ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un copil!
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanatugs spune:
ANDREEAIOSIF noi suntem aici ca sa te primim printre noi si sa facem schimb de experiente cu scopul cel mare de a reusi pina la urma sa avem un copil! Si o sa ne imprietenim ai sa vezi! Si o sa ramanem si insarcinate pe rand si fetele de aici vor sti mereu primele vestea cea buna! Ma bucur ca esti optimista, de acest lucru nu trebuie sa uiti niciodata! Deci tu nu ai facut injectiile cu Diferreline dupa laparo? Si ti-a recomandat chiar un medic sa nu le iei? Foarte interesant!! Si eu sunt pe ganduri daca sa le fac, sau nu! Eu am facut laparo acum 10 zile si va trebui la prima menstra sa fac prima injectie. Eu am intrebat doi medici si ambii m-au sfatuit sa le fac, dar nu stiu daca e tocmai bine. Deci tu incerci prin homeopatie sa te vindeci? Si eu m-am gandit la aceasta varianta. I-mi poti recomanda un homeopat bun? Eu nu am cautat pina acum, dar cred ca ar trebui s-o fac, de acum incolo. Deocamdata eu incerc sa mananc mai sanatos, mai multe salate, fructe si peste. Am eliminat carnea din alimentatie si incerc sa beau mai multe ceaiuri. Si eu mai am 32 de ani pentru inca vreo cateva minute, la ora 12.00 voi implini 33 de ani! Deci suntem inca tinere si speram sa vina bebe cat mai repede!
Mult noroc in implinirea visului tau, deci sa vina bebe mult dorit!
Cu drag Ioana Tugs
lauravoinicu spune:
, Ioana si sa dea Doamne Doamne sa ti se implineasca visul mult asteptat
Te pup !
Laura
Ioanatugs spune:
NASHA_4AS, LAURAVOINICU Multumesc fetelor sunteti primele care ma felicita! A-ti tras cu ochiul pe aici sau stiati dinainte? Va fac cinste si o felie de fetelor!
Cu drag Ioana Tugs
piticul spune:
LA MULTI ANI , IOANA!Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa se implineasca!33 de ani e o varsta minunata,sa te bucuri de ea din toata inima,fara sa te mai gandesti la vreo operatie sau boala!Si nu uita:pana la urma vom invinge!!!
nucutza spune:
Multi ani traiasca Ioanasi toti cei dragi ei! Esti pushtoaica, draga Io, ai tot timpul sa faci o droaie de . A reusit ea Ilieasca, n-o sa reusim noi? La multi ani si sa te vedem (se NE vedem) toate cu bebei!
SilvanaPopovici spune:
LA MULTI ANI, IOANA!
noi toate iti dorim ca la 33 de ani sa strangi in brate primul tau !!
nasha_4as spune:
pe ziua de azi,pai normal ca am tras cu ochiul pe aici ca doar nu ma uitasem in buletinul tau
fata curajoasa
andreeaiosif spune:
La multi ani, Ioana, sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa ti se implineasca visul!
Da, pot sa iti recomand un homeopat foarte bun, eu mi-am rezolvat niste migrene groaznice cu tratament homeopat si acum pot sa iti spun ca am mare incredere in homeopatie. In cazul migrenelor, medicina alopata nu ma putea ajuta si iata ca homeopatia a facut-o!
Pentru programari nr de tel: 250 8203 - Dna Dr Vartan.
Da, dr care m-a operat mi-a recomandat diferelin, iar doctorita mea ginecolog - nu. Homeopata deasemenea a zis ca nu e cazul.
In final a fost decizia mea sa nu iau.
Eu sunt luna a IV-a dupa operatie si sper sa raman curand natural.
Deocamdata merg pe aceasta decizie luata.
Pana acum nu am facut nici o inseminare.
Stii fete cu endo care au facut inseminare si a mers?
andreea