Buna.Ma numesc Andreea,am 20 de ani.Vreau sa ma ajutati la o problema....in urma cu 2 luni(prin martie) am luat pastile anticonceptionale(o cutie cu 2 pastilute) si mia venit normal(in aprilie).....iar la sfarsitul lui aprilie...inceputul lui mai....mia venit(dar nu cand trebuia)...dar imi curge numai un pic(deobicei imi curgea mult in primele zile si aveam si dureri),si ma tine asa de 10 zile.....si de 2 zile mia venit (imi curge mult),dar faza e ca nu am dureri,nu ma doare burta.Care poate sa fie problema....???oare sunt insarcinata.....???
Inteleg ca ai luat pastila de a doua zi?
Cred ca te-ai dereglat de la ele. Totusi e mai bine sa te vada un ginecolog, sa faci o ecografie.
J si Carla (05.02.2006)
sigur s-a dereglat...a patit-o si o prietena de-a mea..cel mai bine e sa mergi la doctor...fara rusine...pentru ca doar el iti poate spune cu exactitate ce ai...eu cred totusi ca de luna viitoare se va regla..
Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....
O prietena de-a mea cand a luat Postinor a facut toate reactiile adverse care erau trecute in prospect. Dar asa cum te sfatuiesc si fetele , cel mai bine este sa te vada un medic.
Multa sanatate!
Nana Motoc
Eu nu cred ca este neaparat o sarcina,daca zici ca ti-a venit ciclul si chiar iti curge mult ,daca iti venea doar putin putea fi un semn ca ai fi insarcinata sa iti vina peste sarcina,iar faptul ca nu te mai doare burta nici asta nu ar fi o problema parerea mea stiu ca de la anticonceptionale se poate reduce durerea sau chiar dispare ,in cazul mai multor prietene de alea mele asa s-a intamplat,totusi daca esti ingrijorata asculta sfatul feteleor si mergi la un ginecolog .el iti v-a explica totul despre anticonceptionale si tot ce tine de sarcina ciclu,fara rusine .Iti urez bafta si sper sa nu ai o sarcina nedorita