ca a-ti avut rabdare sa-mi cititi randurile. Sunt un pic confuza, chiar daca nu sunt la primul copil. Ohh! Va trebui sa-i zic si la Alexandra. Sa o pregatesc pentru un fratior. O singura data am intrebat-o daca vrea un bebe si ma mirat cat de hotarat a fost raspunsul : NU

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

E clar ca urarea mea de capitol nou cu cat mai multi puiuti a prins:

Claudia eu nu cred ca trebuie neaparat sa existe simptome de sarcina ca bebe sa fie deja la locul lui. Asa ca da-mi voie sa te felicit din toata inima si sa-ti doresc sarcina usoara si un puiut sanatos! Incearca sa mai faci un test pentru linistea ta, dar eu chiar as zice ca e pui mic acolo.

Irinusha multumesc mult! Ai dreptate, merita asteptarea oricat ar fi de lunga. Drept e ca prea mare daca este, risti sa te stresezi si sarcina sa apara mai greu. Dar este un echilibru in toate, asa cred.

Elyanne iti multumesc mult! Sa dea Domnul!

O seara placuta va doresc! Asta chiar a fost o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Yuupppppppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Doamne...Simona..mi-au dat lacrimile de bucurie
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate,o sarcina usoara si un BB cuminte si sanatos!!! Ahh..ce veste minunaataaaaa!
la ,Ruxi mica si tatic

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Clau, FELICITARI! Doamne, ce de vesti bune! Nu-ti fa griji, nici eu nu am avut nici un fel de simptom la prima sarcina si totusi era bebe. Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de bebe.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 13+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput