vreau beeper!
fetelor ,am o intrebare,da' sa nu radeti!![]()
eu nu iau pastile de frica ..sa nu le uit.Am luat cand eram studenta si am facut la fiecare folie o mare varza.Am chiar si cupil acu'![]()
si,cum m-am saturat de condoame,de stat cu grija si de teste de sarcina regulate-asta pentru ca am o menstra total dupa muschiu' ei,o luna da si una ba- vreau sa iau iar pastile DAR imi trebuie musai un beeper ceva sa ma tziuie la ora fixa(dar va dati seama ca nu vreau sa umblu cu desteptatorul in poseta
.Stiu ca exista!!!Special pentru pilula!Am vazut mai demult,la o cunostinta,dar eram deja insarcinata si nu m-a interesat prea mult si acum nu mai tinem legatura.Era micutz,finutz si se tinea in pachetzelul cu folia.
Asa ca,daca stiti de unde se poate face rost de asa ceva,ce firma etc,postati ca mie mi-e rusine sa intreb la magazin de beeper pentru anticonceptionale
si sa mai dau si explicatii cam cum arata si la ce se foloseste.Macar sa cer la sigur
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Raspunsuri
crystina spune:
Mamico, eu n-am auzit de beep-ul asta dar si eu am aceeasi problema cu uitatul. In schimb mi-am luat un ceas de mana cu alarma care suna in fiecare zi la aceeasi ora. Si chiar merge asa.
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
louisea spune:
ce mortal cu beeperul 
le poti lua de ex. dimineata sau seara si le pui langa periuta si pasta de dinti, ca banuiesc ca iti amintesti sa te speli pe dinti ![]()
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
aissa spune:
Pune-ti telefonul sa bipaie zilnic (stabilesti o "intalnire").
Cristina si
Ale (30.09.2004)
Oana_B spune:
asa ceva?
http://www.epill.com/medtime.html
http://store1.yimg.com/I/epill_1897_732598
Oana_B
laureta spune:
De acum 4 ani stiu ca era asa ceva,era o cutie de pastilutze care bipuia
.
Ma tot framant sa imi amintesc numele lor
,era si reclama la reviste.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
lorelei_19 spune:
Punetzi sterilet. dupa aia ai nevoie de beeper doar dupa 5 ani ![]()
Pe bune, da daca uitzi cutiutza cu beeper cu tot akasa si esti pe undeva?
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
diaan spune:
exista
am avut si eu defapt inca mai am da cred ca s a terminat bateria...
la mersilon exista asa ceva acu nu mai stiu daca mai au
Leditia spune:
quote:
Originally posted by karmenutza
Da, in toamnna, prin noiembrie inca exista la Mercilon.
Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)
Catalina
uaaa,io am luat vreo 5 ani si nu mi-au dat nika sa ma bipaie..puneam telefonul sa sune..hmmm,te pomeni ca aia ma pacaleau..
pupici.
POZE