Va place John Grisham?

Va place John Grisham? | Autor: valentinag

Link direct la acest mesaj

Acum 2 ani am primit de ziua mea de nume o carte a lui Grisham,"Firma".Mi-a placut atit de mult cum scrie incit am inceput sa renunt la alte chestii ca sa-mi cumpar cartile lui.Am vazut si filmul Clientul,care mi-i s-a parut super.
Voua va place?
Ce parere aveti de ceea ce scrie?
Valentina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

eu am vazut acum 10 ani - cred- filmul 'firma' ; si apoi am vazut ca apar si cartile, tare mi-au placut si le-am citit pe masura ce apareau in romania; ultima care am luat-o acum doi ani e "campionul din arkansas', e altfel decit celelalte, dar mie mi-a placut; imi place cum scrie, povestile sint interesante si destepte si calde desi sint doar procese si scheme 'mafiote'; ce a mai aparut nou?
(brrrr, si costa nu gluma o carte , asa-I?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

si mie imi place stilul, acum citesc "Juriul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Yeap! Foarte mult! Si cam in acelasi stil scrie si Jefrey Archer!
Stiti ca Grisham a fost avocat, dar toata viata si-a dorit sa isi permita sa stea acasa si sa scrie carti! Ceea ce a si facut dupa prima ecranizare (nu mai stiu care a fost asta)!
Si a facut bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mi-au placut "Firma" (care a fost si primul roman ecranizat), "Dosarul Pelican" (si filmul e OK-cu Julia Roberts si Denzel Washington) si "Clientul" (filmul cu Susan Sarandon si Tommy Lee Jones).

Celelalte romane nu prea mi-au placut-am citit "Omul care aduce ploaia", "Juriul" si inca unul cu un condamnat la moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Si eu i-am citit toate aparitiile mai putin cele publicate in ultimii 2 ani de cind sint aici. Un scriitor de valoare care te tine in priza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

si mie imi place Grisham.Cartile lui mai ales:Testamentul,Clientul,Fratia si Mostenitorii si nu in ultimul rand Firma mi-au placut la nebunie
Mai stiti vreo carte mai nou aparute de-a lui Grisham?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Merita de citit si "A time to kill", a fost primul lui roman dar nu a fost atit de apreciat decit dupa aparitia "Firmei".S-a facut si film dupa el,iar cartea e excelenta. Mie mi-a placut si Clientul.
numai bine
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Hey! Eu m-am apucat de citit Clientul. Grisham scrie super!!!

http://community.webshots.com/user/tilis100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Aseara am terminat de citit "Firma". Am topit-o in doua zile desi e babana . Mi-a placut foarte mult, as vrea sa citesc si altele dar nu in germana iar in romaneste nu am de unde sa fac rost. Fetele din Jerma nu vreti sa facem cate un schimb? Nu numai Grisham... Eu am cateva carti pe aici si as fi dispusa sa dau la schimb,ca tare sufar fara de lectura..

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Lauraaaaaaaa am eu vreo 10 romane de Grisham(in rom) si alte carti mai usurele.

Mergi la inceput