buna dimineata , burtici si viitoare burtici
azi ma simt muuuult mai bine si asta pt ca voi toate de aici ma sustineti si imi ridicati moralul multumesc Irinel pt urari si am vazut pozele tale si un copil super
mariana_1976 multumesc pt urari si sa te dea domnul sa ne fie la toate bine
sim azi sunt in z 21 si stiu ca e super devreme sa fi facut testul dar .... stii cum e senzatia aia de asteptare
mamidevladut bine ai venit si tu aici si sa dea domnul sa intri cat mai curand pe lista gravidutelor .
va urez o zi superba chiar daca e innourat si ploua , sa fie soare in casele si sufletele noastre
va pup! cu drag,
Lory
http://pg.photos.yahoo.com/ph/jitariu_loredana/detail?.dir=/bdb9scd&.dnm=82efscd.jpg&.src=ph
buna dimineata
Urez si eu bun venit mamicutelor din nou aspirante...nu am mai trtecut de mult pe aici dar au fost cam multe schimbari in viata noastra in cateva luni.Cea mai mare schimbare a fost ca ne-am repatriat....acum suntem in Timisoara si incercam sa ne acomodam cu orasul si cu noile conditii de trai.
Acum vestea cea mare.....azi dimineata am repetat un test de sarcina, la primul nu eram sigura pentru ca a doua liniuta era foarte vaga...asa ca acum am trecut si eu la gravidute....yupiiii.
O rog pe Sim sa ma treaca si pe mine putin mai jos pe lista:))
Felicitari si celor care li s-au indeplinit marea dorinta....le doresc din tot sufletul sarcina usor si un bb sanatos!
va pupic pe toate
Felicia