cauterizare

cauterizare | Autor: adelyna

Link direct la acest mesaj

Am facut in luna februarie o cauterizare ,in urma unei rani pe col si de atunci nu am mai dat pe la ginecolog.Am inteles ca trebuia sa ma fi dus la cateva zile dupa aceea,dar nu am mai putut ajunge.
Este posibil ca rana sa nu se fi inchis din aceasta cauza?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

pai dupa cauterizare n-ai mai mers la pansat? ca asa trebuia si dr vedea daca s-a inchis sau nu.
daca a fost corect facuta nu avea de ce sa nu se inchida, asa ca cel mai bine un control la ginecolog si el iti spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu dupa cauterizare am mers de 2 ori pe sapt la pansat pana a cazut "coaja" si atunci am sangerat f putin. Dar am fost permanent sub supravegherea medicului. Cum de ai lasat atata timp sa treaca? Mergi la doctor.

mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Intr-adevar ar trebui sa mergi la medic cat mai repede. S-ar putea sa fie totul ok, nu-ti face griji. Eu nu am fost la pansat. M-a chemat la o sapt dupa cauterizare, s-a uitat si nu cazuse coaja si atat. Mi-a dat sa imi pun ovule betadine, sa iau vit A si E. Apoi am mai fost peste 2 sapt. si a zis ca a cazut si ca e bine. Deci la mine nu a fost vb de pansat. Mai am o pritena care la fel nu a necesitat pansare.

Ideea e ca trebuia sa pui ceva antispetic acolo. Mergi la dr si vezi ce zice.
Bafta si tine-ne la curent ce ai facut.

Crinutz codita de maimutz

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Multumesc mult fetelor.Eram cam stresata pentru ca vreau sa raman insarcinata si nu stiam daca mai am rana.Ieri am reusit sa ajung la control si totul este bine.

Mergi la inceput