Bebelusi de iulie-august 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Gesi, la asa fata frumoasa asa paradis! sa va traiasca!

Laura, imi pare rau ca ai avut o noapte de pomina! ce-o fi patit?

ella2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Ella2000

Gesi, la asa fata frumoasa asa paradis! sa va traiasca!

Laura, imi pare rau ca ai avut o noapte de pomina! ce-o fi patit?

ella2000

poze



Nu mai stiu Ella ce sa mai cred. Ieri sa zic ca a dormit de la 5, cand ne-am intors de la vaccin si nu mai avea somn asnoapte, de a stata de vorba, dar are vreo 3 nopti de cand plange prin somn si se maraie des. I-am luat mostra de kk si am trimis pe tati sa le duca la analiza, poate are viermisori. Sau e de la dintii de sus (desi nu am vazut nimic la gingii). Dimineata s-a trezit tot cu ceva in gat, ca haraia in piept cand respira. Si tot ragusita suna. Dupa ce a baut un pic de apa si a tusit de 2-3 ori nu se mai aude haraiala. Dar asta chiar nu stiu de la ce poate fi, ca in rest nu are nici un semn de raceala.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi


Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Cuscra, felicitari ptr stelutza! ce nazbatii mai face ginerica?


Giana, sa auzim de bine dupa control! cu spatele, te cred, dar e mai bine sa nu-i obisnuim sa-i ducem noi... se ridica ei si pornesc!

ella 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata

Giana..tot de mine dai cu raspunsul mama omida ...eu as zice stan patitul...ca eu una n-as fi vrut sa trec prin multe..dar asta e..experienta macar

De cand a iesit Ingrid din spital ii dau Ribomunyl, sunt 2 luni deja, eu cred ca e bun, sa vedem cum o va proteja.Deocamdata n-a mai racit deloc de atunci.
PRIMA LUNA TREBUI SA-I DAI, 4z/sapt , urmand ca in a doua luna 1/zi pe saptamana asta pana la 6 luni.N-are efecte secundare.Eu n-am vazut la Ingrid.


AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...
Am aparut si eu p-aci... Laura ca ti-ai amintit de mine..
Am avut in ultima perioada o stare destul de naspa si n-am prea intrat pe forum...sper ca de acum s-o fac mai des (ce-i drept ca asa ziceam si in ultimul mesaj)
Sa nu va suparati pe mine, desi v-am citit, mi-e greu acuma sa raspund tuturor... pe Irina vreau sa o felicit, sa-i urez o casnicie fericita... ai fost tare draguta la cununie, iar rochita a fost de vis... ar trebui sa-ti schimbi ID-ul, nu??
Simona si Luminita...sunt alaturi de voi... stiti bine ca nu prea ma pricep la cuvinte de imbarbatare...
Chiar mi-am propus sa fiu mai activa pe forum...intotdeauna inceputul e mai greu...
Sa va mai zic de Vlad...care la 9 luni are 10 kg, se ridica singurel in fund, se ridica si in picioare cu ajutor, evident.. recunoaste catelul, pisica si maimutica in poze, stie sa bata din palme, si mai ales, stie sa muste....parca-i un caine...
mi-e greu acuma sa va zic tot ce nu v-am zis de doua luni de cand nu mai intru pe forum, dar sigur recuperez...o sa va plictisiti de mine..
Chiar acum ma apuc sa pun poze, ca-s restanta cu un an, in curand...
Ce intalnire? vin si eu...vreau si eu...

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

andreea, treaba cu bonele este super-complicata.
Daca ii spui explicit sa nu stea decat cu copilul, te trezesti ca se uita la seriale, la TV, sau sta de vorba cu vecinele, sau chiar doarme (experienta proprie!!!). Daca se scoala copilul cand serialul nu e terminat, oricum sta copilul nesupravegheat pana se termina serialul.
De asemenea, daca o pui la treaba mai mult decat poate duce, va neglija copilul.

Eu de asta am si ales formula: bona e platita sa aiba grija de copil. Restul se face printre picaturi, caci nu intra in obligatia zilnica. Dar daca poate face si altceva, e cu atat mai bine, caci este un ajutor. Gandeste-te ca si tu ca mama faci si altceva in timpul zilei in afara de a sta cu copilul.

Oricum, depinde de cat de operativa este persoana in a face diverse treburi. Eu am ajuns sa desenez sotronul cu creta in bucatarie ca sa pot face si mancare si sa ma si joc cu Miruna.

Cu bonele insa trebuie pipait bine terenul inainte.

Pupici,


Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Cin si Truli_luli, bine ati revenit!

Mitub, m-ai distrat cu sotronul! dar, lasand gluma, asa e! si noi facem puzzle, construim castele iar la aluat, e si Iulia bagata in faina... aseara le-am facut strudel cu branza dulce.

Paula mea e o cumintica... sta in tarc destul de mult... are unde se misca! asa mai pot si eu lucra si arunca un ochi la voi! am vazut pe TVR2, emisiunea despre educarea copiilor si am avut ce alege... dupa patzaniile cu Iulia! n-am crezut ca o sa ajung aici! eram sigura ca sunt o mama buna si stiu sa-mi educ copilul... dar surprizele apar!

Adriana, imi pare rau ca te-ai ales cu muuulte probleme in Ro! acum la locusorul vostru o sa va reveniti!Aidan , acum se ridica?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Azi se poate intra pe chat!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si daca tot am deschis subietul Bianca. Dati-va si voi cu parearea: vi se pare normal ca la 11 luni sa fie asa "statica"? Adica nu incearca sa se ridice daca e in patutz, cu gardutzul langa ea, nu se rostogoleste pe burta sau de pe burta pe spate, daca o pun pe burta sta teapana, nici capul nu il mai ridica asa tare ca la 4-5 luni. Nu indoaie genunchii deloc daca e pe burta sau sa incerce sa se tarasca, nimic ... ba chiar tipa dupa vreo 30 de sec. sa o intorc. Daca o pun in picioare sa se tina de ceva sta foarte bine (si ii place), dar nu misca nici un mm picioarele, daca simnte ca nu mai poate si cade, nu indoaie genunchii sa se lase usor jos, se duce ca bolovanul ( a dat de cateva ori cu capul de tablia de la pat, ca s-a dus jos fara sa schiteze nici un gest). De mers, poate ati vazut in filmuletz cum merge. Tot cu picioarele tepene, abia daca indoaie genunchii, plus ca duce laba piciorului in lateral ( dreptul mai tare, ca daca nu o directionez, se invarte in cerc uneori). Eu nu am un medic de familie bun la ei (ieri i-am zis ca nu sta pe burta si facea la mine "Da?! De ce oare!?!?" .. si atat..) si pediatra nu are cabinet, trebuie sa o sun, sa ma duc in spital cand e de garda. Probabil ca o sa o caut saptamana asta, dar nu stiu daca sa ma ingrijorez sau pur si simplu asa e fata mea deocamdata, dar e " in grafic". Chestia e ca nu face nici acum lucruri pe care Rares le facea de la 6-7 luni.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi


Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetele...am modificat adresa unde puteti vedea pozele...
o sa trimit si PM cu datele noastre actualizate...
Deocamdata am pus poze din aprilie si mai...adica cele mai recente...

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput