Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
loreen spune:
Olguta cand te linistesti cu bagaje sosiri instalari atunci vorbim cum facem...ca doar nu stam in apa...las sa fim noi sanatosi si le rezolvam...
In rest fii tare si cu multa rabdare...e mai greu acuma decat inainte si ti-o spun din prea multa experienta...
Elisor ce disconfort mama draga...ala creat de faptul ca nu-i dau voie sa se catare pe mobila sau sa linga pe jos,sau sa traga toarte alea...si multe alte exemple de disconfort...iar eu mai calm de atata nu pot fi...ca-s si io om si mi-este de-a dreptul rau cand ma gandesc ce va urma...
Gabitza ce schimbare de titlu...
Ioana unde ai fugit...dezertezi?!
La gratare..., In parc si Un an
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
WOAUUU!!! Super titlu.
Gabitza multa sanatate.
Elisor nu am facut testul pentru factorul reumatoid. Pentru ca daca au iesit ok factorii lupici am lasat-o asa. Daca cumva vorbim despre acelasi lucru.
Cat despre tricicleta poate TDI stie mai multe![]()
![]()
Laura Delia daca a cazut tare recent poate sa aiba un moment de frica. Si de aceea merge 2 pasi si 3 pe jos. Daca nu.... nu stiu ce sa zic. Isi tine echilibru?
Azi Alexia a facut 2 lucruri noi: si-a dat jos pantalonii si i-am gasit aruncati din patut si dra in picioarele goale defila prin pat... si a pus un lucru la loc. Adica nu stie doar sa le scoate. Mai stie sa si puna la loc. Si danseaza de numa.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
nelia spune:
Am citit repede-repede ce ati scris, poate ca un pic prea repede, ca acum imi dau seama ca, fara paginile in fata, nu prea pot sa raspund. Am vazut filmuletele cu Ema, cu Tudora in brate, care imediat a inceput sa faca exact la fel ca Ema... pina s-a balit toata. De fapt, face ea asa si singura sau la intrecere cu Agata, dar acum a avut un partener pe masura ei. Am vazut ca au intrat Elisor, Florentina si Olga... dar sper din tot sufletul sa intru la noapte si, linistita, sa mai citesc inca o data si sa va raspund la fiecare cite ceva. Pina atunci, sa nu uit motivul principal al postarii:
La multi ani, OLIVIA!
La multi ani, BIANCA MARIA!
La multi ani, ANA!
La multi ani, DAVID MIHAI!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
Ah, era sa uit! In ceea ce priveste noul titlu al capitolului, eu as prefera ceva mai scurt, adica o singura denumire pentru plozi... de mai-iunie 2005! De ce nu chiar Plozi de mai-iunie 2005. Nu cred ca il mai are vreo grupa, iar mie personal imi place la nebunie aceasta denumire data copiilor! Suna atit de romanesc, atit de popular, atit de familiar si denumeste si partea buna, dar mai ales partea obositoare a acestei meserii. Cel putin eu asa zic mai mereu: cu un plod de mina si unul atirnat de titza! Cind eram tinara si vedeam mamici singure cu plozi atirnati din toate partile, le cainam... Acum cind sint si eu in situatia asta, spun la fel, ma cain, dar in acelasi timp sint atit de mindra ca am ajuns in situatia lor, de nu-mi mai incap in piele. Dar bineinteles ca mai exista Micuti/puiuti/puisori... si lista e deschisa. Hai, ca iar ma intind, prefer sa termin treaba si la noapte sa stau linistita de vorba cu voi, chiar daca offline. Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
tzumpiloi spune:
Buna seara mamici si pitici,
Florentina, felicitari pt noua viata...sarcina usoara!
La multi ani tuturor puiutilor care au implinit un anisor! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi iar Dumnezeu sa va ocroteasca!
Ana a implinit un an si sambata i-am facut petrecerea la o terasa. A fost f frumos dar si obositor , mai ales pt ea.
Atractia maxima a fost un magarus de plus care canta iar ea dansa de mama focului langa el...de ales de pe tava a luat un carnetel, o oglinda si...banii.
In rest e bine, vorbeste mult si merge in casa singura peste tot...afara nu vrea decat daca o tii de manutza...A , pe magar l-a botezat Dudu si toata ziua il striga, uneori si in somn...
Eu ii iau pantofi nr 20 Anei...dar cred ca cel mai bine este sa il ai pe puiutz c u tine , sa probati si sa vezi cum merge cu incaltarile...
Altfel eu am multa treaba, astept cu nerabdare concediul la mare...care e in august dar numai la asta visez...
Pt rau de masina am incercat cu ghimbir, recomandat de homeopat dar tot i s-a facut rau asa ca am sapat si am descoperit ca in sua se gasesc niste pastilutze pt rau de masina care se cheama dramamine si sunt recomandate si bebeilor...am comandat si asteptam sa soseasca sa le testam! Tot americanii...adevarul e ca ei fara masina sunt legati de maini si de picioare!
Nu am timp acum sa pun poze de la petrecerea de 1 an dar am vazut cateva la voi si sunt tare scumpicei copilashii...Poate reusesc cat de curand!
Gabita, multa sanatate...
Va pupacim
ChrisDun spune:
Lucas, vrei sa zici ca Nadia a luat juma' de milion de EURO pentru reclamele alea la BRD?!?!?!
Adina - Carina a primit sandalute nr. 19 si ii sunt foarte bune.
Corni, multumim de retete si link-uri!!
Eli, felicitari Biei! Hai ca incetul cu incetul isi da si ea drumul.
Olga M - drum bun !
Gabitzam - multa sanatate!
Loreen, cred ca are Monu dreptate in ce o priveste pe Delia. Eu am observat asta la Carina: prima data cand sa intre intr-o alta camera care are prag mai intaltut nu l-a obervat (sau l-o fi observat dar n-a fost atenta), s-a impiedicat si a cazut. Data urmatoare cand a vrut sa intre s-a pus in patru labe si a trecut dincolo
. Si a treia oara tot in patru labe, a trecut, apoi s-a ridicat iar in picioare.
Zgatia a cazut azi cu capul de gresia din bucatarie - noroc ca de la mica inaltime - 15 cm - o pusesem in scoica si atata s-a foit si s-a intins dupa toate cele, incat a alunecat si a cazut. N-am vazut cucui sau alte semne.
Mey, am si eu o nelamurire apropo de ruptul turtei: ce zic babele? Se rupe turta inainte sau dupa ziua de nastere a fetei? Retinusem ca s-a mai discutat aici, si ca se face inainte, dar nu mai sunt sigura...
monu spune:
Chris, babele spun ca la fete se rupe turta inainte de a implini un an. Iar turta cand se rupe, se rupe cu o miscare ascendenta adica in sus si nu in jos. Sper ca m-ai inteles ca nu prea stiu sa explic faza asta.
Elisor ai zis un adevar, nu am de ce sa ma supar.
Domnisoara mea in seara asta a facut un pic de febra dar e de la dinti pentru ca se vede clar ca o doare. La baita tragea de burete mai sa il rupa.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Danelutza spune:
Loreen si Isabella de cind a cazut de pe patul nostru, ii este frica sa treaca pragul casei si nici cel de doi centimetri din balcon nu vrea sa-l depaseasca, avind in vedere ca merge in patru labutze. Da cu minutza ca pisica si incepe sa urle si ca sa te incurajez si ploada mea are vreo 2-3 zile de cind cade ca adormita din picioare, ishi baga miinile prin toate sertarele si apoi stringe cit poate. Sper sa-i treaca frica si s-o ia la goana prin gradina, ca vad ca-i prea rezervata si fricoasa.
Olga chiar daca scriu eu tirziu itzi doresc drum bun spre Romania si putere multa, ca Dumnezeu va avea grija de tine iar... ca sa vorbesc ca la biserica... oaia cea ratacita se va intoarce acasa, adica sotzul tau, ii vor pleca prostioarele pe care le are in cap.
Bea despre biberon nu pot sa-tzi dau lamuriri, Isa nu l-a atins niciodata, dar si ea de ceva timp roade noapte suzeta, ca ziua nici n-o atinge.
Am uitat sa spun, am vazut toate pozele la copilashii de un an, am vazut torturile de m-am ingrashat privindu-le.
cit despre tata, si ploada mea ma omoara toata ziua cu tata, tat'su ii mindru de nu-i ajung cu prajina la nas, iar mie imi spune mamma doar cind vrea s-o iau in bratze, ma trage de pantaloni, face o fatza de mielushel si zice mammma.
Si inca ceva, e innebunita dupa tat^su, s-o fi saturat de fatza mea ca ma vede toata ziua. ![]()
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
simona_filipas spune:

LA MULTI ANI ANA!
LA MULTI ANI DAVID MIHAI!

Sa aveti parte de toata fericirea din lume.
LA MULTI ANI SARA! Sa cresti mare si voinica...imediat te vedem si pe tine la prima aniversare
Si pentru ca deja este ora 12
LA MULTI ANI MARA DIANA! 

Adina, Dragos are si sandalute si ghetute nr.19. Am fost cu el sa le cumparam ca altfel n-aveam curajul. Scumpa foc Ema 
Tdi, m-ai omorat cu torturile. Am balit la ele......
Tare mult mi-a placut casuta iar de tricicleta ce sa-ti spun...super faina.
Ai fost foarte simpatica cu...
programul artistic iar Alyssa... o fi stiut ea ca tu n-ai chef de 
Gabitza, ai grija de tine si vorba lui Elisor luati-va de manuta si mergeti la nenea doctorul ca nu-i de glumit cu otita.
Mercedes mie in general imi plac masinile combi dar sa nu ma pui sa-ti spun de ce ca nu stiu. Am eu o afinitate pentru ele...indiferent de marca.
Mstroie sanatate multa multa lui Davidut.
sa va insanatositi rapid
Bea, Alex doarme cu biberonul sau cu suzeta in gura?
Laura si Dragos imi face din cand cand in cand scene si are crize de personalitate. Cu vorba buna nu prea tine, amenintari cu na-na cat cuprinde si cand deja sunt la limita si de nervi si oboseala si-o fura peste pampers. De cele mai multe ori ma abtin dar se mai intampla sa ma calce rau de tot pe nervi si asta este...oameni suntem.Ca sa-ti dau un exemplu: noi avem televizorul pe-o masuta din sticla( aici a si reusit sa-si faca vanataile de pe fata) care este cu rotile. Placerea lui cea mai mare este sa traga de masuta din nu stiu ce motive... Nu imi este frica decat ca pica televizorul pe el sau cade si da cu capul de calorifer. Cu toate ca stie ca n-are voie tot acolo merge. Am pus si perne si paturi si scaunul lui de masa si tot degeaba. Pot sa urlu pina crap ca el tot aia face. Si pentru asta(incapatanare as zice si-a furat-o la cur). Uite dovada aici si aici
Ioana, chiar asa te-ai dat disparuta ?
Elisor ce operatie ai facut mama draga? Insanatosire grabnica
Propuneri pentru titlul capitolului: poznasi, ........na ca mi-am pierdut imaginatia. Oricum ce se alege e bun ales.
Mai fetelor voi ma omorati cu ce copii vorbareti aveti. Dragos zice mama, tata, u (ursu - catelul noastru),tai-tai,si de vreo cateva ori si co-co(gaina sau cocos)si restul pasareasca lui.
Simona
de
Dragos Octavian
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI Mara Diana
...sa luminezi ca un soare viata parintilor tai...
Azi am avut un inceput promitator fara treziri nocturne si tipete la 6...Nu stiu cand s-a trezit dar la 7 cand am intrat la ea inarmata cu laptele era treaza atarnata de patut si ranjea la mine...
Eu ma simt la fel de prost...cu stari de ameteala si niste dureri de cap infioratoare...astea chiar incep sa-mi dea de gandit insa mai este pana sa vina randul meu la doctor...Apropo de dr. ieri am fost sa iau rezultatul la copro si este negativ...astept giardia...
Beatrice nu stiu ce sa-ti zic cu biberonul pentru ca Delia exact ca si Ema asteapta sa fie servita nici macar nu pune mana pe sticla...si cand nu mai vrea il scoate cu limba afara...iar Bianca cand nu mai vroia in punea singura de o parte...
Nelia imi palce mult cum suna "plozi"...cel putin pare turnat pentru Delia...fetele da-ti si voi cu parerea ca acusi fac toti anul...
Chris,Daniela,Monu nu-mi aduc aminte sa fi cazut tare Delia in timp ce merge,insa o vad ca plonjeaza din plin pe burta si de cele mai multe ori voit...iar genunchii ei arata in ultimul timp ca dupa razboi...vine acuma vara si mi-e groaza sa o scot in bulanele goale...Oricum numai ea stie ce-i in capul ei ...imaginatia mea perversa nu patrunde pana acolo...
Elisor refacere rapida sa poti indura chinul mesterului romanesc...
Ioana unde umblii?!Hei...baga ochiu oleaca si da de stire ca la tine lipsa de juma de zi da semne de ingrijorare...sunteti bine,nu?!
Monule are mama fata mare...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"