Bebelusi de iulie-august 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor ! ma mai primiti si pe mine? A trecut cam multisor de la ultimul mesaj. Imi cer scuze dar am fost in deplasare la parinti, am avut zile grele cu dintii de sus, care nu au aparut inca, si nici nu am avut de spus lucruri interesante.
Pe scurt despre Ana: creste, e o zambareata, toata ziua ar merge in picioare tinuta de manute (lucru fff greu pt spatele meu), are aptitudini de fotbalista pt ca toata ziua ar da cu piciorul in minge si ar alerga dupa ea daca m-ar tine pe mine salele sa o plimb atat, nu stie sa mearga in 4 labe si plange daca incerc sa o ajut, spune ma-ma (numai cand vrea sa o iau in brate, smecheroaica mea ) ta-ta, ba-ba, ca-ca, pa-pa si alte bunatai de genul asta ...., ah si face pa cu manuta. Cam astea ar fi.

Eu am incercat sa va citesc, dar nu am reusit decat pe sarite. imi pare rau. Sper de acum sa reusesc sa prind iar firul.
Multi pupici si sanatate pt puiutii bolnaviori. Sa se faca repede bine si sa scape de probleme iar parintii sa se linisteasca si sa scape de griji.

Casa de piatra Irina!!!! Felicitari pt casatorie si sa aveti parte de multe, multe bucurii pe drumul pe care ati pornit impreuna!

Sunt superbi bebelusii ale caror poze am reusit sa le vad: Laura, Nicoll-mada, Anis, Monai, ca de altfel toti copilasii de aici. Sa va traiasca si sa ne traiasca! Suntem niste mamici norocoase cu asa bebelusi minunati!

Felicitari Edutzului pt primii pasi si celorlalti copilasi care au inceput sa mearga singurei.

Legat de intalnire, si eu sunt amatoare. Sper sa ma primiti chiar daca am lipsit de pe forum. Mi-ar parea rau sa nu vad mamicile si bebelusii pe care i-am cunoscut de pe vremea cand erau inca in burtici Subscriu la ce a spus Gesi pe aceasta tema.

Acum va las ca imi sufla sotul in ceafa sa imi ia locul la calculator.
Va pup si promit sa mai revin.

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Buna seara gagici..Diana, Simona, multumim de urari...

nu am prieteni, am in jur numai oameni care au mai multa sau mai putina nevoie de mine dar ii a pe ei doi, pe bebe si pe sotul meu...

Am lipsit mai multisor pentru ca romanticul meu sot mi-a facut o frumoasa surpriza si zilele astea am fost la munte sa sarbatorim...

Multumesc pentru felicitarile pentru EDutzu..PRIMUL BEBELUS CARE A MERS SINGUR LA 8LUNI SI 3SAPTAMANI



Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Starchi, mami de scinteiutz frumos, m-ai intrebat ceva si eu umblam creanga si nu ti-am raspuns.
cu zaharul e asa: nu se recomanda pina la 1 an, fiindca are niste efecte negative pe metabolismul insulinic. pt dinti nu e bun fiindca reprezinta substratul pe care se dezvolta streptococul mutans, cariogen. se recomanda sa se dea cit mai putin in prima copilarie fiindca f usor copiii asimileaza gustul dulce in notiunea de bun si asta poate da probleme mai tirziu in comportamentul alimentar( mincatul de suparare, sa pap o ciocolatica sa ma linistesc etc). fructoza e ok cu insulina si dintii. dar cu dulcele...nu prea. ca e dulce. pina cind le dam noi, ei nu stiu ca exista dulce. oricum, cind vei incepe sa ii dai, da-i cu fructoza mai degraba decit cu zahar. iar mai tirziu, bombonele cu xilitol, nu cu zahar. nu multe, fiindca xilitolul e laxativ in cant.mare. din cele cu zahar o singura data pe saptamina. si nu uitati sa spalati dintii.

apropos de spalat dintii, cred ca Oana intreba, scuze ca am uitat sa raspund! ce facem cind nu mai vor sa ii spalam pe dinti. periuta degetar e buna fiindca se poate baga in gurita cind copilul face altceva si nu neaparat e pe faza. de exemplu, eu o spal pe Sofia la baita, in timp ce ea "fugareste" jucarelele prin cadita. daca nu tine, o periuta electrica, din aia cu muzicuta poate sa ajute. faceti tot posibilul sa faceti activitatea asta fun de tot, sa nu ii spalati cu forta, fiindca pe termen lung e mai nasol. numai pasta nu ajunge. in schimb numai periajul, da. sper sa te fi ajutat.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

m-am abtinut astazi, fiindca nu aveam timp, dar am si eu o parere:

La fel ca Oana, la un moment dat, am vrut sa ies de pe lista si cu totul din ce s-a ales de forumul nostru frumos, dar am fost oprita de fetele dragute cu care am impartit amarul cind mi-a fost naspa (Mona e militantul nr 1 pt forum si pace!).
eu nu zic ca are dreptate Oana, dar nici ca nu ar avea. a avut citeva point-uri chiar corecte si a spus niste lucruri pe care uneori si eu am vrut sa le spun si m-a oprit nu teama, dar delicatetea fata de restul decit persoana vizata, care nu e neaparat Anis. poate nu ar trebui sa fiti atit de dure, de dragul celorlalte fete, care se vor simti prost si fortate poate sa ia partea si de aici pina la haos nu e decit un pas.

pe mine nu ma deranja o persoana in particular, m-a deranjat doar tendinta topicului de a devia de la scopul initial: copiii. nu e un forum despre noi, e despre pruncii nostri, pe care nu cred ca trebuie sa ii masuram intre ei si sa standardizam, sa facem comparatii si topuri.

si eu am vrut sa scot fata de pe lista, dar e dreptul ei sa fie acolo, al meu sa intru cind vreau si sa spun ce vreau...

nici eu nu mai am chef, de cele mai multe ori, din multe motive sa mai postez aici, dar scriu cind imi vine. mai dau pm-uri sau mailuri (chiar si telefoane) cu fetele de care mi-e drag si nu vreau sa ma simt rupta de comunitatea asta, fiindca am amintiri frumoase.si mi-e drag sa va citesc, mai putin atunci cind va certati. si imi sunt dragi copilasii vostri, fiecare in parte, pt ca sunt minunati.

nu va zic sa faceti pace,fiindca asta e treaba voastra, dar poate gasiti o modalitate sa va duelati fara sa angrenati si restul in disputa voastra.

noapte buna!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Irina, cu intarziere iti urez si eu CASA DE PIATRA!!! Am vazut pozele si sunteti atat de frumosi...Si rochia ta mi-a placut foarte mult.Pozele de pe plaja sunt superbe.

Mamini, eu nu il mai pot spala pe Aidan pe dinti de cand am mers in Romania(2 sapt)...a fost atat de suparat acolo ca nu s-a putut obisnui in numai 2 sapt, iar acum ca am venit acasa i se pare din nou ca totul e strain si este din nou foarte suparat asa ca seara plange de rupe si nu il pot spala...ce sa fac eu in situatia asta?Nu il fortez ca mai rau fac....plange prea tare...

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Iaca si eu...nu prea am timp sa dau p-aci ca-i musai sa citesc si ce scrieti si scrieti muuul. Dar sunt prezenta.

Ella, vai ce m-as fi panicat in locul tau! Nu stiu ce sa-ti zic...dar nu as lasa copilul singur afara, mai ales in oras mare...

Simona mami de Mario, ce mai faceti? Cand am timp voi reciti cap. trecute. Cum e cu tati vostru?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Cuscra...parerea mea...pedeapsa...interzi-i ceva la care tine foarte mult..poate chiar si iesitul afara nesupravegheata...si indeparteaz-o de fetita aia, daca ti se pare ca nu e un bun exemplu...sau incearca sa o convingi ca ii trebuie alte standarde in alegerea prietenilor de joaca....Si eu as fi intrat in panica..e normal...


Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irina, se pare ca si de data asta tot tu ne mobilizezi .

Intereseaza-te cum e cu programul tau. Sincer, mie mi se pare cam tarziu la 6. Dar mai vedem.





Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Mai, iar nu e nimeni pe aici...

Asa imi trebuie daca beau cafea noaptea....bantui pe sarma de una singura....vad ca s-au produs schimbari la forum....

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si eu sunt pe aici, dar lucrez si numai "supraveghez" din umbra.


Sunt cam necajita, ca azi Bianca mea a mancat toata ziua o banana pe la 12 si in rest lapte. Ne-a dat peste cap vaccinul asta. S-au intors acasa prea obositi sa mai manance, asa ca le-am dat lapte. Bianca a adormit la 5 si la 10 si un pic am trezit-o eu, sa o schimb de noapte si sa ii mai dau un pic de lapte. Beleaua e ca avea adunata flegma in gat si suna ragusita si harcaita .. offf.. a tusit mititica. Si desteapta de doctorita a consultat-o inainte de vaccin si a zis ca e ok. De la ce o fi?!?!

La intepat s-au comportat bine amandoi, au plecat zambind la asistenta.

Gesi, cu adaptarile mele, a iesit din reteta ta o mancare care mirosea si arata ca un kk verde , dar Rares a mancat ca un haplea (sa fi contat si ca nu mancase de vreo 6 ore?!). Asa ca multumesc de idee, a fost f. bun!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi


Atat suntem de mari

Mergi la inceput